СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 755
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 840
Мале, таа Луна ни ОтрепА с точена баница.... аз си подвивам опашката, щот мое да съм кулинар, ма кори НЕ точа.... все пак си имам принципи и приоритети! Муахаха
Ама друго си е тънко и пържолки, разни цвъчки на скара. С кисели зелени домати. Хахаха!

# 841
  • В Космоса
Излюпих се. Обичам да си поспивам! Какво съм сторила, че е това наказание цял живот да ставам рано - преди за училище, сега за работа? Cry

# 842
Пак ше ни оТвинят, че само за манЖи ховорим, ама като каза кисели зелени домати.... баба ми кви зелени доматЕ правеше едно време!!!! Нумбар уан бяха.... ех спомени! Пържеше ги и после в буркани с чесън и копър ммммммммм.

А мусаката не я долюбвате, щото не я правите като хората (емот свекърва под прикритие). Аз праа мусЪкЪ с бира... много бира му е майката и става душичка!!!

# 843
Мммм, ся кат се замисля, права си и ти. И свекърва ми е права. Grinning
Ама обичам да Ям.
За ко да си говорим... За мъже!? Blush

# 844
Мъжете вървят у комплек' с мусаката Laughing йощ по-добре става с накълцано пилешко, вместо кайма. Wink

Мамин зУатен!!!
Smiling Imp

# 845
  • Тра-ла-ла
Какво гурме ще ми спретнете за обяд?! Blush

# 846
  • София
Аз напоследък ставам сама в 7.50. Не знам как. Но това не значи, че правя закуска за децата. Лоша майка съм.  И за обяд не съм го измислила.

# 847
Аз напоследък ставам сама в 7.50. Не знам как. Но това не значи, че правя закуска за децата. Лоша майка съм.  И за обяд не съм го измислила.
Е, ти още ли не си ги научила да готвят? Действай! Аз опитвам, засега удрям на камък. Joy

# 848
Аз се оспах жестоко днеска. Сънувах, че ставам и се успокоих, че съм станала. Малко ИнсепшЪн.

# 849
Аз отивам да забърквам картофена супа.... с бекон. Ще изнудя Лонгура да ми обели и нареже картошките!!!! Smiling Imp

Гугълче, в неделя всичко е позволено!!!!

# 850
Заради такива мързели като вас,
неделният сутрешен секс е мираж !

# 851
Вярно си е. Grinning Но винаги може да има обеден. Или следобеден според заспата.

# 852
  • Terra incognita
Божкее, тепърва трябва да ходим на пазар, ко ш'се готви днес не знам. Ни сме зскусвсли, и за обяд няма изгледи. Чавето не го мисля, изпи половин литър АМ и скоро няма да огладнее.

# 853

Все някой друг ви е виновен за миражите... муахаха

# 854
  • SHOOT ME 10 $
Не знам за вас но на мен най- приятен, пълноценен, навременен, задоволяващ и жизнеутвърждаващ ми е следобедният кекс

Общи условия

Активация на акаунт