СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 893
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм с чинчила. Брой ме, ако искаш. Все е космато.

# 226
  • Тра-ла-ла
Стига, бе. Аз имам котки от 14 годишна. От тогава ли да се водя МИЛФ заради това?! Звучи извратено Joy

Докито е само са забавление....евентуално Grinning

# 227
Майкоооооооооу! Ш' прая рожден ден на котарака - да ви каня ли?! Миналата година беше EPIC. Трябваше да мия стълбището, след като изпратих гостите... Grinning

# 228
Стига, бе. Аз имам котки от 14 годишна. От тогава ли да се водя МИЛФ заради това?! Звучи извратено Joy

Докито е само са забавление....евентуално Grinning

Длъжна си да го задържиш за винаги! Имаме нужда от доктор в темата... Нали ш' се разрастваме и ш' ставаме институция - трябва от всичко по малко да имаме, да сме компетентни!

# 229
Я да не й пълните главата с глупости!!!! Щом е казала, че го иска за забавление ЩЕ е за забавление!!!! Само да измислим как да го омае.

О! И Гугълчето се появи!!!
Grin

# 230
Я да не й пълните главата с глупости!!!! Щом е казала, че го иска за забавление ЩЕ е за забавление!!!! Само да измислим как да го омае.

Grin
Ти сипа ли нещо да пиеш? Не стой на стари лаври - уискито беше ВЧЕРА. Вече сме Днес

# 231

Grin
Аз съм си тука от сътворението. Joy

# 232
  • В Космоса
Ми аз освен да ви кажа генгста шит, не знам ко друго, манячита

# 233
Ми аз освен да ви кажа генгста шит, не знам ко друго, манячита

Нямаш ли кво да споделиш?! Споко - между нас ще си остане. Никой не ни чете...

# 234
  • Тра-ла-ла
Докито може да го задържим като консултант в здравните теми. Ама си требе тлъст хонорар, че човекът е доста ъпгрейднат професионално Mr. Green

Kiki.mora, благодаря за съпорта Hug

Лили Иванова, ти ли си?! Joy

# 235
  • Terra incognita
Аз ви пожелавам лека нощ, щото съм милфка и рано- рано ще ме впрегнат в коловоза  💤💤💤

# 236
Докито може да го задържим като консултант в здравните теми. Ама си требе тлъст хонорар, че човекът е доста ъпгрейднат професионално Mr. Green

Kiki.mora, благодаря за съпорта Hug

Лили Иванова, ти ли си?! Joy

Никакви здравни теми!!! В наща тема (Тази) ни е нужен, за да помага на нас си. Другите да си се оправят. Щом не се считат за готини хора и не са се присъединили към нас, няма да използват благата, които ние осигуряваме за темата... Grinning Ти ще се жертваш и ще спиш с него, пък други да се радват на компетентността му... Аре, моля!

# 237
Tи сипа ли нещо да пиеш? Не стой на стари лаври - уискито беше ВЧЕРА. Вече сме Днес

Ц! ОбачИ имам стратегия... аз изтрезняла започвам да киселея и да размахвам пръст на "употребяващите", за да не губим тренинг от другите теми (или заспивам) Laughing

# 238
Аз ви пожелавам лека нощ, щото съм милфка и рано- рано ще ме впрегнат в коловоза  💤💤💤

Аз ли да те уча? Сипи малко ракийка в сокчето на детето и ще спи до обед... Grinning Grinning

Gute  Nacht! Schlaf schön!

# 239
  • Тра-ла-ла
Никакви здравни теми!!! В наща тема (Тази) ни е нужен, за да помага на нас си. Другите да си се оправят. Щом не се считат за готини хора и не са се присъединили към нас, няма да използват благата, които ние осигуряваме за темата... Grinning Ти ще се жертваш и ще спиш с него, пък други да се радват на компетентността му... Аре, моля!
Оооо, яяя....само аз ще си го ползвам по живо, по здраво...и да не е луд да ме зареже, за да се занимава с Вас hahaha

Общи условия

Активация на акаунт