Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 75 958
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
Банков ще иска да лекува бившата си жена в новата супер болница на етаж и половина. И заедно с това, и с благословията на бившата си съпруга, ще иска да си върне бившето гадже.

Хахаха, мда, познавайки представата на сценаристите за интересни сюжетни линии, най-вероятно ще е това.
А съпругата  му, като една съвременна еманципирана жена, ще го насърчава, защото не може само тя се наслаждава на неговото величие, чувства се виновна, че се е събудила от комата,  а и е напълно наясно, "Че до сега светът не е познал любов по-чиста и съдба по-клета от тази на Банков и Зорница".

# 1 801
  • София
Малко ме притесни, че тепърва ще разберем какво се случва с героя доц. Банков. Grinning
Това напрежение ме убива. Какво толкова да кажат да или не, каква е тази държавна тайна?

Сигурно и те не знаят, ако все още спорят за хонорара Laughing

# 1 802
Скрит текст:
Да кажа и аз нещичко:
Намирам, че отношението на лекарите към медицинските сестри във филма е отвратително. Не вярвам да е така в реалността, защото ако е вярно, не виня медицинските сестри, които си вдигат чукалата и отиват да работят в чужбина - там и отношението към тях е уважително (наблюдавала съм го лично по стечение на обстоятелствата) и заплатите са в пъти по-високи. В България вече не останаха медицински сестри и това се дължи както на неуважението към труда им, който е тежък и без който болниците не могат да съществуват, така и на ниското заплащане. А работят на смени много отговорна работа, всяка грешка от която може да доведе до необратими последици. Сценаристите сигурно смятат, че медицинските сестри са някакви прислужници - поне така ги обрисуват във филма. Да, ама не. Защото като няма медицински сестри, тяхната работа трябва да се поема от санитари и лекари.
За съжаление е точно така - сестрите са ги принизили до едни обикновени клюкарки, които слухтят и разнасят информация, начело с главната сестра. Аз не знам защо не създадоха поне един централен персонаж, който да е сестра.

Обаче за сметка на това си имаме супер-дупер ПР - мнооооого важна работа, от която, разбирате ли, зависи цялата болница. Явно в днешно време хората, които работят тежък труд и които най-вече са жени, са пренебрегвани. А уж трябвало жените да получават колкото мъжете - и заплати и уважение....Е как да стане, като дори в един филм на болнична тема, медицинските сестри са едни обикновени ратайки, сложени там само за услуга на лекари и пациенти и тях никой не ги е...ва за нищо. Те нямат емоции, нямат личен живот, знаят само да клюкарят и да казват "Да, доктор Едикойси". Срамота.

П.С. А истината е, че много лекари са женени за медицински сестри. Само те могат да им издържат на величието. Simple Smile

# 1 803
"Че до сега светът не е познал любов по-чиста и съдба по-клета от тази на Банков и Зорница".

JoyJoyJoy Това е тоолкова добро умозаключение!

Едно нещо някъде измежду всички щения и въздишки се губи много удобно - Банков е обичал жена си и ако вярваме на спомените му, са имали хубав и щастлив съвместен живот.

# 1 804
  • София
Аа, не Москита, това е някаква заблуда. Няма такова нещо, той обича единствено и само Зорница. При жена си е само от чувството за дълг. Нали все пак е много благороден. Сега е разкъсван между любовта и дълга, но ние си знаем, че накрая ........... Марио Ковачев ще победи Wink

# 1 805
Според мен ще оставят отношенията на Марио и Зорница отворени, хем не са скарани, хем не сме видели бурно сдобряване. Обичат така да оставят драгия зрител с пръст в уста, който от своя страна се е запасил с вино, кърпички и шоколад и чака бленуваното щастие.
Е, бурно, колко да е бурно? Grinning На мен ми стига да чуем едно "Обичам те" (за още по-голяма достоверност), да си потъркат нежно рогцата и така ще знам, че са си двамата. Абе една сцена като тази на покрива, когато Врабчев ги видя ще е идеална за моя инфантилен мозък. Joy
Ами да има носене на ръце към спалнята, голото гръбче на Марио, ето такива неща 😌

# 1 806
Между другото, в сутрешното интервю с Евтим Милошев, когато стана дума за това дали ще се върне Вергов, пуснаха кадри с Банков. Бяха избрали да ни пуснат онзи мил и трогателен момент, в който Банков удря шамар на Зорница. Пак изтръпнах като я видях тази сцена, намирам я за ужасно гадна и болезнена Sad

# 1 807

Едно нещо някъде измежду всички щения и въздишки се губи много удобно - Банков е обичал жена си и ако вярваме на спомените му, са имали хубав и щастлив съвместен живот.

