Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 75 853
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 830
Ей, тоя Вергов/Банков ще го изкараме по-голям грешник от наша Зорница... да не стане накрая, че е и той е жертва на заклинания и отровни отвари.... Astonished Grinning Че тогава няма да има спасение за нея.....

# 1 831
Ей, тоя Вергов/Банков ще го изкараме по-голям грешник от наша Зорница... да не стане накрая, че е и той е жертва на заклинания и отровни отвари.... Astonished Grinning Че тогава няма да има спасение за нея.....
Да, тия близалки дето му ги подаваше да не мислиш, че бяха току така хахахах. Пълни са били с отрова. Joy

# 1 832
Скрит текст:
Добър вечер, мили съ-сценаристи Simple Smile
Тъй като добре се представяте с края на пети сезон, направо връхлитам за шести Joy

Откраднат живот сезон 6 - халат, черен дроб и две димящи дула

Шести сезон започва с операция - след като в пети Тасев в бил прострелян от Фотев, той почудо оцелява и отива да си смени физиономията при Доктор Енчев (минутка за реклама). С новата ала-мутра физиономия отива да работи под прикритие при Фотев като охрана. Тъй като вече е грозен, го слагат да бъде личен гард на Инчето, която е леко в немилост и много много не ѝ се разрешава да излиз от вкъщи. Един ден Ина вижда на врата на новия синджирчето с кученцето, а в портфейла му - снимка на онова куче от 1500 лева и разбира кой връщност е ужасния телохранител - почти цял сезон правят “туй-онуй” в къщата на Кръстника в Бояна.

В Св. Кирил пристига ранен при инцидент пациент с бинтове по цялото тяло(и главата)  - прехвърлят го от Пирогов, че там не могат да смогнат. Оказва се, че пациентът е мастит бизнесмен, собственик на компанията Б.А.У.У. - Бях Аз Уникален У-идиот  - току-що завърнал се от чужбина и успял да натрупа несметно богатство, след като патентова едноименния си БАУУ продукт - мъжка хавлийка - момент за продуктово позициониране - виж скрития текст:

Скрит текст:
Покажи

Той, освен, че е бинтован, е и в кома, нали.

Междувременно Тони, който ще е централен персонаж в 6ти сезон (щото сценарият е мой), разбира се, се влошава и половин сезон му се търси нов черен дроб - драма, драма, драма. Зорница забременява. В строшената линейка. Разбира се, къде другаде.

В средата на сезона Фотев разбира, че оня бинтования в комата (БАУУ) е дошъл в БГ-то, за да купи болницата, праща мутрите си да му изключат системите. Настава драма, но в последния момент Марио успява да спаси черния дроб на Бинтования, който, ама разбирасе, е напълно съвместим с този на Тони.  Трансплатират го. Търсят се нови черни дробове за 25 форумки в бг-мама, които вече са в перманентен алкохолен делириум.  
Междувременно той завърта кюбов с колежката Албена Войнова, която все още не знае кой е баща ѝ. Захариев половин сезон я държи далеч от Тони (щото е решил тъпака, че Тонката не е подхпдящ за зет), говори с Марио да държи брат си далеч от Войнова и никой не схвща защо.

Следва продължение.....
Скрит текст:
Забравих да кажа, че след като мунтрансплантират черния дроб от Банков, няколко седмици по-късно Зорница ще получи изненадващи контракции в болницата. В нея, както знаем, има само двама гинеколози - единият е в отпуск по майчинство, другият е решил като директор да инспектира процеса по ремонт на линейката с новата сестра Шавлиева Wink Бебето го изражда в подпокривното Тони, който междувременно е специализирал не само неврология, но и гинекология (кво да прави човека, докато чака нов дроб - учи, а и нали е на кака и бати генийчето).
Тук следва plot twist - излизат две бебета! Щото Захариев и Галя от караници и изневери не са видели второто бебе.
Скрит текст:
Сценарий за 6ти сезон - 2ра част (първа я слагам в скрит текст)

3 месеца по-късно (щото обичаме такива неща).... на хеликоптерната площадка се приземява хеликоптер (кво друго?) и от него излиза висок, рус мъж, със студен поглед и най-новата книга на Дан Браун под ръка. А именно - доцент В. Банков. Това всъщност е доцент Валентин Банков, злият брат-близнат на доцент Виктор Банков, който е психолог/психиатър/нещо си там и е поканен лично от Иво Фотев да оглави психиатричното отделение на болница Свети Кирил. Истината е, че Фотев го е поканил, за да го държи под око (все пак опита да убие брат му, който си умря - за справка виж част 1), а Валентин е приел, за да разбере, кой е убил брат му и да отмъсти. Те, двамата братя не са поддържали много връзка през годините (Валентин дълги години работи и живее в САЩ), ама все пак за брат си Валко убива. Започнват да си играят на котка и мишка - около десет епизода.
Междувременно, слизайки от хеликоптера, той се запознава с братя Ковачеви, представяйки се само като Валентин, новият колега (те не знаят как изглежда Банков и не се сещат кой е той - нали умрелият му брат беше бинтован целия). Банков влиза, при което Кръстева, Ненева, Стаменова и Романова припадат, а Жекова започва да търчи като обезумяла в болницата, защото е видяла призрак. Минват 12 епизода, доакто стане ясно, кой, аджеба е тоА новия Банков и всичкис е успокояват. Марио и Тони започват да тренират бокс и таекуондо.
Няколко от бг-мамите са в критична нужда от нов черен дроб, а фейсбук е сринат. Новината е първа в централната емисия новини на Нова, а Ани Салич я обявява кахърно.
Междувременно Ина Фотева бременее тайно от Иво - оказва се, че т я е от ония безумни жени с плочки, на които коремът им не се вижда, а всички други бременни ги мразят. Иво пък хептен не я забелязва, защото междувременно Стаменова му е пуснала в директорския кабинет, а той е научил значението на абревиатурата MILF. В резултата на това отпуска нови 17 милиона за прищевките й по отношение на болницата.

Следва трета част с другите герои.......

Вдъхнових се за 3та част на сценария.
В скрит текст първите две. Ще има разочаровани, защото в 3та част ще са основно "другите" персонажи, но обещавам с 4та да се реванширам.

В началото на трета част се фокусираме върху Фотев и Стаменова. В чести сезон властта в държавата се е сменила и Фотев се оказва в немилост, без връзки на ключови места, за разлика от други, конкурентни мутри. В следствие на това Фотев бива погнат от властта - в болницата (слабото му място) нахлуват икономическа полиция, данъчни, ДАНС, ФБР, ДАИ, ЧЕЗ, ВИК и Топлофикация. Оказва се, че Фотев е изпрал стабилно количество пари чрез болницата, освен това я ползва за параван за фабриката за производство на оръжия. Властите откриват мини фабрика в моргата, която в този сезон стои някак пуста.
Фотев обаче има супер, дупер, мега добри финансови експерти и адвокати и си е опекъл работата. Оказва се, че по документи зад цялата схема стои Стаменова (тук драгият зрител разбира защо Стаменова е била назначена за директор). София бива арестувана пред цялата болница и осъдена по бързата процедура. Отива в Сливенския затвор. Фотев все пак я харесва, затова й урежда индивидуална лукс килия и ходи на "индивидуални посещения" веднъж седмично. Ина не се усеща къде ходи, защото е твърде заета с Тасев и да умува какво ще прави с бебето (още е бременна в 5ти месец и не й личи).
Жекова в продължение на половин сезон страда затова, че сватбата й се е провалила точно пред олтара. Тони(който е централен персонаж в шести сезон, да напомня) я запознава с ползите от медицинската марихуана, вследствие на което сестра Жекова става най-готината и весела шефка. Вече няма нерви, няма клюки, няма препирни - има само усмивки и странни разкази за еднорози в цвят дъга. Слава Богу, намесва се Ася, която въвежда Жекова в изкуството на дамските ласки (не физически, прави й профил в сайт за запознанства). В крайна сметка я сватосва с Ненева, която, както се оказва, от години също води "алтернатичен начин на живот" Wink. Коко, милият, е в шок. Не стига, че изтърпя Васил, а сега му се налага да има две майки. Поне едната е лошото ченге, а другата доброто ченге.
Калин, Наталия, Лора, Стефан и Мишева (която няма малко име) се оказват въвлечени в любовен петоъгълник.......вследствие на як развален телефон Наталия смята, че Стефан е спал с Мишева, а Лора  - че Калин е спал с нея. Истината я знаят единствено Калин и Стефан, които отново се събират по мъжки " на по бутилка водка". Стефан си излива мъката (която не е мъка, защото Мишева има мнооого големи....вени), Калин му казва - яко си загазил, брат ми! Следва откровен мъжки разговор, в който и двамата си споделят личната история за изкуството на пиянския секс......изведнъж се оказва, че те са толкова пияни, че не са забелязали, че Лора и Наталия са стояли зад тях през половината време и са чули всичко.........

