Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 80 024
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 840
  • Разпиляна във въображението
Ами не се грижат както трябва за бебто - майката няма търпение да тръгне на работа, а бащата по-зле и от майка орлица.

# 841
Ще търся снимката сега аххаха

Ами няма да е зле Стефан и Лора да се скарат за това бебе....като не го щат - на мама Гочева да възпита един перфектен Мазов Joy

Благодаря за текста!

# 842
Mosquita, тя и без това вече пие вино....така че я взимаме за секретср на клуба Wink

Може ли пак да копирате текста от анонса, плиииииийййз? (гледащ жално като виновен Марио емотикон)

А, още нещо - утре в кино Одеон (Сф) ще прожектират Вездесъщият Wink Така чееее

Яница, аз ги чета ит сутринта и само се топя като сладолед! Абе с една дума - Огнянова!
Оо Дона, ами мен питаш ли ме? Много ми е мило на фона на всички нападки по неин адрес. Blush

# 843
Толкова да съм съгласна с хубавите думи, които сте написали за Зорница, че не е истина. Ще ви разцелувам бе. Joy Kissing Heart Това е образът, който не успяха да съсипят и променят напълно, неслучайно ми е любимка още с появата си. Решителна, смела, добра, няма грам лицемерие в нея, винаги е готова да помогне какъвто и да е рискът, абе огън жена. Grinning
Мен ако питаш, изобщо не са го съсипвали, имаше един-два слаби момента, но то е нормално, това прави образът й още по-достоверен.

Мисля, че трета част от „Житие и страдание грешнаго Марио” трябва да е в операционната, където той с тъжен поглед да опъва екартьорите, а Огнянова да го вледенява Joy
След това й позволявам да му прости и да го гушне, че милият от епизод на епизод все по-смазан изглежда.

# 844
  • Разпиляна във въображението
Сега гледах сцената с двамата. Защо на Зори главата не й падна на рамото му Simple Smile Работите при тях се наредиха. 

# 845
Сега гледах сцената с двамата. Защо на Зори главата не й падна на рамото му Simple Smile Работите при тях се наредиха. 
Защото в тоя епизод Марио беше наказан само да си мисли следващия път какво да говори. При следващата среща ще падне, аз също мисля, че няма да има повече драматизъм, ще си кажат две думи и ще се гушнат.

Аз пък, както бяха опрели коляно в коляно, очаквах всеки момент някой да хване за ръка другия. Ама те държеливи Grinning

# 846
  • София
Еми знаем си ние къде е сърцето на Огнянова, актрисата знае къде е сърцето на героинята и, сега очаквам и сценаристите да знаят Simple Smile Пък ние дружно ще си въздишаме по робота - господин идеален Супер Марио.

Мириел  първоначално, докато я гледах тази сцена. си мислех, хайде де погали я, хвания за ръката, добре де  Зорница, облегни се на рамуто му. Но си дадох сметка, че тя няма да го направи - Марио я нарани и дори и на нея и трябва нещо, за което да се хване. А той милия съсипващата вина към брат му бързо беше заменена с такава към Зорница и имаше толкова мъка в него, че чак аз я усетих.

Предпочитам Лора и Мазов да се дъвчат за бебето отколкото пак да им натресат някоя гадост. Ако може баба Гочева да влее малко здрав разум и у двамата.

# 847
Москита аз довечера съм на тренировка и няма да гледам. Ще влезна да ви прочета към 8.40.Разчитам на теб да отбележиш ако ще има Страданието на Марио част три. После от 11 ще го гледам.

# 848
Мен ако питаш, изобщо не са го съсипвали, имаше един-два слаби момента, но то е нормално, това прави образът й още по-достоверен.

Мисля, че трета част от „Житие и страдание грешнаго Марио” трябва да е в операционната, където той с тъжен поглед да опъва екартьорите, а Огнянова да го вледенява Joy
След това й позволявам да му прости и да го гушне, че милият от епизод на епизод все по-смазан изглежда.
Ама чакай малко, защо трета част? Аз втора значи съм я изпуснала!?! Неее, няма да гледам серията за трети път, моля те, осветли ме Rolling Eyes Simple Smile Hands Pray
Колкото до образа на Огнянова - абе аз мисля, че в този сезон малко има спад, мое мнение. Дори не мога да обясня кое ми създава това усещане - дали играта на Диана този сезон или в самото развитие на образа, но има нещо повече от един-два слаби момента. Но тя пак си ми е любимият образ, нали, там отстъпление няма!

# 849
И аз няма да го гледам, на работа съм. Моля ви пишете подробно какво се случва.

Много ми е интересно историята на Фотеви как ще се развие и дали ще ни изненадат сценаристите.
Не искам Фотев да умира.

# 850
Ужас! Абе хора, стига любов, трябва да се работи Joy

Никаква глава на рамото на Мъченик Марионий! Да се помъчи заеади ония думи Joy

Mosquita, незнам колко е удачно да оперират заедно - Марио от нерви ще вземе да забрави някой микулич в тялото на пациент и Стаменова ще трябва да се оправя с адвокати, вместо да се усмихва мило на Фотев:joy:

# 851
Искам в днешния епизод Батко да разпуска сексуалното напрежение във фитнес залата. За предпочитане shirtless. Но и по потниче да е, няма да го върна😁

# 852
Искам в днешния епизод Батко да разпуска сексуалното напрежение във фитнес залата. За предпочитане shirtless. Но и по потниче да е, няма да го върна😁

Мръсница! Грешница! Joy
Не те е срам, деца гледат Joy
Абе вярно, ще не им направят един фитнес в тая болница? Нали ще я разширяват и бла бла? Има немалко персонажи, на които можем да се любуваме Smiling Imp

# 853
Москита аз довечера съм на тренировка и няма да гледам. Ще влезна да ви прочета към 8.40.Разчитам на теб да отбележиш ако ще има Страданието на Марио част три. После от 11 ще го гледам.
Разбира се. Отбелязвам му ги с чертички Joy Честно казано, на мен жестокостта ми се сломи след снощи и вече искам да му прощава и да го гушка.

Перличке - първа част като се сгърчи от болка на рамото на брат си. Втора част - снощи. Довечера чакаме трета част.

Колкото до Огнянова - не знам. Аз в този сезон я харесвам много повече от предходния.

Фотев и аз искам да е в сериала, много искам да измислят нещо, което да го остави, както и Ина, толкова я харесвам.

Днес споменах ли Стаменова колко ме дразни? Joy
Леле и как си приписа заслуги, че е задържала Захариев Imp

# 854
Mosquita, и мен ме вбеси Стаменова!!! Мислех, че е минало покрай ушите фенски Joy

Зорница и аз повече я харвсвам сега. В предишния сезон беше кученцето на Банков. Сега показва силен и незаяисим характер. Е, пак е глупава влюбена жена...ама тоооо

Общи условия

Активация на акаунт