Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 80 023
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 960
Пак петъчно ще ни ударят с чука по главата Grinning
То Марио и Зори, Мишева и Калин, Захариев и онзи, Тони и Албена, след всичко минало хич не ги искам заедно, ама кой ме пита Joy

# 961
Лелееееее, какъв анонс!!!!!
Утре ще е екшън на всички фронтове!!!!

# 962
Изпуснах на най- интересното, каза ли на Борис , че е бременна Ина?

# 963
Пак извадени сцени от контекста за утре Simple Smile

# 964
Изпуснах на най- интересното, каза ли на Борис , че е бременна Ина?
Не.

# 965
Очаквам след това, което Зорница каза на Марио, той да си я вземе просто и да му спрат мъките. И ние невръстните да си получим хубавата любовна сцена. Joy

# 966
Ааа раазкажете тоя анонс за тея дето изобщо не сме гледали

# 967
Пак извадени сцени от контекста за утре Simple Smile

Е както винаги!!!!

# 968
  • Ню Йорк
Тази Албена е чисто ненормална, даже може да бие Ванчето по лудост  Shocked В началото на епизода Захариев беше страхотен, разкъсващ се от емоции и чуства и упрекващ се за това.

Добре, че са Мазови та да се посмеем малко.

Мишева и тя е ужасно противна, не разбра ли, че насрещната страна няма интерес.

Последна редакция: чт, 17 май 2018, 21:08 от Галактическа принцеса

# 969
утре петъчно ще ни разтърсят 😀

С кого ли ще спи Мишева? Няма да е Калин, но Лора ще мисли, че е той и ще се чуди какво да прави. Много неприятна ситуация.

Зорито както очакваме ще скастри Марио! Давай още, малко му е!

А тази Албена да я върнат там, където си събираше шипки и хич да не се мярка повече.
В началото й симпатизирах, но сега откровено ме дразни. И не само образа й е такъв, и самата актриса нещо не успя да ме спечели.

# 970
Ааа раазкажете тоя анонс за тея дето изобщо не сме гледали
Аз не запомних всичко, но Албена и Тони лежат на трева, загледаха се любовно накрая, Мишева пак се предлага на Калин, прави с някого секс, Лора я чува, не знаем с кого. Зорница и Марио на обичайното място при шкафчетата, тя му каза вече не си част от живота ми и свиквам да живея без теб”. Това помня.

Зайко, чертички днес няма да слагаме.

# 971
  • София
К'во беше това?
Даже не успях да го асимилирам. какви ги вършат сценаристите? Защо дълбаят там, където няма нужда. Мишева ще я изкарат пълна лепка, като Албена,, а до сега ни показваха различна жена. И за капак Лора ще чуе нещо, дето не се знае какво е. Да не е онова от анонса с Мазов? Не вярвам да прави секс.
Батко ще страда, Зорница май ще го отреже много остро. Еми, заслужи си го.

Хайде Тони да забравя Зорница и да се хваща с Албена. Не мисля обаче, че ще стигнат до по далеч.

# 972
Наближава финалът на сезона и сега яко темпо... Ще си променя мнението за Мишева. Зорница и тя що се мъчи да взима генерални решения при липса на подходящи предпоставки?
Тони и Албена да не решат после, че са направили грешка?

# 973
Искрите между Тони и Албена почват да прехвърчат. Утре май ще се случи нещо между тях.

А сега, с кого е Мишева? 100% няма да е Калин, пък Лора ще си помисли, че е Мазов и накрая ще се окаже, че не е нито един от двамата.

Малеее, какво ще ни правят утре да му се невиди? ConfusedМоже ли при толкова спокоен (за мен) епизод, баш на промото да ни треснат така с чука по главата както каза Майчето. Joy Аз до утре ще откача хаха. Сега точно на най-интересното, което предстои сигурно ще ни пуснат промото чак утре, ама иначе цяла седмица на редовни ми се правиха.  Joy

# 974
Искате ли да кача промото от края на впизода? Или всички го видяха?

Яничка, рипично за петък...и накрая ако се появи Банков, ще се гръмна

Общи условия

Активация на акаунт