СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 895
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 630
  • Terra incognita
Ърайвале, само секцио, да знайш. Ш'та боднат леко отзад и нищо няма да усетиш. Не слушай старило, слушай патило. Тъй ш'са родят близнаците Спамимир и Спамослав

# 631
Аааа, сори...аз съм егоист. Ама Близнаците имате такава склонност smile3534

Кво за близнаците? И аз съм от таз порода близнашка!
[/i] Blush

# 632
Ако ви звъннат от новините да ви питат как съм забременял...

НАЛИ сте на ясно, че като ги родя и стана медийна звезда, и започнат да идват помощи от пачки по 500 евра в пликове, няма да сме вече приятели?!

# 633
  • Тра-ла-ла
Ърайвале, само секцио, да знайш. Ш'та боднат леко отзад и нищо няма да усетиш. Не слушай старило, слушай патило. Тъй ш'са родят близнаците Спамимир и Спамослав
Joy
Той не се притеснява, че ще го боднат отзад. кЪк мислиш е заченал?! Mr. Green

[/i] Blush
Аз само за мъжете знам Grinning

# 634

[/i] Blush
[/quote]

Аз не съм близнаци...

# 635
  • Тра-ла-ла
Нали каза, че скоро имаш РД? Кво си тогава? Телец?

# 636
Joy

Много моля, не разпостранявай невярна информация! Заченах непорочно! Отзад никой не ме е бодвал - други неща са ми правили палавите каки! Flushed

Нали каза, че скоро имаш РД? Кво си тогава? Телец?

Е, чак толкоз' скоро не е... Ти да не би вече да си поръчала подаръчето, което си пожелах? Sparkling Heart

# 637
Стрелец ли бешИ ти ве Арайвъле? Помня една вечер щеше да сЪ бесиш и аз по прЕАтелски щях да нося въже... или дева????

Ех, Жули.... аз таман мислех, че ше ми удариш една близнашка дисекция, а ти само мъжете! Laughing

# 638
  • Тра-ла-ла
Много моля, не разпостранявай невярна информация! Заченах непорочно! Отзад никой не ме е бодвал - други неща са ми правили палавите каки! Flushed
Слушай сега. Непорочното зачеване е едно единствено в историята и не е много сигурно дали е било такова Laughing. По този повод един виц - Как Йоан Златоуст получил прякора си:
Събрали се апостолите и Дева Мария да мъдрят как ще стане работата с непорочното зачатие... Мислили, мислили и накрая станал Йоан и казал: "Тука к*р си трябва!"
А Дева Мария възкликнала: "Златни ти уста, Йоане!"

Ех, Жули.... аз таман мислех, че ше ми удариш една близнашка дисекция, а ти само мъжете! Laughing
Не искаш да говоря за жени Близнаци Laughing

# 639
Joy

[/i] Blush

Двойни, нали!? Знаех си, че съм се прекарала.

# 640
Слушай сега. Непорочното зачеване е едно единствено в историята и не е много сигурно дали е било такова Laughing. По този повод един виц - Как Йоан Златоуст получил прякора си:
Събрали се апостолите и Дева Мария да мъдрят как ще стане работата с непорочното зачатие... Мислили, мислили и накрая станал Йоан и казал: "Тука к*р си трябва!"
А Дева Мария възкликнала: "Златни ти уста, Йоане!"

ПАДАШШШШШШ

# 641
  • Terra incognita
Ууу, ърайвале, ако си стрелец сме от огнените зодии 😎

# 642
Няма не искаш! Аз си знам кусурите.... ясна съм си като бЕл ден Laughing

# 643
Няма не искаш! Аз си знам кусурите.... ясна съм си като бЕл ден Laughing

Като млякото у таратора!

# 644
Той като Хамлетчо пази образа си мистериозен и загадъчен като си крие зодията!

Общи условия

Активация на акаунт