Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 162
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 545
Може ли някой да припомни коя беше песента от сцената на Тони и Албена, че не  ми се ровят всичките страници назад ?

# 1 546
Хахах имаше и един, че Войнова е забременяла и такъв, че всички са прихванали от разгонената Огнянова (за Мишева се  отнасяше). Joy И разбира се не минаха без да се възмутят как все по линейки, покриви, коли и сега по градинките го правят тия лекари. Ма много палави бе.Joy

Вера, ето я: https://www.youtube.com/watch?v=RSIgc-UgVNE

# 1 547
От ФБ:
Цитат
Защо на Тони все му става нещо и припада винаги в петък.
Цитат
Ми откакто влезе в сериала ,не му се отваряше парашуте сексуално,Войнова го истиска и той окапа горкия!!

(запазен е оригиналният правопис)

Цитат
Добре де, не може ли Войнова да разбере чия дъщеря е, да си пререже вените от срам и да напусне сериала

ахахаххахахахах😂

# 1 548
Тази Войнова бе, изстисква мъжете. Не я е срам! Каква палавница, грешница направо.Joy Горкият Тони, окапа.Disappointed Relieved

# 1 549
Тази Войнова бе, изстисква мъжете. Не я е срам! Каква палавница, грешница направо.Joy Горкият Тони, окапа.Disappointed Relieved

Ми той и без нея окапа Grinning Сега ще му откажат още органи Joy
Във фейса понякога е почти толкова забавно, колкото и тук Joy

# 1 550

Ми той и без нея окапа Grinning Сега ще му откажат още органи Joy
Във фейса понякога е почти толкова забавно, колкото и тук Joy

За малко да окапе и Захариев, ама човека си би камшика. Joy
Те с нас не могат да се сравняват. Wink На мен с тях не винаги ми се забавно, тъжно ми е докъде им стига фантазията и какви глупости им раждат главите. Joy

# 1 551
Дона,Тони не умира.Ние твърдо си вярваме в това и затова си се забавляваме с други въпроси.Той ако умре и Марио и Зорница,няма да ги има в другия сезон,защото или ще си прережат вените или ще ги вкарат в лудницата.
Албена си е грешница няма как,нали с отровната ще стават едно семейство покрай нея свестна жена не би оцеляла.Ех,като си ги представя четримата заедно и мило ми става.Само се чудя кои изглеждат по пубертетски като са заедно Марио и Зорница или Тони и Албена.

# 1 552
Я споделете за Велислав и Инстаграм Grin

# 1 553
Бе не умира, ама аз да видя Joy Тома неверни!

Не забравяй, че Албена е зачената в грях! Тя е ултимативната грешница, ама никой още не се е усетил Wink
Ми как ще са - младите ще се закачат и хихикат, старите...пардон, улегналите ще въртят очи - едновременно критикуващо и одобрително Joy

# 1 554
Здравейте, престраших се да се включа, дано не съм нахална. Знам си, че съм инфантилна тетка и може би във вашата група ще намеря място да пиша за любимия сериал. Очарована съм от играта на Велислав. Последната сцена със Зорница той не каза нито една дума, и въпреки това разбрахме всичко, което чувства Марио в този момент.

# 1 555
Здравейте, престраших се да се включа, дано не съм нахална. Знам си, че съм инфантилна тетка и може би във вашата група ще намеря място да пиша за любимия сериал. Очарована съм от играта на Велислав. Последната сцена със Зорница той не каза нито една дума, и въпреки това разбрахме всичко, което чувства Марио в този момент.

Добре дошла! Hug При нас нахални хора няма, особено щом си инфантилна тетка нямаш проблеми. Wink Joy
Велислав неведнъж сме го коментирали тук, че е супер попадение, много хубаво си играе ролята. В онзи момент наистина лицето му говореше вместо него, както и на Зорница, която се почувства конфузно. Тия двамата с лицата си само могат да играят, страхотно им се получава.

# 1 556

Айдееее, уелкъм!
Кажи какво пиеш само, за да преглъщаш драмите....тук приемаме с алкохолен тест Joy

А Велислав е мнооого добър!
Абе кой каза, че Мазови ще се разделят? Тази идея много ми допада. Нещо не виждам изневявара на Стефан да остане неразкрита.  Лорчето ще полудее. И без това няма какво друго да им измислят вече.

# 1 557

Айдееее, уелкъм!
Кажи какво пиеш само, за да преглъщаш драмите....тук приемаме с алкохолен тест Joy

А Велислав е мнооого добър!
Абе кой каза, че Мазови ще се разделят? Тази идея много ми допада. Нещо не виждам изневявара на Стефан да остане неразкрита.  Лорчето ще полудее. И без това няма какво друго да им измислят вече.

Дона, вади дрегера, бързо! Joy Да видим колко е изпила вчера хахахах.

За Мазов и аз съм сигурна, че няма да му се размине и някак ще бъде разкрит. Първо обаче съм убедена, че по някакъв начин всичко ще стигне до ушите на Наталия, тя ще има недоразумение с Калин, може и да се поскарат малко с Мазови и чак тогава да се разбере кой е кръшкачът. Grinning Изобщо докато всичко стане ясно, между тия четиримата ще стане пълна бъркотия, направо развален телефон. Joy

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 15:34 от yanitsa.s

# 1 558
Я споделете за Велислав и Инстаграм Grin
ами публикувал е ето тази снимка
Скрит текст:
Обаче когато снимката е правоъгълна -висока, или широка, инстаграм я подрязва квадратна. И явно, че НА Батко не му се е играело, или няма това приложение на телефона си no crop for instagram, и е публикувал снимката подрязана, и не му се виждат хубавите бели сватбарски маратонки😁😎

# 1 559
Благодаря! Hug  Времето се влачи от епизод до епизод и по- лесно минава само като чета тука темата.

Исках да кажа, че ме тормози мисълта, че снимат до последния момент. Предполагам, че преди това са имали вариант с по- завършени истории, а сега като стана ясно за сезон 6, сигурно са променили последния епизод и ще ни оставят да висим цяло лято Anguished

Общи условия

Активация на акаунт