Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 75 910
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 815
Извинявам се, че нахълтвам, но идвам с един сценарий за линията Тасев/Фотеви. Убиват Иво, нали все пак е подземен бос. Ина и Боби са свободни да се обичат. За да не загубим приятния глас на Васил Бинев, ще измислят добрият брат близнак на Иво - Тихомир Фотев. Тишо е учен в ЦЕРН , вдовец, пристига в Св.Кирил за конференция и се влюбва в София и тя в него..и тъй 😹😹😹
😀👍

# 1 816
BaDBluEeYeS, твърде малко драма, това не е по силите на нашите сценаристи Joy

# 1 817
Тук се напълни с близнаци - Фотев, Ина Фотева, Банков, на Зорница бебетата....

# 1 818
Много моля, уважаемите сценаристи да изгледат първите 90 епизода на Касандра, там може да почерпят достатъчно драматизъм за моята идея.
Също предлагам рязко да влюбят Йосиф в Магда и да започне една борба за сърцето ѝ с Васко и накрая на 6 сезон, санитарят да се окаже наследник на богатата си леля и да може да предложи брак на Жекова.

# 1 819
  • Разпиляна във въображението
Не давам Йосиф на Жекова. Язък за момчето. Срама нямате ли да му мислите злото? Simple Smile

# 1 820
  • София
И аз, Жекова далече от това добро момче Йосиф.
За него си мислех Ася, например. Тя ще си го командва, но поне е готина, а и той ще е влюбен до уши.

# 1 821
И аз, Жекова далече от това добро момче Йосиф.
За него си мислех Ася, например. Тя ще си го командва, но поне е готина, а и той ще е влюбен до уши.

Тц, Ася е на другия бряг. Твърдо. Нали имаше туй- онуй с Вяра

# 1 822
Извинявам се, че нахълтвам, но идвам с един сценарий за линията Тасев/Фотеви. Убиват Иво, нали все пак е подземен бос. Ина и Боби са свободни да се обичат. За да не загубим приятния глас на Васил Бинев, ще измислят добрият брат близнак на Иво - Тихомир Фотев. Тишо е учен в ЦЕРН , вдовец, пристига в Св.Кирил за конференция и се влюбва в София и тя в него..и тъй 😹😹😹

Aaaaa аз да попитам - сигурно ли е, че е вдовец? Да не изскочи отнякъде някоя жена в кома.Joy

# 1 823

Aaaaa аз да попитам - сигурно ли е, че е вдовец? Да не изскочи отнякъде някоя жена в кома.Joy

Не, ще изскочат и жена, и две любовници в кома. С тая нАучна заплата незнам как ги издържа и трите....

# 1 824
Не, ще изскочат и жена, и две любовници в кома.
Е, да. Сюжетът трябва да се надгражда. Кой с една, кой без една, Тишо Фотев с три. Joy

# 1 825
  • София
Дона, това беше в пристъп на депресия и двете имаха търсения на собственото си аз. Едната явно го намери в Швейцария, защо Ася да не го види у Йоско. Той милия само с метлата, пази бебета и спасява лекарите от глупостите дето правят.  Нека и за него да има щастие, а Ася изглежда като да може да го ощастливи.

# 1 826
Малко в друга посока, ама... Гала защо още не е поканила Велислав? Нали там ходят всички от сериала, включително Войнова, която едвам беше почнала. Изобщо с Велислав има малко интервюта в нета, що така?

# 1 827
Малко в друга посока, ама... Гала защо още не е поканила Велислав? Нали там ходят всички от сериала, включително Войнова, която едвам беше почнала. Изобщо с Велислав има малко интервюта в нета, що така?
и аз това се питам..тя Вергов Велики канила ли го е?
Щото ако не, сигурно са си казали ние не поканихме звиздъта на всички сезони, сега как да покаканим Велислав😏

# 1 828
Хъмбъл, все забравям да ти кажа - страхотен подпис! Grinning

# 1 829
Хъмбъл, все забравям да ти кажа - страхотен подпис! Grinning

Подкрепям! Очите ми остават там. Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт