СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 777
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 135
Аз не пия, щот съм на режим(лято иде), ама по повод новата група ще люсна 1-2 чаши бяло вино 🍷🍾🥂

Че то аз цял живот съм на режим. То виното си е плодово сокче, бе, Вики. Фрешче.

Тази тема, без питиета, няма да оцелее... Grinning

# 136
Цитат
Е, тука мацките не са голи, бате. По токчета и прашки са... Наздраве.
Е, това не пречи да съм с папийонка и да се наслаждавам на гледката на скокливи катерички хрупащи лешници ! Наздраве Simple Smile

# 137
  • Тра-ла-ла
Днес ми е особено криво (нищо, че не ми личи) и мисля да си пресуша бирата след като цяла седмица "гладувах" за алкохол Laughing

Цитат
Е, тука мацките не са голи, бате. По токчета и прашки са... Наздраве.
Е, това не пречи да съм с папийонка и да се наслаждавам на гледката на скокливи катерички хрупащи лешници ! Наздраве Simple Smile
Умната, че бърже ще останеш без орехчета Mr. Green

# 138
Днес ми е особено криво (нищо, че не ми личи) и мисля да си пресуша бирата след като цяла седмица "гладувах" за алкохол Laughing

Твоя грешка. Аз почти всяка вече пийвам винце, пък като излизам - уиски. Това е банкетна култура, наследена от моя пра-дядо, който неделя сутрин за закуска, ни посрещаше с кана вино.

# 139
  • Тра-ла-ла

Твоя грешка. Аз почти всяка вече пийвам винце, пък като излизам - уиски. Това е банкетна култура, наследена от моя пра-дядо, който неделя сутрин за закуска, ни посрещаше с кана вино.
Всеки ден съм в очакване да ми изследват кръвчицата, за това пазя поведение тази седмица Grinning То бива да издърпат спирток, вместо кръв Joy

# 140
  • Terra incognita
Абе и аз съм банкетско чедо, ама тия виртуални трейнъри и диетолози изскчат от всеки сайт- я като реклама, я като статия и размахват заплашително пръст, че по време на режим алкохол се не пие. Нещо не им повярвах много, ама реших дс опитам

# 141
И аз си сипах винце. Не ми пука хич. Днес бях 1 час на тренировка, после бягах 10 км. Тва вино ми иде тамън на място. Grinning

# 142
Абе и аз съм банкетско чедо, ама тия виртуални трейнъри и диетолози изскчат от всеки сайт- я като реклама, я като статия и размахват заплашително пръст, че по време на режим алкохол се не пие. Нещо не им повярвах много, ама реших дс опитам

Тъй ли? Те ше ми кажат аз кво да пия. Тренирам сигурно 15тина години повече от тях. Такива, бивши дебелаци, отслабнали с water fasting и започнали да пишат мотивационни книги и да правят програми, не ми вдъхват никакво доверие.

# 143
И аз си сипах винце. Не ми пука хич. Днес бях 1 час на тренировка, после бягах 10 км. Тва вино ми иде тамън на място. Grinning

НаздраУе, Гугълче.

Я, някой да събере смелост и да даде тема за тазвечершния разговор... Така без тема се лутаме като битови алкохолици...

# 144
При сериозен режим твърд алкохол наистина не е хубаво да се пие, но от чаша вино нищо няма да ти стане. Grinning Слушай кака си Гугинкина. Е, зависи и от чашата де. Grinning

# 145
  • Terra incognita
Там е проблемът, без едно мога, с едно не мога 😁🍾

# 146
При сериозен режим твърд алкохол наистина не е хубаво да се пие, но от чаша вино нищо няма да ти стане. Grinning Слушай кака си Гугинкина. Е, зависи и от чашата де. Grinning

Ко ще рече сериозен режим? Режима си е режим - не ходя по разни конкурси за да ме забележи някой дърт олигарх и да ме вика за по 200лв на вечер, да ми ближе мускулите. На който това му е целта си ходи по конкурси.

# 147
  • Terra incognita
Моята цел е да си вляза в студентските дънки😂
На нв-вмх ама нещо кантара е зациклил жестоко и не мърда.

# 148
Ш' танцувате ли с мен?

# 149
Аз под режим разбирам 2 неща:
Едното (истинското) е твой наложен начин да се храниш, да спиш и да живееш, който си преценил, че ти се отразява добре, не ти нанася вреди (да дебелееш, да ти прилошава, да те боли стомаха и ти) и ти пасва на работния режим.

Другото (масовото) е като решиш да свалиш килца за лятото. Grinning И, за да е по-бърз резултата, ограничаваш някакви по-вредни неща като алкохол (виното не го броя Grinning ), джънк и тн.

Общи условия

Активация на акаунт