Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 484
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 395
Абе момичета железни сме,всичко познахме.Марио бесен в режим самоунищожение,Зорница го утешава,Тони има за кого да се захване.Албена рязко ще забрави Захариев.

Само да не вземе сега Марио да се затвори в себе си и пак да отблъсне Зорница, въпреки, че сега има нужда от подкрепа. Вижда се, че тя подхожда деликатно към него, но все пак... В момента Марио е бомба със закъснител и малко ме притеснява реакцията му спрямо нея. Мисля обаче, че си е взел поука и няма да повтори тази грешка, иначе рискува да остане сам. А и се очаква Зорница да дари кръв за Тони, Марио ще й е благодарен до живот, ако така спаси брат му.

За Тони и Албена с пълна сила важи изразът "любов с любов се забравя". И двамата нещастно влюбени, но се откриха в точното време.

# 1 396
Това е песента от секса на “децата”. На същата група Extreme music е

https://youtu.be/RSIgc-UgVNE

# 1 397
  • Ню Йорк
Отвратена съм от Мишева и хората като нея опитващи се да развалят чужди семейства !

И аз, ама такива жени винаги имат оправдание.  Sick

# 1 398
Това е песента от секса на “децата”. На същата група Extreme music е

https://youtu.be/RSIgc-UgVNE

Охх, тая песен ми напомня на една хубава, но стара сцена с едно германско магаре.Grinning Знаеш... Wink

# 1 399
Яница, просто сме адски добри в познаването.
През цялото време си мислех за, знаеш...... Grinning

Зори ще го подкрепи в трудния момент, да му даде кураж и надежда, че всичко ще се оправи и Тони ще продължи да му лази по нервите Grinning.
На мен пък това с Албена ми е толкова странно и хич не ме и докосва, кога пък чак дълбоки чувства развиха един към друг, те до последно вървяха като палета покрай Зорница и Захариев.

# 1 400
Майче, за нуждите на повествованието се наложи твърде бързо да им развият чувствата....и на мен ми стана странно, че Тони вечерта стоеше под прозорена на Зорница, а на сутринта се обсняваше в любов на Албена, ама....нали

# 1 401

Знам, знам и ти се сети за същото покрай тая песен. Нали? Ама, че инфантилна работа хахах.

# 1 402
Много силно промо 😢 очаквам епизода да е трепач!

Съгласна съм за Мазов и Мишева. Виновен е той, защото е отговорен пред жената и детето си. Мишева не е обвързана, че да дължи обясняния на някого.
Не го е вързала на сила с нож на гърлото, нали?
И въпреки това, тя се чувства гузна, че се е възползвала от него и заради това, че е женен. А в Мазов грам покаяние не видях, за него нищо не е станало явно?! Изневярата си е факт, без значение пиян или трезвен. Алкохолът не е оправдание за мен. За да бъде в кондиция, че да прави секс, значи не е мъртво пиян и да няма реална преценка.
Яд ме е, че така ги подкопаха Мазови. Не можаха и един епизод да се порадват на това детенце, дето така го искаха и чакаха... 

# 1 403

Зори ще го подкрепи в трудния момент, да му даде кураж и надежда, че всичко ще се оправи и Тони ще продължи да му лази по нервите Grinning.
На мен пък това с Албена ми е толкова странно и хич не ме и докосва, кога пък чак дълбоки чувства развиха един към друг, те до последно вървяха като палета покрай Зорница и Захариев.

И аз не усетих чувства при Тони и Албена. И не ми допада, когато за "нуждите на повествованието" (по Дона) някои ситуации се развиват с космическа скорост, а други циклят по цял сезон - за справка Ванчето.

# 1 404
Много силно промо 😢 очаквам епизода да е трепач!

Съгласна съм за Мазов и Мишева. Виновен е той, защото е отговорен пред жената и детето си. Мишева не е обвързана, че да дължи обясняния на някого.
Не го е вързала на сила с нож на гърлото, нали?
И въпреки това, тя се чувства гузна, че се е възползвала от него и заради това, че е женен. А в Мазов грам покаяние не видях, за него нищо не е станало явно?! Изневярата си е факт, без значение пиян или трезвен. Алкохолът не е оправдание за мен. За да бъде в кондиция, че да прави секс, значи не е мъртво пиян и да няма реална преценка.
Яд ме е, че така ги подкопаха Мазови. Не можаха и един епизод да се порадват на това детенце, дето така го искаха и чакаха... 

Една стабилна двойка не създадоха като изключим Алекс и Биби

# 1 405
  • София
Мишева излезе повече мъж от Мазов. Поне има доблестта да се извини. Напиха се, тя беше съсипана, той ядосан на Лора и стана гадорията. Признавам си честно, не искам  да дълбаят там. Направо вече се изривам от Проблемите на Мазови. Само това сега им трябва.

Тони и Албена се утешиха взаимно. За чувства е много рано да се говори. Тея неща в следващия сезон.

Леле, това промо направо ме остави без думи. Толкова много болка и тъга.
Обаче цялата болница е зад Тони. Браво! клюкари, интриганти, но пък когато стане въпрос да се помага на колега всички, до един са там, като семейство.

Ще гледам пак, че промото ми отвя главата и половината епизод ми се губи.

# 1 406
Една стабилна двойка не създадоха като изключим Алекс и Биби
Мислех си как при тях нямаше толкова сериозни перипетии, които да им попречат да са заедно. Единствено Калин успя, чрез изнудване да ги раздели за малко, но такива големи драми като останалите нямаха. Всички останали след тях не ги пощадиха грам.
Тони и Албена се утешиха взаимно. За чувства е много рано да се говори. Тея неща в следващия сезон.
Ще гледам пак, че промото ми отвя главата и половината епизод ми се губи.

За Тони и Албена няма как да се говори за чувства на този етап, но е ясно, че такива ще има и както неведнъж съм казвала страшно ми напомнят на Калин и Наталия в началото. А мен ако питаш промото беше по-силно от епизода. Grinning

# 1 407
  • Разпиляна във въображението
Марио съвсем ще пропадне в тъмнината, ако някой не го задържи. Този малкият келеш защо не си гледа здравето!

# 1 408
Аз имам въпрос, какво искаха да правят първоначално Мишева и Мазов? В случая не само тя е виновна за ситуацията, той също, да не го е изнасилила, дано поне тея двамата си мълчат, че драмата, която гледахме миналия сезон с Наталия, сега с Лора неща да гледам.

Нуждите на сценария, ама е супер нелогично, абсолютни шизофреници ги изкарват, той я заведе пред дома на Зорница, обясняваше се за нея и изведнъж мили очички с Албена, целувчици и тем подобни

Яница, то една сцена ли беше с тая песен, особено два определени епизода, един от тях ми беше аватар Joy

# 1 409
Бибето и Сашко набързо ги шитнаха по Лондон, иначе ако бяха останали до сега 3-4 пъти да ги бяха разделили и развели.

Общи условия

Активация на акаунт