И тъй като съм гадна, в духа на един истински сериал, спирам и "следва продължение в 4та част"

# 1 833
Да, тия близалки дето му ги подаваше да не мислиш, че бяха току така хахахах. Пълни са били с отрова. Joy

Честно да си призная толкова ми бяха безлични Банков и Зорница, че не помня почти техен момент(може би моментът с шамара и аборта са ми най-ясно в съзнанието, както и целувката им, защото я дадоха в сцена с Марио).
 Вергов ми грабна интереса като мъж и персонаж, но във връзката му със З. не видях никаква химия. Ще се радвам да го върнат с друга сюжетна линия, но ако мислят пак да го сватосват със Зорница да си стои в Германия as much as possible ....

# 1 834

Честно да си призная толкова ми бяха безлични Банков и Зорница, че не помня почти техен момент(може би моментът с шамара и аборта са ми най-ясно в съзнанието, както и целувката им, защото я дадоха в сцена с Марио). 

Това все едно аз съм го писала!

# 1 835

Аз пък съм пълна противоположност на вас. Grinning Именно тяхната история ме залепи за екрана всяка вечер и станах още по-голям фен на сериала. Grinning До преди това Наталия и Калин ми бяха любимите, ама с това изтрещяване на Наталия малко ми останаха на заден план.

# 1 836
Доне , не се ли приготвяш за довечера ?
За творбата Flowers Hibiscus Cake Wine Glass !
Много да ви хареса поктановката и приятно да си изкарате !

# 1 837
  • София
Малко в друга посока, ама... Гала защо още не е поканила Велислав? Нали там ходят всички от сериала, включително Войнова, която едвам беше почнала. Изобщо с Велислав има малко интервюта в нета, що така?
и аз това се питам..тя Вергов Велики канила ли го е?
Щото ако не, сигурно са си казали ние не поканихме звиздъта на всички сезони, сега как да покаканим Велислав😏

Е, хайде, няма чак такава световна конспирация.
Аз ще се изкефя да ги поканят двамата - Юлиян и Велислав, заедно. Не знам как на никой не му е дошла тази идея. Ще бъде страхотно интервю, а и съм сигурна, че и двамата ще са на положение.

Дона, след малко сядам да чета, че ми трябва специално настройка на духа за твоите сценарии.

# 1 838

Аз пък съм пълна противоположност на вас. Grinning Именно тяхната история ме залепи за екрана всяка вечер и станах още по-голям фен на сериала. Grinning

Яница, аз пък съм така с Марио и Зорница. Миналият сезон ''гледах'' протоколно и то не всяка вечер. Този сезон броя минутите до 8, а ако случайно не съм в нас се започва едно дебнене тук и във фб. Събота/неделя/понеделник не ги коментирам. А ако кажа колко хейт отнасят капките, че ги дават в понеделник вместо нашите е силно вероятно да си навлека гнева на някого... Grinning

# 1 839
Яница, аз пък съм така с Марио и Зорница. Миналият сезон ''гледах'' протоколно и то не всяка вечер. Този сезон броя минутите до 8, а ако случайно не съм в нас се започва едно дебнене тук и във фб. Събота/неделя/понеделник не ги коментирам. А ако кажа колко хейт отнасят капките, че ги дават в понеделник вместо нашите е силно вероятно да си навлека гнева на някого... Grinning

И аз така бях до появата на Диана в сериала, тя веднага ми направи силно впечатление. Иначе и аз го следях протоколно като теб, можех да проспя спокойно някой епизод и после да си го пусна. Grinning От момента в който почна тяхната история до днес съм в 8 часа готова да гледам, сакън да не изпусна нещо. Joy
Иначе химията им за мен беше на ниво, много добре им се получаваха сцените и затова толкова добре се приеха като двойка, ама накрая нещо ги прекацаха и ми стояха като двама съквартиранти просто и бях малко разочарована. Grinning Сега с Марио са трепач, окончателно ме спечелиха.

