Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 80 064
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И аз си имам сценарий - събиращата шипки ще облече сексбельото за... Тони  Mr. Green Иначе  #2gunfire

# 331
И аз си имам сценарий - събиращата шипки ще облече сексбельото за... Тони  Mr. Green Иначе  #2gunfire
И аз много се надявам на някакво такова развитие, защото историята между Албена и Петър отдавна мина моите граници на търпимост.

# 332
Москита аз това което каза Марио, като ги даваха как вървят двамата прегърнати го разбрах така. Марио си призна, че я обича и обожава, и че се страхува от това, защото е станал зависим от нея. Невъзможно му е да остане разумен, защото разумното за него беше да не се забърква с нея, но той не можа.

# 333
Тя първо да вземе да си купи секс бельо.... че нещо ОНУЙ...тц.
Абе айде да заведем лекарките дружно на един МОЛ! Имат телата, да ги облечем подходящо Wink

# 334
Москита аз това което каза Марио, като ги даваха как вървят двамата прегърнати го разбрах така. Марио си призна, че я обича и обожава, и че се страхува от това, защото е станал зависим от нея. Невъзможно му е да остане разумен, защото разумното за него беше да не се забърква с нея, но той не можа.
И аз така го разбирам, но в светлината на бъдещите му действия го разбирам и че ако иска да се грижи за брат си, трябва да се махне от нея, защото я обожава, оглупява, зависим е от нея, не е разумен и в това си състояние няма как да бъде адекватно до брат си. Затова ѝ каза не, че не иска да е с нея, а че трябва да бъде сам. Той не иска да бъде сам, нито да бъде без нея. Дългът му към Тони го налага това.

# 335
Той вярно си е оглупял, но не знам от любов ли е или си е такъв.
Следващия учебник, който трябва да прочете е: "Как да мисля за себе си, освен за брат ми, който няма само мен".

# 336
Да тук се достигна до момента, че няма как да бъдат щастливи, докато не се случи това дългоочаквано порастване на Тони. Само тогава Зорница и Марио ще имат шанс. И аз се надявам Шипката да помогне. Не случайно цял епизод им отделиха.

# 337
Да тук се достигна до момента, че няма как да бъдат щастливи, докато не се случи това дългоочаквано порастване на Тони. Само тогава Зорница и Марио ще имат шанс. И аз се надявам Шипката да помогне. Не случайно цял епизод им отделиха.
И според мен не е случайно, както и това, че двамата са от двете страни на барикадата според Тони - тя е лошата, която разваля връзки, както брат му и Зорница. Може би покрай нея ще успее да ги разбере по-добре.

# 338
  • Ню Йорк
Добре де, може ли от 23 страници да има 2-3 коментари по сериала и 20 с кометари и интерпретации на разни потребителки?! Ми ако искахме да четем творчеството на потребител X сигурно щяхме да го направим. Че и такива глупости и измислици се пишат и то се съобщават като потвърдени факти, че съвсем объркаха аудиторията.
МНОГО МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ, НАПРАВЕТЕ ЗАБЕЛЕЖКА, ЧЕ ТУК НЕ Е МЯСТО ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА ЛИЧНО ТВОРЧЕСТВО! КОЙТО ИМА НУЖДА ДА СЕ ИЗЯВЯВА ДА СИ НАПРАВИ СОБСТВЕНА ТЕМА, КЛУБ, БЛОГ ИЛИ КАКВОТО ТАМ ИСКА И КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ДА ГО ЧЕТЕ!

ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!

# 339
Това и аз го бях писала разбирайки Албена ще рзбере и тях. В момента той не осъзнава че се обичат, когато го осъзнае и зад ледената маска на Марио усети страдание ще стигнем до разговор и ще им прости.

# 340
Точно, човекът си го каза зависим е от нея. Тази любов е първата истинска в живота му, на него му е нужна.  Затова не смятам, че ще се откаже от нея.

Анонсът за тая вечер:
https://nova.bg/accents/view/2018/05/15/215993/

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 12:26 от yanitsa.s

# 341
Фотева ще събере багажа си в премиерния епизод на "Откраднат живот: Критична точка'" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Охраната обаче я хваща точно преди да избяга и я води при Фотев. Какво оправдание ще измисли Ина, за да не си навлече гнева на мъжа си и ще ѝ повярва ли той? 

Междувременно Захариев е разстроен заради уволнението и Албена се опитва да го успокои. Двамата ще се озоват в хотел, но какво ще се случи?

Дам, май надеждите Албена да се съблича пред друг в хотела заминаха в небитието. Трябва ли да ни го причиняват? Разбрахме вече, че има нездраво привличане... Ама явно и тук ще гоним критичната точка.

# 342
Ми то, като гледам, нищо ново не ни казват. Всичко го кмаше в промото в петък. Пф, надявах се да ни подгреят за довечера

# 343
Болни мозъци. Вчера  зададох въпроса, на колко ли ракии е бил сценариста, за да роди чутурата му такава пошлост. И дълбаят, дълбаят. То не стига, че е гадно при такава огромна разлика във възраста да имат интимни напъни, но и за по-гадно нека са баща и дъщеря и в хотел ги пратиха. Отврат!

# 344
Болни мозъци. Вчера  зададох въпроса, на колко ли ракии е бил сценариста, за да роди чутурата му такава пошлост. И дълбаят, дълбаят. То не стига, че е гадно при такава огромна разлика във възраста да имат интимни напъни, но и за по-гадно нека са баща и дъщеря и в хотел ги пратиха. Отврат!

Мел, за съжаление явно вече са решили тая линия и си вървят по нея, сигурно е късно да я променят.
Някой гледал ли е какви са ФБ коментарите по този въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт