ВИЕНА Тема 10

• 70 639
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • СОФИЯ
Не е нужна

# 571
# 572
Във Виена сме. Оказва се, че детето не можело да пътува без билет през уикенда, както смятах и бяхме обсъдили тук....

# 573
  • СОФИЯ
Само неделя.

# 574
  • Viena
Аз не съм сигурна, че въобще може. Само за тези, които учат тук имаше нещо подобно.

# 575
  • СОФИЯ
https://www.wienerlinien.at/eportal3/ep/programView.do/pageTypeI … /channelId/-46640

И не е само за учещи в австрийски училища. Лично изпробвано многократно. Този януари дъщеря ми навърши 15 г. и вече и през ваканциите ще купувам карта

# 576
Един служител на метрото ни извади някаква брошура, в която пишеше, че само учащи в града се ползват от това. За съжаление не си бях извадила информацията и не можах да покажа посоченото в линка. Накараха ни да купим още един билет, беше преди да влезем в метрото.

# 577
  • Viena
Аз не бих си правила експерименти за няколко Евро, казвала съм го и преди. Глобяват без много приказки.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 15:37 от janaa777

# 578
  • СОФИЯ
Не съм си правила експерименти. Действително от сайта им не става ясно. Преди да се възползваме помолих приятелка с добър немски да се обади и да попита. Отговориха че не се отнася само за австрийски у-ща, а и за други в ЕС. Миналото лято бяхме 6 дни с дъщеря ми, отново я помолих да звънне, да не би да има промяна, отговорът беше същият. За възрастните хора над 63 г. също не се отнася само за австрийски граждани.

# 579
  • Varna
fairytales, да, наистина са ги направили доста късни. Сега ги видях. Има вариант за трансфер с flixbus:
23:20
00:40
Bratislava Airport
Vienna Erdberg
1:20 HRS.Direct
6.99

Има и различни варианти до Виена с прекачване, започват от 85 евро, вижте ги в http://www.azair.eu. За други варианти аз не се сещам Simple Smile

Искам да питам за този фликсбус,от къде се хваща , билета ли е 6.99?

# 580
fairytales, да, наистина са ги направили доста късни. Сега ги видях. Има вариант за трансфер с flixbus:
23:20
00:40
Bratislava Airport
Vienna Erdberg
1:20 HRS.Direct
6.99

Има и различни варианти до Виена с прекачване, започват от 85 евро, вижте ги в http://www.azair.eu. За други варианти аз не се сещам Simple Smile

Искам да питам за този фликсбус,от къде се хваща , билета ли е 6.99?

Автогара Ердберг. От там пътува Фликсбус. С метро U3 можете да стигнете до там, ако сте във Виена.

# 581
Някой ходил ли е на разходката с корабче по Дунав? Колко е дълга, каква е цената и струва ли си като цяло?

# 582
  • Viena
Ние сме ходили до Братислава с катамарана от Шведенплатц, много е хубаво.

# 583
Някой ходил ли е на разходката с корабче по Дунав? Колко е дълга, каква е цената и струва ли си като цяло?
И аз се чудя дали си струва. С Виена пас ще бъдем, около час е. 23 Евро струва.

# 584
Благодаря за отговорите. За петък го обмисляме...

Общи условия

Активация на акаунт