СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 923
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 615
Цитат
Бьет — значит, любит!
Relaxed  Innocent

Добре товарищ Laughing

# 616
Харесах ви снощния среднощен напоителен разговор! Много!
Абе много неща научих и преоткрих в себе си тук покрай вас аз...
Тая вечер чакам темата. Ще гледам да се включа

Включвай се по-често де... Ние да не сме маймуни и да забавляваме странични хора? Трябва да направя един пейпал акаунт на темата и да изпращате благодарности... daily!

Верно, дайте да измислим тема за таз' вечер... Всеки да си пише своите глупости не е много ок... Губя се... Grinning

# 617
Не ща череши, искам крем-карамел !

Ей ся щи забъркам. Стой не мърдай Laughing
Бързай, ще се спиртоса на едно място. Joy
Луничке, казах компот от сини сливи, а не двойно препечен компот от сини сливи ! Wink

# 618
Харесах ви снощния среднощен напоителен разговор! Много!
Абе много неща научих и преоткрих в себе си тук покрай вас аз...
Тая вечер чакам темата. Ще гледам да се включа

Включвай се по-често де... Ние да не сме маймуни и да забавляваме странични хора? Трябва да направя един пейпал акаунт на темата и да изпращате благодарности... daily!

Верно, дайте да измислим тема за таз' вечер... Всеки да си пише своите глупости не е много ок... Губя се... Grinning
В спама това не се случва. Фащаш много бързо нишките. На три стана, бульоооо, на четри...Joy

# 619
  • Тра-ла-ла
Внимавай да не си изкълчиш китката с миксера докато бъркаш яйцата. После ще трябва та водим при доктора на Джу и мое стане голУема драма !
Мани, мани...да вземе arrival да събуди у доктора някакви латентни страсти hahaha

# 620
Внимавай да не си изкълчиш китката с миксера докато бъркаш яйцата. После ще трябва та водим при доктора на Джу и мое стане голУема драма !
Мани, мани...да вземе arrival да събуди у доктора някакви латентни страсти hahaha

Ш' си спретнем една би тройчица... Колко муй?!

Луничке, казах компот от сини сливи, а не двойно препечен компот от сини сливи ! Wink

Прочетох Лунатичке ... Тъкмо щях да ти дърпам ушите!

# 621
Лане, ти пък ся и мармалад ще поискаш. Сопри се! Колкот, толкова. Ърайвала свят ще му се завий да бърка.

# 622
Току-виж му направили Цезарово сечение да вадят близнаците !

# 623

Близнци ли ш са? Искаш ли да си им татко? Flushed

# 624
  • Тра-ла-ла
Ш' си спретнем една би тройчица... Колко муй?!
Аааа, сори...аз съм егоист. Ама Близнаците имате такава склонност smile3534

# 625

Не !  Искам Пииичииии .... така де - прасковка

# 626

Не !  Искам Пииичииии .... така де - прасковка

То и аз не исках деца, ама било задължително да съм майка, за да пиша във форума. Тъй казаха!

# 627
  • SHOOT ME 10 $
Ърайвъл, навивай се на цезараво ...по-лесно ми се чини ще ти е. Не слешай жените. На тях им е лесно. При нас, чувАл съм било стррашничко (първия път)
Една ми беше казаала -" ако знаете колко е хубаво, няма да си го вадите изобщо..." да ама....хм

# 628
Цитат
То и аз не исках деца, ама било задължително да съм майка, за да пиша във форума. Тъй казаха!
Туй ми напомня на една позната дъщеря и я питала: мамо, защо тати има по-големи гърди от твоите. 

# 629
Цитат
Преди година и нещо мъжът ми продаде наследствен имот от родителите му. Носталгията му е голяма и съжалява за продажбата. Дали иманачин да селазвали сделката.

Кат харчиха парите им беше добре...

Общи условия

Активация на акаунт