Те точно това нещо удобно го забравиха и ни оставиха да се чудим как така я оставя изведнъж в кома в Германия, щом толкова я е обичал, навремето се е преборил за нея и са имали щастлив семеен живот над 10 години, че и с дете?

Вера, аз съм скромна сега. Wink Трябва да видим духовната страна на любовта, мани тоя кекс. Grinning А и фейс моралистките ще кажат, че такова нещо е грешно и не бива да се показва по телевизията в 20 часа, да му се невиди и палавите лекари пуу. Joy

Москита, тая сцена ни я пускат винаги, да се осъзнаем малко и да слезем на земята. Joy На нас ни действа като шамара - за баланс малко хахах.

# 1 808
Малко ме притесни, че тепърва ще разберем какво се случва с героя доц. Банков. Grinning
Това напрежение ме убива. Какво толкова да кажат да или не, каква е тази държавна тайна?

Сигурно и те не знаят, ако все още спорят за хонорара Laughing
Аман от този хонорар. Ако имат желание да му отворим една дарителска сметка,че да му съберем пари за хонорара и да приключат веднъж завинаги с тази история. Grinning

Абе аз какво съм виждала от сестри върху мен, добре че не го виждаме в сериала, че ще е скандално. Същото важи и за лекарите Grinning Когато изказах мнение за лекарите беше от наблюденията ми в много отвисяване по болниците, не само като пациент. Естествено има изключения, зависи според мен и от специалността, но конкретно хирурзите са си точно такива. То за да работиш каквато и да е медицинска специалност, трябва да си леко чалнат и да се научиш да бъдеш робот. Но не може да се отрече, че в действителност отношението на лекарите към останалия медицински персонал е че те са много по-велики. Че то има подобно отношение между различните специалности.

# 1 809

Москита, тая сцена ни я пускат винаги, да се осъзнаем малко и да слезем на земята. Joy На нас ни действа като шамара - за баланс малко хахах.
Аз само да вметна, че тази сцена са я монтирали от екипа на предаването, което взима интервюто, а не от екипа на филма. Едва ли има пряка връзка с изявленията на Милошев Grinning

# 1 810
И аз изгледах интервюто на Милошев, не каза нищо конкретно за Банков. Щяло да се разбере каква е съдбата му, за мен това означава, че Банков няма да се върне тоя сезон със сигурност. И аз също смятам, че може да се получи някаква известие от него, но само дотам. А дори и да се появи следващия сезон, мисля, че за Зорница той е минало.

# 1 811
  • София
Това  с жената на Банков не го измислиха много добре и ако са предполагали за истерията по героя, и че Вергов може и да се съгласи да се върне отново, никога нямаше да вкарат съпругата. Щяха да измислят нещо друго, дето да остави връзката със Зорница отворена.
Обаче изгърмяха патроните с изоставената жена в кома и някои от зрителите се отрезвиха и ореола около доцента се спука. Аз и друго не мога да приема - колко време след като съпругата се събуди и той си стоя в България.

В цял сват лекарите стоят по-високо от медицинските сестри. Не е само в България. Лекарите, особено хирурзите са една особена каста, хора със самочувствие и високо мнение са достойствата им, така както едно време са били даскалите.

# 1 812
Стара -нова снимка с нашия любим:😍
https://www.instagram.com/p/Bi9IGqehVDH/

# 1 813
Извинявам се, че нахълтвам, но идвам с един сценарий за линията Тасев/Фотеви. Убиват Иво, нали все пак е подземен бос. Ина и Боби са свободни да се обичат. За да не загубим приятния глас на Васил Бинев, ще измислят добрият брат близнак на Иво - Тихомир Фотев. Тишо е учен в ЦЕРН , вдовец, пристига в Св.Кирил за конференция и се влюбва в София и тя в него..и тъй 😹😹😹

# 1 814

Въх нИдей, както си падам по костюмирани мъже!!!
Заливам се от смях със сценариите ви днес :Д

Общи условия

Активация на акаунт