# 1 840
Аз още от края на предния сезон не мисля, че участието на Вергов е прекратено поради финансови причини. Едва ли е поискал супер космическа сума, която да е невъзможно да му платят.
Приятелските отношения, които демонстрира  с Милошев едва ли щяхме да ги видим, ако са се скарали за пари.
И тогава, и сега смятам, че Вергов си предпочита театъра и още от самото начало на предния сезон е било ясно, че участието му ще е временно. Така, че и да се появи отново, ще бъде само някаква епизодична роля, колкото да всее смут.

Марио и Зорница са ми и интересни, но при тях някакси от самото начало съм приела, че е предопределено да се съберат и няма чак такава интрига.
Докато Боби и Ина.... доста скучно и дървено започнаха в началото, а сега гледам на голяма част от тук ни завъртяха главите и ни изненадаха приятно. Признавам си, въобще не предполагах, че тяхната история ще ме вълнува толкова много.
Мисля, че голям принос за това има самата актриса Ирина, страшно й симпатизирам. А стайлинга, който й правят е уаууу 😍
Ако бяха избрали някоя смотла за нейния образ, сигурно нямаше така ме трогне. А Бобчо и без това си беше скучноват.
Много ми беше жална, когато “внучка й” взимаше интервю от Тасев.
Предполагам и аз, че ще има лек скок във времето заради сватбата. Това обаче не ми навява добри мисли за Ина и Тасев.
Ако нещата при тях се развиват добре, не ми се вярва, че сценаристите ще ни спестят драмите и напрежението около развода на Фотеви със скок.
Но ако все още се крият и не са наясно какво става между тях, то значи бебчо трябва да бъде аут... Cry няма как Ина да го скрие дълго време, както виждаме на нея още в началните седмици й личи от километър, че нещо не е наред. Съвсем леко да кривне и Фотев ще я разкрие, то и без това вече половин болница научи.
А само да попитам Жекова знае ли, че е бременна? 

# 1 841

И аз така бях до появата на Диана в сериала, тя веднага ми направи силно впечатление. Иначе и аз го следях протоколно като теб, можех да проспя спокойно някой епизод и после да си го пусна. Grinning От момента в който почна тяхната история до днес съм в 8 часа готова да гледам, сакън да не изпусна нещо. Joy
Иначе химията им за мен беше на ниво, много добре им се получаваха сцените и затова толкова добре се приеха като двойка, ама накрая нещо ги прекацаха и ми стояха като двама съквартиранти просто и бях малко разочарована. Grinning Сега с Марио са трепач, окончателно ме спечелиха.

Не си я представям с друг освен с Марио! Харесвам Банков, бих се радвала да го вкарат пак с уговорка да не се бърка където не му е работата. Ще бъде интересно да се проследи и неговото емоционално развитие, защото ни го представиха като един доста сбъркан човечец. Не можах сякаш да му развият образа и самия той остана като един ''отворен финал''.
 А Марио и Зорница са ми точно обратното - интересни когато са заедно. Отделно също са готини, но сцените им заедно са толкова сладки и приятни за душата.

# 1 842
Доне , не се ли приготвяш за довечера ?
За творбата Flowers Hibiscus Cake Wine Glass !
Много да ви хареса поктановката и приятно да си изкарате !

Приготвям се, сега се разкрасявам, че при Батко не се ходи току така Simple Smile
Аз постановката съм я гледала преди години, когато вместо Велислав Павлов играеше Захари Бахаров. Сега отивам заради нашия човек и нямам търпение. Надавам се да е толкова добър, колкото е и на екран.
Всъщност аз съм го гледала в театъра (есента), ама тогава бях глупава и не бях осъзнала колко е хипер мега як Joy

Благодаря, ще разказваме Simple Smile

Росита, чакам критична оценка за сценария Joy

# 1 843
Не си я представям с друг освен с Марио!

А Марио и Зорница са ми точно обратното - интересни когато са заедно. Отделно също са готини, но сцените им заедно са толкова сладки и приятни за душата.
Ха, ти да видиш, аз пък след Банков изобщо не си я представях с друг.Grinning Отначало като разбрах, че Велислав ще си партнира с нея бях малко предубедена, обаче съмненията ми бързо се разкараха. Прекрасни са! Heart И тяхната любовна история ми харесва повече, има много нежност, грижа, любов, като цяло е доста повече от секса и привличането, което сме свикнали да гледаме изобщо.

# 1 844
Хъмбъл, все забравям да ти кажа - страхотен подпис! Grinning
мерси😘

Общи условия

Активация на акаунт