Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 378
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 410
Майче, може да бъркам, но песента май беше друга...

# 1 411
Перличке, ние говорим за песента от промото, повярвай ми  няма как да бъркаме с Яница Joy ние сме инфантилни девойки, говорим за 30 и 43 епизод Grinning

# 1 412
За тия сцени дето й беше аватара, песента наистина не беше тая дето Дона я е постнала тук.

# 1 413
  • София
Майче, мереха си ги, специалностите. Хванаха се на бас, че ще и намери вена.

Не помня нито песента, нито сцените, за които си говорите Sad. Но аз не гледах между другото, че много им се ядосвах.

Мириел и аз си мислех, че ако няма кой да хване Батко, той много здраво ще пропадне в депресия и самообвинение. Дано даде шанс на Зорница да е до него и не почнат да го " хапят кърлежи и комари" и да реши, че заслужава да е сам и да страда.

# 1 414
Перличке, ние говорим за песента от промото, повярвай ми  няма как да бъркаме с Яница Joy ние сме инфантилни девойки.
Ааааа, получил се е развален телефон. Joy Аз говорех за песента, която Дона постна, а ти за тая от промото. Е няма значение де хахаха. Сега разбрах. Аз и двете ги свързвам с хубави неща. Wink

# 1 415
За тия сцени дето й беше аватара, песента наистина не беше тая дето Дона я е постнала тук.
Знам си аз, онази песен ми е любима Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=ZqmIHQTYDWg

# 1 416
Зорница е единствения човек, който може да задържи Марио да не се удави в мъката си. Абе хора нямате ли усещане, че пак ще прескачаме във времето. Във вторник Тони ще бере душа, а Марио и Зорница ще ходят на сватба по някое време. Те дават ден за ден, как ще стане тая, ако не прескочат. Дали няма следващите три епизода да са около Тони да се изяснят, да си простят, да стане ясно, че няма да мре, че Зори и Марио ще се съберат и за двойния епизод да скокнем във времето. Иначе не виждам как брат му до преди няколко дни ще е брал душа, а те на сватба ще ходят.

# 1 417
Така, да се намеся, Яница и Майче - и двете грешите. От 43епизод е Gemma Hayes - All the kids go - съвсем трета песен. Тая от промото(Extreme music - alone) е, където Банков тамааан щеше да прави кекс съсЗорница, ама тела му звънна(Германия) и я изгони, а Вяра и Ася правиха кекс. Тая, която качих - от кекса на Тони и Албена.

Росита, това е единственото хубаво усещане, което ми създаде промото - че всички са зад него и действат като един. Предния път, когато се случи, беше при инцидента с Калин. Хубаво е, когато за важните неща се обединяват. Че и Фотев беше там!!!

Леле, човек да не си вземе един душ да си проветри главата и сте изписали света
Пфуууу, щях да пиша сценарий 3та част тоя уикенд, замина ми желанието

# 1 418
Роси, значи кой е бил по-малко къркан, еми явно е бил Мазов, намерил е "вената" на Мишева Joy

Скоковете във времето са ми любими, все хубави неща стават тогава и ние разбира се нищо не виждаме от това.

Яница, добре сме се разбрали Grinning, за другата хич не ми изниква нищо, май първата им вечеря......
Дона аз си мисля за "децата", а Яница за другата, не сме от една кръвна група сигурно и не се разбрахме Grinning

# 1 419
Зайко, убедена съм, че ще има такова прескачане пак. Просто ми звучи нелепо всички на сватба, включително Марио и Зорница, а Тони да се бори за живота си. Абе тия сценаристи много обичат да си подскачат във времето. Joy Дона, можеш да си спокойна, че Тони ще се оправи в такъв случай. Wink
Зорница може да плесне два шамара на Марио...за баланс, хем да се освести, ако изпадне в прекалено отчаяние. А и таман да си го изкара и за отровните думи.  Joy Иначе без майтап, и аз съм на мнение, че тя е човекът, който ще държи Марио да не потъне.

Дона, аз имах предвид, че песента, която си постнала е от епизода, когато Банков и Зорница бяха на ресторант, тя ядеше бързо, а той й направи забележка и тя се притесни. Другата от промото няма как да я забравя откъде е, любима ми е. Нито пък тая третата, нея и да искам не мога да забравя. Та, така де Майче, не само телевизорите са ни развалени, ами и телефона. Joy Но всичко е точно. Wink

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 23:30 от yanitsa.s

# 1 420
С две думи - типично за петък, пускат бомбата с промото и ни оставят да се гърчим до вторник Grinning
По всички фронтове е пълно мазало, мисля да спра с прогнозите и кротко да изчакам какво ще ни поднесат за изненада. Щото изненади ще има, без съмнение и особено при задаващ се следващ сезон, дано поне хубавите да са повече от лошите, ама не вярвам. Традиции има в този сериал, еййй не могат да се нарушават току-така Joy

# 1 421
  • София
Ох гледам и се заливам от смях с Мазов. Двамата с Мишева, Мазов ще и търси вена, тя си съблече блузата и остана по сутиен. Мазов я вижда: Опаа, ама ти си имала много хубави....... вени 🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 422
Всичко, ще е по ток и жица за сватбата на века. Ще ни помъчат, ще има сълзи и сополи, но heppy end ще има за Тони и лошия черен дроб. Той ще е там с Албенчето колкото и да не ми се ще, Марио със Зори под ръка по-влюбени от всякога, Калин-Наталия и малката Ана силни и непоколебими във връзката си, Мазови и Стефчо, извнявам се Стефан-младши, Захариев ако не е получи инфаркт скоро, Пенев, сестрите и  сие Simple Smile

Яница:
Скрит текст:
Чакайте малко, коя е тази трета песен, обърках се?

# 1 423
Майче, сложила съм я в мой пост малко по-напред.

# 1 424
Яница:
Скрит текст:
Чакайте малко, коя е тази трета песен, обърках се?

Ето я Майче. Това е песента от сцената на аватара ти, от 43 епизод и от летището. Grinning Забранила съм си да я слушам, че като се сетя... Невръстна съм, кво да направя. Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт