Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 052
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 680
Няма да го убият. Твърде лесно е, а и кой ще управлява болницата? Синчето? Има оше хляб в тоя образ. Ще му се случи нещо друго, но ще е жив...засега.  Блъскам си главата, но не мога да измисля какво

# 1 681

Добри предположения, но не виждам на Банков каква роля си му отредила Wink И наистина, прекалено много неща има да се случват и или ще прескочат напред във времето и част от сюжетите ще ги разкажат с по 1 изречение или ще прехвърлят повечето за другия сезон.

Аз честно казано Банков по никакъв начин не го виждам в цялостната картинка за следващия сезон, а за края на този абсурд. Има толкова неща около триото в момента, че чак ще е смешно и него да набутат между тях. Ще видим все пак какво са замислили, винаги могат да ни изненадат, знаем, че им е специалност това. Wink

# 1 682
Изненадите накрая ще са с Фотев,съдбата на болницата Ина и Тасев.Така ще го завъртят,както изобщо не сме го предполагали.

# 1 683
Кофти е ,че т.нар. изненади на сценаристите обикновено са неприятни и с недомислени обяснения .

# 1 684

Добри предположения, но не виждам на Банков каква роля си му отредила Wink И наистина, прекалено много неща има да се случват и или ще прескочат напред във времето и част от сюжетите ще ги разкажат с по 1 изречение или ще прехвърлят повечето за другия сезон.

Аз честно казано Банков по никакъв начин не го виждам в цялостната картинка за следващия сезон, а за края на този абсурд. Има толкова неща около триото в момента, че чак ще е смешно и него да набутат между тях. Ще видим все пак какво са замислили, винаги могат да ни изненадат, знаем, че им е специалност това. Wink
Принцесо, Банков не го чакай този сезон. На мен и за другия ми е съмнително, но ако се появи  ще има голяма драма, така мисля.
А че половината сюжети ще ги резюмират в по 10 секунди не се съмнявай изобщо Sob

# 1 685
Кофти е ,че т.нар. изненади на сценаристите обикновено са неприятни и с недомислени обяснения .
Или пък не са никакви изненади, щото ние си предполагаме за тях.Grinning

# 1 686
През  този сезон Банков не  се връща, но от ФБ страницата става ясно, че Вергов е често с Марта  и с останалите и коментарите бяха в посока завръщане.Явно в 6-и сезон, ако се разберат за хонорара. Моето желание е всичко да се оправи в посока здрави родени дечица, влюбени двойки- Тони- Албена; Зорница- Марио; Тасев- Фотева; Марта - Магда да отсвири Васко, защото ще загуби момчето.В 6-ти сезон интригата ще е около Станкова като шеф, не и се отдава много-много, но нали търпи развитие, ще видим! Захариеви- раделени, а за Мазови временна раздяла.

# 1 687
  • София
Ми то ние не се спряхме и сценаристите нали ни четат и се чудят как да извъртят нещата, че да ни изненадат. Ние като видни тетки все за лИбофффф говорим и съответно сценаристите ни приготвят хорър изненади.
Мисля да започнем пак с онези сценарии, дето всичко е миш маш, и апокалипсис, че май това е единствения шанс да видим някоя по романтично разговорна сцена.

# 1 688
Ми то ние не се спряхме и сценаристите нали ни четат и се чудят как да извъртят нещата, че да ни изненадат. Ние като видни тетки все за лИбофффф говорим и съответно сценаристите ни приготвят хорър изненади.
Мисля да започнем пак с онези сценарии, дето всичко е миш маш, и апокалипсис, че май това е единствения шанс да видим някоя по романтично разговорна сцена.

Роси, започвай да дерзаеш веднага! Grinning И дано стигне до сценаристите Innocent

# 1 689
Колкото и да не ми се иска Банков щи се появи в този сезан. Иначе за какво се изтипоса преди близо месец на фото пред болницата. Че и дъщеря му някакви постове пускаше във връзка с това. Информацията ми е оттук. Мазало ще стане.

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 22:59 от *Melanie*

# 1 690
Само да не вземем да познаем, ей така без да искаме Sob

# 1 691
Перла, ние толкова сценарии развихме, че все някой ще е верния.

Залагам на моя с брата-близнак на Банков аххахахаха

# 1 692
Дона, ставаше дума за сценарии дето всичко е миш-маш и апокалипсис.

# 1 693
Колкото и да не ми се иска Банков щи се появи в този сезан. Иначе за какво се изтипоса преди близо месец на фото пред болницата. Че и дъщеря му някакви постове пускаше във връзка с това. Информацията ми е оттук. Мазало ще стане.

Ти го каза - преди близо месец (даже малко повече) беше. Досега да се е появил 20 пъти, а то даже и в социалните мрежи не личеше да снима в сериала и продължава да е така. Една снимка и повече нищо. А дъщеря му може да е била на гости, тя има приятели сред актьорите все пак.

# 1 694
Дона, ставаше дума за сценарии дето всичко е миш-маш и апокалипсис.

Иххххх, аз съм по комедийните извращения Joy Ще се постарая тази нощ да сънувам един апокалипсис Joy

Общи условия

Активация на акаунт