''Гледаната'' жена

• 56 856
  • 1 214
  •   1
Отговори
# 570
  • MI
И за най-залюхания мъж винаги се намира някоя жена, която не смята че е толкова зле, особено ако има пари. Joy Иначе сериозно, единствената застраховка е да си намериш мъж с ценностна система и разбирания като твоите, макар че и тогава не можеш да си напълно сигурна че няма някой ден да откачи.

# 571
  • Куциндрел
Какъвто и нърд да е, все ще се намери коя да го загради, в природата празно няма.
Сирената беше разказвала как целенасочено е ходила в заведението за шкембе, където да срещне програмисти. Тя се е сетила, и друга ще се сети да прихване нърд по време на ядене.
Нали у влака се бяха срещнали? Сега па това шкембе от де? Rolling Eyes

# 572
  • Paris, France
Сирена, за кръшкането на програмистите не си съвсем права. Всеки мъж може да кръшне ако срещне правилната за момента. Същото е и с нас, жените. Много програмисти не кръшкат, но това е защото са яко смотани и недостатъчно щедри. Толкова са смотани, че преди 20+ години забраних на мъжа ми да води колеги като излизахме. Не са всичките щедри и плащачи. Деца няма кой да им прави на тези бледолики муньовци. Гените им са лоши. Не знам дали с това седене на гъза по цял ден не им се увреждат ташаците, така че изобщо да не могат да имат деца.

Има и аполоновци сред тях - красиви, влагат във външност и са изразителни. Повечето такива крушката, та пушек се вдига.

Ако ходи по Бангалор, Виетнам и подобни в командировки, отиде!

# 573
  • София
Сигурно разчита, че програмистът е нърд и няма коя да го вземе.
Ама то има и нърдки, подходящи за програмисти.

"Залюхан", "Залупен" " Затрит", са само 3 от определенията, които си имаме в българския за зубърите и математиците/ програмистите.
Толкова ли е трудно да не пренасяте всякакви изкълчотини от английски? newsm78

# 574
Какъвто и нърд да е, все ще се намери коя да го загради, в природата празно няма.
Сирената беше разказвала как целенасочено е ходила в заведението за шкембе, където да срещне програмисти. Тя се е сетила, и друга ще се сети да прихване нърд по време на ядене.
Нали у влака се бяха срещнали? Сега па това шкембе от де? Rolling Eyes

Не съм чела за влака, само за шкембеджийницата Joy
Може в кръчмата да са били неперспективни - да се стискат да почерпят едно шкембе, виж какво казва Невена - стиснати и смотани. А във влака да не му е личало толкова.

# 575
Залюханите се пробуждат за глупостите на младостта по-късничко просто.

# 576
  • MI
Шкембеджийница?! Сериозно ли? Flushed Joy Мислех че там е по-вероятно да срещнеш строителен работник, ама знае ли човек...

# 577
Шкембеджийница?! Сериозно ли? Flushed Joy Мислех че там е по-вероятно да срещнеш строителен работник, ама знае ли човек...
Шкембето върви с чесън, пък той, знаем всички, е доказан афродизиак.  Joy

# 578
Налага ми се да си прекъсна почивката, значи, за да кажа, че преди една година един колега програмист на мъжа ми, и той програмист, ми предложи да му стана гадже. После почна да ме навива да му намеря такова, жена му била станала много скучна. След 2 месеца сам си намери, на един тийм билдинг. Та добре правите като мъжът ходи само семейно на тийм билдинзи, а ако децата не са на кеф, се връщате да се тешите с бургери. Предотвратява много проблеми!

Siren of titan,  имам и един много тривилен въпрос. До колко години си броиш децата за тодлъри. Понеже едното ти е над 4, другото наближава 3 ... Официално нямаш нито един тодлър вече. Трябва ти нова версия или поне нова чуждица: прискулъри Simple Smile.

# 579
Тук истинските гледани жени са малко.

Като започнеш с Ша, Шанел и Жаки и минеш през други, които никога не са работили като Амур и са глезени и гледани жени с помощ и стандарт.
Другите са напъни на Сирен да докаже, че Б е А и тя е именно алфата и омегата, но дори няма база за сравнение.

# 580

Еееее, тъкмо дойдох и се почна с обидите сега Simple Smile.

# 581

Еееее, тъкмо дойдох и се почна с обидите сега Simple Smile.
Simple Smile Ти пък къде се сложи? Я, марш при корпоративните акули Simple Smile

# 582
Не бяха ли планктони?

Знаеш ли корпорациите как добре могат да гледат!

# 583
Не бяха ли планктони?

Знаеш ли корпорациите как добре могат да гледат!
Могат, но не са търсеното в уравнението.
Планктоните са прости офисни планктони, а корпоративните к.. са акулите Simple Smile
Ти къде се губиш? Ваканция на Machu Picchu?

# 584
Ами гледат ме доста на работа, и аз ги гледам и така... но, за съжаление, не от висината на някой връх.

Въпрос по темата: "гледана" жена обида ли е или комплимент?

Общи условия

Активация на акаунт