Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 374
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 425
Да и тъкмо като сме се разревали от умиление,ще стане нещо гадно на тая тъпа сватба за финал.Нали Вачкова каза,че няма да свърши добре за нея,ама то няма как да е само за нея.

# 1 426
Така, да няма недоразбрали:

https://www.youtube.com/watch?v=ZqmIHQTYDWg - секс - Банков/Огнянова и Банков/ Огнянова на летището (без секс)
https://www.youtube.com/watch?v=lsSJ8AT3Cjo - секс Вяра/Ася и почти секс Банков/Огнянова

https://www.youtube.com/watch?v=RSIgc-UgVNE - секс Тони/Албена

Майче, и аз не ща Албена за Тони, ама това е положението....

# 1 427
Зайко, честно казано, на Жекова драмата сигурно ще ми е най-малкият проблем за края на сезона...

# 1 428
Така, да няма недоразбрали:

https://www.youtube.com/watch?v=ZqmIHQTYDWg - секс - Банков/Огнянова

https://www.youtube.com/watch?v=lsSJ8AT3Cjo - секс Вяра/Ася и почти секс Банков/Огнянова

https://www.youtube.com/watch?v=RSIgc-UgVNE - секс Тони/Албена

Майче, и аз не ща Албена за Тони, ама това е положението....

Хахаха Дона, благодаря все пак за просветлението, нищо, че отдавна разбрах.

Вие пък, дайте шанс на момичето де. Joy Тони ще я вкара в правия път споко. Wink Особено сега, ако оцелее, ще започне да цени още повече живота и ще стане по-сериозен. Албена покрай него ще има какво да научи и ще се промени.

# 1 429
  • София
Тони умира, а вие само за кекс говорите  Simple Smile

Дали наистина Жекова ще се зажени за Васко? Ние така си го решихме, но ще е много странно и глупаво от нейна страна.
дали Фотев не е забравил че искаше да отмъщава? Все си мисля, че поне някакъв знак щяха да ни дадат.

# 1 430
Аз теб те знам, че знаеш, ама други може да се объркат Wink

Тонката (ако не го уморят гадовете) го чакам да стане неврохирург при Мишева, в другия сезон тя ще му се натисне пък на него(щото иска мъжко), Албена (която ще му е гадже) ще ги види, ще си помисли нещо, дето не трябва да си го мисли, 2 часа по-късно ще разбере кой е татенцето й и опс, драма!

Роси, повярвай ми, страдам. Изгледах промото 5 пъти поне...гадове

# 1 431

Ние говорим за кекс, щото знаем, че няма да умира. Wink Joy Рано е още да слагаме жалейките и да обявяваме 3 месеца траур. Joy Нали Дона?

# 1 432
Много яко промо! Ще е драматично, вероятно ще се реве здраво, но накрая всичко ще бъде наред.
Има ли изобщо някой, дето се съмнява, че Зорница ще бъде плътно до Марио, а той ще се хване за нея здраво? За мен това е ясно като бял ден. Той не може да мине сам през това, а тя никога, ама никога няма да го остави в такъв момент.
Накрая Тони ще бъде добре, това също е ясно Simple Smile

# 1 433
Ами като я гледам Магда от днешния епизод тя ще да е.А и аз се оповавам на желанията с фенерите.Тя тогава не слуайно си пожела да се види в бяла рокля е ще се види,ама май няма да се омъжи.

# 1 434
Драмата на Жекова ми е толкова излишна в момента, повече от тази на Мазов и Лора, дето пак ги забиха.....

Дона, еми и аз ще бъда като тези във фейса, не давам Бамби на нея Joy
Аз съм запомнила първите две песни и то как да не ги запомня Joy третата не я помня особено, ама какво съм виновна като не са я използвали в някой знаменит момент. Joy

# 1 435
 Drunk Wine Glass cheers Най-после , вече имам достъп до бутилките  Peace
Бар Наздраве да се готви за вторник  Joy
Днес  през цялото време /на епизода/ беснях , защото очаквам някакви  нормални и логични развръзки , а те ми вкарват нови  дивотии - Магда-Васил , Мишката-Калин-Мазов  и т.н. ooooh!
Когато  Тончо завлече  лудото Ленче-Албенче под прозорците на Зорница , направо не повярвах как някой може да е толкова тъп и упорит - Зори не била с Марио , значи той пак можело да се  помъкне след нея , добре е ,че сам не си повярва и се награбиха  с момата да се лекуват  Whistling
Всички движения около Мишева са ми излишни , Мазовците   чудесно си досаждат и се карат и без нея .
Навирането и в брака на Калин пък ми е супер  непочтено и гадно .
От целия епизод  най-вълнуващо беше промото , което не означава  ,че ще има непременно  някакво развитие . Доказали са ни ,че могат да се удавят на края на Дунав като власите , да съсипят всички сюжетни линии и накрая  да обяснят  какво е искал да каже авторът в 3 минути .
Тони ще прескочи  трапа и ще вампиряса от кръвта на Зори за ужас на  антифенките  от ФБ  Twisted Evil
Само да не получи нови фобии ,че тя му принадлежи . Дано да продължи да се лекува с  другото куку .
Не смея да  си пожелая  така чаканото сдобряване на Зори и Марио , ако е от благодарност , няма да ми е готино , няма да е истинско и страстно , а по протокол  newsm78

# 1 436
Ние говорим за кекс, щото знаем, че няма да умира. Wink Joy Рано е още да слагаме жалейките и да обявяваме 3 месеца траур. Joy Нали Дона?

Еми....да. Щото ако го уморят (гадовете му с гадове), отивам в Киноцентъра в Бояна да се разправям с тях Joy Лично!

Ели, много си луда, кефиш ме! Hug

# 1 437

Роси, Тони няма да умира. Не и в този сезон, защото така ще си отрежат една от нишките с възможност за драма. Има още хляб в този черен дроб, няма да ни го поднесат на този финал Grinning

# 1 438
Много ясно, че няма да умира. Първо, Тони им трябва и второ, ще съсипят Марио, а той също им трябва Grinning
Подозирам, че и Фотев по някакъв начин ще помогне, за да се реваншира на Марио.

# 1 439
Много ясно, че няма да умира. Първо, Тони им трябва и второ, ще съсипят Марио, а той също им трябва Grinning
Подозирам, че и Фотев по някакъв начин ще помогне, за да се реваншира на Марио.

Да, и трето, щото ще ида в Бояна и ще ги изкъртя (гадовете) Joy Да пускам ли пак снимката на Фотев от днес по-рано, за да визуализирам ясно? Joy

Общи условия

Активация на акаунт