Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 028
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 695
Най - вероятно нито един от развитите сценарии. Гадове са!
А защо плаче режисьора при монтажа на последните епизоди? От радост ли, от мъка? Пълна мъгла.

# 1 696
От радост - най-после ще се наспи Joy Joy

# 1 697
А защо плаче режисьора при монтажа на последните епизоди? От радост ли, от мъка? Пълна мъгла.
От радост разбира се. Щото първо - ще спре да гледа тия драми по 50 пъти хахах, и второ - сигурно е монтирала някоя емоционална сцена от сдобряването на братята, където си казват прочувствени думи. Joy

# 1 698
От радост разбира се. Щото първо - ще спре да гледа тия драми по 50 пъти хахах, и второ - сигурно е монтирала някоя емоционална сцена от сдобряването на братята, където си казват прочувствени думи. Joy

Дай Боже!!!!
А дано!

# 1 699
Абе я вижте тази снимка - от инстаграма на един човек, който май прави някакви скимки на персонажите (от неговия профил е снимка на Фотев и Фотева). Възможно ли е Васил все пак да се появи на сватбата, но да го арестуват, преди да се оженят? 30 хиляди не св намират току-така, може да ги в откраднал

Ясно си беше , че тези пари са мръсни ! Не знам още какво трябва да и се случи на патицата Магда та да си отвори очите и да прогледне истината за тоя мошеник ?

# 1 700
Колкото и да не ми се иска Банков щи се появи в този сезан. Иначе за какво се изтипоса преди близо месец на фото пред болницата. Че и дъщеря му някакви постове пускаше във връзка с това. Информацията ми е оттук. Мазало ще стане.

Ти го каза - преди близо месец (даже малко повече) беше. Досега да се е появил 20 пъти, а то даже и в социалните мрежи не личеше да снима в сериала и продължава да е така. Една снимка и повече нищо. А дъщеря му може да е била на гости, тя има приятели сред актьорите все пак.

И аз за съжаление мисля, че ще се появи точно в края  Unamused  А това, че е било преди близо месец, нищо не значи, може и тогава да са заснели сцената с него, ако Вергов си е имал други задачи за май месец.
Малко се дразня, че това стана топ секретната информация на държавата, защо просто не се каже ще идва ли или не. Ние седим тука всеки епизод и чакаме с притаен дъх да не би да бръмне някой мотор отнякъде (поне аз, все си викам дано да не идва, само той липсва)  Unamused  А пък други сигурно и торта са си поръчали за финала с негов лик Smile

# 1 701

Добри предположения, но не виждам на Банков каква роля си му отредила Wink И наистина, прекалено много неща има да се случват и или ще прескочат напред във времето и част от сюжетите ще ги разкажат с по 1 изречение или ще прехвърлят повечето за другия сезон.

Аз честно казано Банков по никакъв начин не го виждам в цялостната картинка за следващия сезон, а за края на този абсурд. Има толкова неща около триото в момента, че чак ще е смешно и него да набутат между тях. Ще видим все пак какво са замислили, винаги могат да ни изненадат, знаем, че им е специалност това. Wink
Тони ще се захване с Войнова а тригълникът този път ще е между Марио,  Виктор и Зорница .

# 1 702
Моите залози за финала:
-Мазов е разкрит и наритан от Лора. Цял шести сезон се влачи по корем и се извинява.
-Галя и Петър са все така сърдити, не се женят и тоя сезон.
-Магда ясно, зарязана пред олтара, гледа си Коко и повече не се занимава с глупости
-Калин и Наталия живеят в хармония, евентуално все пак заминават за Канада
-Тони почва специалзиация по неврология в новото отделение на болницата. Стабилизиран е здравословно.
Фотева и Тасев остават заедно, Фотева спасява бебето. Фотев е елиминиран, как - изберете си - убит, осакатен, затворен, преживял катарзис
-Ина поема болницата, разкарва Стаменова естествено
-Банков се връща в началото на сезона, поема отново болницата. Върти се като болно куче около Зорница известно време. Разбърква й главата, но без успешен край.
-Марио и Зорница са заедно, преживяват трус покрай Банков, но любовта побеждава. В някакъв момент ще има бебе, няма начин да няма при всичките сълзи заради аборта.

