СПАМ Тема (за готини хора от "Семейни отношения" и други места)

• 33 741
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 855
На мен времевия пояс ми е от 0 до 24 (с въображаемия прЕАтел).... ко значение има кога? Имаше един виц...
Скрит текст:
аз мога и прав да го е*а

# 856
  • SHOOT ME 10 $
Ех, то е ние бехме така на времето, кога ,къде и както дойде. Заешката.набързо. Сега държим малко повече на качеството и комфорта. Преди се блъскахме за количество, за бройка. Сега може веднъж (на час) да е, тя да си го дели на части...

# 857
  • Тра-ла-ла
Какво беше това секс? Joy

# 858
# 859
Я звънни на Док да го питаш какво е туй секс и има ли почва у вас Wink

# 860
  • Terra incognita
Коуеги, кой ще донесе узото?

# 861
Аз узо не употребявам, но пъпешок бих хапнала! Blush

# 862
  • Варна
Гадина! Нямаш капка жал! Лигите ми потекоха от тая снимка. Майната му на узото, да пада в канала, дайте чинията насам Simple Smile

# 863
Всички жени налитат на пъпеши .... а после се оплакват !

# 864
Вий пък на дини. Има реципрочност.

# 865
  • Варна
Че то си е за оплакване...

# 866
Вий пък на дини. Има реципрочност.
Песента "Тез червени домати" няма да е коментираме ! Прекалени КУлинарно ще стане !

# 867
  • Тра-ла-ла
Я звънни на Док да го питаш какво е туй секс и има ли почва у вас Wink
Нямам му личния номер. Ходих днес до здр.заведение да отметна нещо. Но си знаех, че уикенда почива Rolling Eyes

В смисъл сънуваш готини мъжаги - доктори, военни, пожарникарчета как те полазват и като се събудиш - краката ти отвити Joy

# 868
В смисъл сънуваш готини мъжаги - доктори, военни, пожарникарчета как те полазват и като се събудиш - краката ти отвити Joy

Ц, "миражО" беше ехо на сутрешното мрънкане на Лан-а Laughing, апа аз по военни и пожарникарчета не си падам (и по доктори май не), та чак и да ги сънувам.... крака отвити никогъЖ... с палави хавлиенки чорапки се спи да не настинат. Joy

# 869
Джу, профилактично слагаш ли кърпа там долу,че като сънуваш моряци и пожарникари може да има наводнение  ?

Общи условия

Активация на акаунт