СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 863
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 690
Е, тва е .... старо ама класика!

# 691
И аз съм рогато. Овен. Ще се разберем с теб Wink

Хайде да преброим колко сме овните Simple Smile
И аз съм овен.
Ей , не мога да ви изчета , бре . Като картечнички.
Докът да вметна реплика , и то разговорът се преместил:stuck_out_tongue_closed_eyes:

Че ти въобще хващаш ли каква е темата? Аз - НЕ. Grinning
Схащам , че си чуруликат на воля в безтемието и това е доста приятно. Отдеве мислех да мисля за тема , но така без ограничения , си е супер. Все ще дойде някой с тема. Важно е настроението .
Ари , предполагам , че мъжете се чувстват ок в присъствие на симпатично весели жени ,  но при вас трябва да има посока , цел. За нас такова бърборкане си е чисто освобождаване . А тук сме само няколко , като дойдат и другите от ББрадъра , ще видиш тогава  Joy тематични теми на тема безтемие

# 692

И аз съм овен.
Докът да вметна реплика , и то разговорът се преместил:stuck_out_tongue_closed_eyes:

И аз не смогвам, едва успявам да напиша пост през 20 страници Joy

# 693
Ми мен няма кой да ме заплашва с полиция. Със слушалки съм...Grinning
Ся почвам.
Скрит текст:

# 694

И аз съм овен.

Че ти въобще хващаш ли каква е темата? Аз - НЕ. Grinning
Схащам , че си чуруликат на воля в безтемието и това е доста приятно. Отдеве мислех да мисля за тема , но така без ограничения , си е супер. Все ще дойде някой с тема. Важно е настроението .
Ари , предполагам , че мъжете се чувстват ок в присъствие на симпатично весели жени ,  но при вас трябва да има посока , цел. За нас такова бърборкане си е чисто освобождаване . А тук сме само няколко , като дойдат и другите от ББрадъра , ще видиш тогава  Joy тематични теми на тема безтемие

Аз от ББ не поканих никого, който не съм виждал в други теми... Де да знам, да не се разсърдят, че ги занимавам с глупости... Иначе се сещам за поне 5-10 готини мами, заслужаващи да са част от нашия спам...

# 695
Мен само Лонгурът ме заплашва... да не пея Joy

# 696
  • Тра-ла-ла
Минахме темите за манджурляците и поркането. Мийте чиниите и да скачаме на дълбокото Joy

# 697
Ся почвам.

Аз нямам проблем. Те мен ме заплашват с полиция от както бях на 12. Гаменче съм си. Laughing Въобще не ми прави впечатление, че някой щял да извика полиция. Много да не знаят, че ако се стигне до голям конфликт - те изхвърчат. Аз съм наел мезонета ( 2 етажа от 4 етажна къща), а те един двустаен маломерен... Laughing

# 698
Ся почвам.

Аз нямам проблем. Те мен ме заплашват с полиция от както бях на 12. Гаменче съм си. Laughing Въобще не ми прави впечатление, че някой щял да извика полиция. Много да не знаят, че ако се стигне до голям конфликт - те изхвърчат. Аз съм наел мезонета ( 2 етажа от 4 етажна къща), а те един двустаен маломерен... Laughing
Покани ги да чатим. Ко толкоз! Да се окършат.

# 699
Божкеееееееее, отде ги намирате тез ве Жули????? JoyJoyJoy

Аз ш'ви поздравя по-скромно..

Whip it... whip it good!!!

# 700
  • Тра-ла-ла
Божкеееееееее, отде ги намирате тез ве Жули????? JoyJoyJoy
1. Аз съм идиот Mr. Green
2. Нали съм се разгонила Joy

# 701
Ся почвам.

Покани ги да чатим. Ко толкоз! Да се окършат.

Аз мога много хора да поканя, по-луди и от нас, ама не знаят български Sad

# 702
ДоктУра ку знаеше ко изпуска!!!

# 703
Ха ха, Джулая! Joy
Най-здрав за сички.

Ърайвъл, ми да учат бе. Българският е солта и пиперът на бъдещето.

# 704
Ама викам, да се върнем барем на зодиите.
Кой най-най-най-. Щото след малко сички като запеем и ша настане мазало.

Общи условия

Активация на акаунт