СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 944
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 585
Уточнявай като казваш "лоши"

1. Лоши = латексови костюми и други такива дивотии Flowers EggplantSmiling Imp

2. Лоши = кисели форОмни лелки Laughing

А, че не сте ли постоянно кисели форомни лелки? С грешно впечатление съм останал... Grinning

# 586
'ма верно ще се вземем с тебе. Аз съм нисък и грозен, но пък за сметка на това съм и простичък! Stuck Out Tongue Winking Eye

ако готвиш добре, кандидатурата ти ще бъде сериозно обмислена!

# 587
'ма верно ще се вземем с тебе. Аз съм нисък и грозен, но пък за сметка на това съм и простичък! Stuck Out Tongue Winking Eye

ако готвиш добре, кандидатурата ти ще бъде сериозно обмислена!

Ам чи как! Аз живея за да ям и ям за да живея! Laughing

# 588
И ся ко? Най-готения на кой ще го оставиш?

# 589
Лане, аз съм с превозно средство, не с неопрен.
Споко, метлата ще я ползваш по предназначение, а после може и да полетиш с нея ... ако имаш сили след чистенето Smile

# 590
Така хубаво сте облекли тез гумирани облекла, че ми иде отвътре да ви дам по един парцал и да ви пратя да изчистите банята и тоалета Satisfied
В първия момент си помислих, че отивате за риба с тез неопрени ...

След твоя компот от сливи цял взвод латексови мацки ще искаш да почистват баня и тоалетна. Laughing

# 591
Така хубаво сте облекли тез гумирани облекла, че ми иде отвътре да ви дам по един парцал и да ви пратя да изчистите банята и тоалета Satisfied

След твоя компот от сливи цял взвод латексови мацки ще искаш да почистват баня и тоалетна. Laughing

Пфу, отяде ми се...

# 592
Лане, аз съм с превозно средство, не с неопрен.
Споко, метлата ще я ползваш по предназначение, а после може и да полетиш с нея ... ако имаш сили след чистенето Smile
Тъ цъ! Не е дошла последната неделя, че да се мокря предсрочно. Joy

# 593
Уточнявай като казваш "лоши"

1. Лоши = латексови костюми и други такива дивотии Flowers EggplantSmiling Imp

2. Лоши = кисели форОмни лелки Laughing

А, че не сте ли постоянно кисели форомни лелки? С грешно впечатление съм останал... Grinning

Мхм... девизът ни е "форевър киселец"

# 594
  • Terra incognita
Яз се мотам още у моло. Нещо ми е лошо от тия въглехидрати. Викам да сгъна една пица и да приключвам с мърсотиите зс тоя месец, че нещо хич не се чувствам добре 🤢🤢🤢

# 595
  • Тра-ла-ла
Аз тоя доктор вече започнах да си го представям. Grinning

Да не ви попарвам фантазиите, ама не е толкова секси и е по-дъртичък Whistling

разболявам се, имам нужда от лекар!
спешна нужда!
Какво Ви боли? Сърби? Laughing

# 596

Ти ся не бери грижа за мойта перисталктика. Спокойно мога да давам заповеди възседнал белия трон ! Ку знайш само как виждам непочистеното във фугите на плочките от далечина .... нищо че съм с диоптър !

# 597
Печени киселци мастър куул клас! 

# 598
# 599
Мнооого тематично ! Приклекнала на високи токчета, точно по темата за компота от сини сливи и съпътстващия ефект !

Общи условия

Активация на акаунт