Май някак е прекалено хубаво, за да е истина Kissing Heart

# 1 703
Магда не ме вълнува! Тъпа бяла птица. Да се оправя!

# 1 704
  • София
Дори и да върнат Банков не виждам какво мазало ще стане. Варианта Зорница да се хвърли на врата му за мен е равен на нула. Дори и Марио да я отреже отново, няма да е толкова лесно да прехвърчи от единия на другия. Зорница има характер далеч по-различен от този приписван и от някои ФБ потребители. Добра е, но не е глупава.
Също Не вярвам да си хабят патроните с Банков за един епизод. Ако се споразумеят с Юлиан Вергов, доцента ще се появи в следващия сезон и тогава време за развитие и драми колкото искаш. За това си мисля, че сега ще загатнат само с някое телефонно позвъняване.

Ми то снимките свършиха, та ще се съсредоточим върху следващия сезон. Дона вече написа работен вариант на първите епизоди.

# 1 705
Тони ще се захване с Войнова а тригълникът този път ще е между Марио,  Виктор и Зорница .

Тоест по отношение на Марио и Зори пак ще станем свидетели на творческото безсилие на сценаристите. Joy Ако това се случи, се надявам поне Тони и Албена да внесат малко свеж въздух в сюжета. За мен лично потенциал имат.

# 1 706
Дона, тази снимка и аз я видях, но този човечец не ми беше познат. Ама за Васковата история бях забравила.
Добре де днес Наум е снимал за последно, вече явно официално са приключи снимките, кога ще имат време да правят монтаж, да сглобяват.
Края на сезона подозирам, че ще ни забият в някаква голяма дупка с много въпроси вместо отговори и по всички фронтове ще бъде мазало. Можеше да оставят поне Мазови и Генадиви щастливи - деца, крака, любов всичко си имат.
Много се надявам Стаменова да в изиграе Фотев, макар че той има симпатии към нея. Още с билборда, ако беше друг вече да го бяха отстреляли

Ние толкова ги мислим, че нямат други лекари в тая болноца, я то..

# 1 707
Защо не вземат за кеф на ФБ-стринките да върнат Вергов-Банков , да го чифтосат с почтена жена , която да чисти , да му готви и глади ризите , да го чака вечер със сервирана маса , а после  кротко да се оттеглят в спалнята  и на загасена лампа под завивката  лекичко да пуфтят , за да маркират секс .
А  нас да ни  накефят  с малко от онова мълчание и  потъркване на рогцата на  Краля елен и Кошутата  Heart Eyes Ако прескочат в сезон 6 , ще има да се гушкат и ръфат в операционните за радост на Врабеца .  За да стане това ще трябва и Бамби да оцелее /с или без  Шипока /. Някак не си представям ,че злобичката му ще се стопи и скоро ще  заживее около тях нормален , самостоятелен живот .
При Мазови ми е леко  мазало  Rolling Eyes , не ги виждам  скоро като нормално семейство и да се радват на  толкова чаканото бебче .
Калин и Натали  са ми за терминал 2 , ако останат  , пак ще им се случват  гадории , за да е интересно на някой извратеняк ...
За Боби и Ина  чугунената ми топка  не показва нищо , защото  Наумчо  май ще става наистина лекар .
Фотев може да се кротне покрай онова  женище  Стаменова и да забрави за отмъщения  и наказания .
Дано фенерът на Кръстева да се е загубил  Praynig
Mag Не мога да видя нито жълт Animal Crocodile , нито хубавеца , който тормозеше Зори  в предишния сезон  .

# 1 708
Аз утре имам среща на живо с Батко. Толкова съм му набрала, толкова ми е черен, че ще рипна и обяснение ще му искам. Може и един да му забия, както той по шкафчето.

# 1 709
Моите залози за финала:
-Мазов е разкрит и наритан от Лора. Цял шести сезон се влачи по корем и се извинява.
-Галя и Петър са все така сърдити, не се женят и тоя сезон.
-Магда ясно, зарязана пред олтара, гледа си Коко и повече не се занимава с глупости
-Калин и Наталия живеят в хармония, евентуално все пак заминават за Канада
-Тони почва специалзиация по неврология в новото отделение на болницата. Стабилизиран е здравословно.
Фотева и Тасев остават заедно, Фотева спасява бебето. Фотев е елиминиран, как - изберете си - убит, осакатен, затворен, преживял катарзис
-Ина поема болницата, разкарва Стаменова естествено
-Банков се връща в началото на сезона, поема отново болницата. Върти се като болно куче около Зорница известно време. Разбърква й главата, но без успешен край.
-Марио и Зорница са заедно, преживяват трус покрай Банков, но любовта побеждава. В някакъв момент ще има бебе, няма начин да няма при всичките сълзи заради аборта.

Май някак е прекалено хубаво, за да е истина Kissing Heart

АМИН!😎

Общи условия

Активация на акаунт