СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 842
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 705
  • Тра-ла-ла
Ърайвъл, ми да учат бе. Българският е солта и пиперът на бъдещето.
Освен това езикът ни е толкова пъстър и изразителен. Например колко термини има за секс, за пиене и т.н. Голям майтап става, за разлика от някои западни езици

ДоктУра ку знаеше ко изпуска!!!
Не бъркай в раната Cry

# 706
  • В Космоса
Ко си хортувате? За зодии?

Теле с асцендент дева и луна в скорпион съм аз. Smiling Imp

# 707
Ко си хортувате? За зодии?

Теле с асцендент дева и луна в скорпион съм аз. Smiling Imp
Ей тъй са представя човек зодиакално. С най-малкото. Стелиумче, туй, онуй, уран, нептун... венера и марс де са? Кат ще е гарга, дай да я разрошим.  Kissing Heart

Скрит текст:

Липсва ми онуй с плитките, дето танци от емотите... Grinning

# 708
  • Тра-ла-ла
Ако некой разбира и иска да ме разкости - всичко ши си кажа за зодиите

# 709
  • Terra incognita
Квото и да си говорим, овенът е първа зодия, явно има защо Wink

# 710

Готова съм за още хард... рок!

# 711
Ти не си рак, бе. Ти си нещо друго. Чай си помисля.Joy
че те раците нали ги знаеш, сички на коне, они на магаре. Ни та пускам там аз.

Квото и да си говорим, овенът е първа зодия, явно има защо Wink
Ама рибите са Сичкото. Точка.Sunglasses

# 712

Стига рИва!!!! Дай да го намираме и да го почваш тоа доФтор!!!

# 713
  • В Космоса
Това знаете ли го?

“Дванайсете зодии ще крият труп .Овенът прави план, телецът мълчи и мисли , близнаците говорят несвързано , ракът е в шок, лъвът казва “аз ще се погрижа”, девата търси какво да облече, везната – ще дойда, няма дойда, скорпионът взима лопата, стрелецът не харесва лопатата , козирог – аз ще копая, водолеят е толкова студен ,че не се знае дали и той не е мъртъв, рибите вече пият , плачат пак пият. …Резултатът : планът на овена на струва(обиден няма да копае) , телецът още мълчи ,ама не мисли вече, близнаците – говорят повече от друг път (глупости естествено), ракът се прави на умрял , дано всичко се размине, лъвът – ааа аз няма да си цапам ръцете; девата – не е подходящо облечена ; везната – още се чуди какво да прави, стрелецът – не може да копае с тази лопата; козирогът – е всички знаем , че само говори , нищо не може да свърши ; водолейят – май наистина е умрял; рибата пие трета бутилка водка, Скорпионът взима си лопата , копае и си мисли : тоя да го закопая, че после имам още единайсет”

Много яко! Joy

# 714

Аз дося да му бях пуснала фотото, да кажете къде да го ощипя поне. То на човек му личи, най-малкото.
Broken Heart
Начи, Акашче, лъжат. Рибите да са го разфасовали и да са пресадили сички китки в двора за половин час, айде за един..

# 715

Аз дося да му бях пуснала фотото, да кажете къде да го ощипя поне. То на човек му личи, най-малкото.
Broken Heart

Няма да го щипеш.... удряш му една зиза и го зашеметваш, твой е форевър енд евър!!!!

# 716
  • Тра-ла-ла
Ти не си рак, бе. Ти си нещо друго. Чай си помисля.Joy
че те раците нали ги знаеш, сички на коне, они на магаре. Ни та пускам там аз.
Ми така съм и аз  Laughing
Рак с асцендент Козирог. 2 коренно различни личности на едно място...весело ми е

Аз дося да му бях пуснала фотото,
И после да се носят легенди и клюки из цяла София за мен, за него Mr. Green А и не е захаросан типаж, че да оплакнете окото. Аз не си падам по красавци Joy

да кажете къде да го ощипя поне. То на човек му личи, най-малкото.
Broken Heart
Аз пак нещо не те разбрах Grinning

# 717

Broken Heart

Няма да го щипеш.... удряш му една зиза и го зашеметваш, твой е форевър енд евър!!!!
Тва за мене е трудно постижимо, предвид природните дадености и кила, Джулая да каже става ли таз!?

Джулая, начи като го погледнеш и знаеш отляво ли, отдясно ли, с какво кроше да го зашеметиш. Преценяваш, бе. Ситуацията. После звъниш, ние идваме, увиваме го в килима  и го изнасяме до посочения от теб адрес. Тва сега го родих, другото общо взето не е важно.

# 718
  • Тра-ла-ла
Много свидетели има около него. Аз за това и не мога да го гепя насаме, да се поусуча около него, да пусна някой палав лаф, да го фиксирам с влачни очета и т.н. Laughing Иначе нямаше да се тръшкам, че се чудя как да го омая...клета съдба Joy Джулая не е вчерашна се пак Whistling Колко жертви са падали в краката ми Joy

# 719
  • В Космоса
Не знам, ма мен са ме познали отвсякъде. "Понякога седя и си мисля, понякога просто си седя..." Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт