Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 75 838
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 875
Другата седмица епизодите са три - вторник, сряда, четвъртък ли?

И двоен последен във вторник - 29ти май? Така ли?

# 1 876
Да, така изглежда.

# 1 877
Бърз ъпдейт по време на антракта - Велислав е ЖЕСТОК АКТЬОР!!!!!!
После повече...

# 1 878
Бърз ъпдейт по време на антракта - Велислав е ЖЕСТОК АКТЬОР!!!!!!
После повече...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз изгледах "Отплата" една събота и неделя, докато запълвах паузата... Бих го гледала пак.
На сайта на Нова намерих програма само за другата седмица и са три епизода. Не видях програмата за по- следващата седмица. Къде е имало информация за двоен епизод?

# 1 879
Качили са кадри от последния снимачен ден. За съжаление никак не ми изглеждат щастливи нашите хора. Дано е заблуда. Иначе са със същите дрехи от снимката.
Много е интересно какво има предвид с това Велислав, че любовния триъгълник е станал четириъгълник. Албена или разни немци.

https://play.nova.bg/programi/na-fokus/949408?autostart=true

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 20:59 от Melany444

# 1 880
Момичета това за ново изперкване на Албена изобщо не го вярвам. Мисля, че тяхното откриване един друг онази вечер ще сложи край на образите на откачалките Тони и Албена. Също и сега покрай болестта на Тони, убедена съм че сагата Албена да тича по Захариев и Тони по Зорница окончателно приключи за наша радост. Време е децата да порастват, а възрастните-Марио и Зорница- да им се радват отстрани.

# 1 881
Качили са кадри от последния снимачен ден. За съжаление никак не ми изглеждат щастливи нашите хора. Дано е заблуда. Иначе са със същите дрехи от снимката.
Много е интересно какво има предвид с това Велислав, че любовния триъгълник е станал четириъгълник. Албена или разни немци.

И аз гледах репортажа и също ми направиха впечатление тези думи на Велислав Павлов...

# 1 882

Има предвид лудото Бени според мен, прекалено ясно го каза, значи говори за нещо, което вече сме видели. Thinking

# 1 883
Ми не изглеждат много любовно нещата в този репортаж...
И мисля че четириъгълникът, който има предвид Велислав, е триото плюс Албена.

# 1 884
Филмирате се момичета за Албена говори. И от едни кадри от контекста изобщо не можем да кажем щасливи ли са или не нали не очаквате да ни пуснат как се целуват. Аз освен, че Марио се е засили към кабинета и, и май е малко нервен друго не видях. Той и моя мъж нонстоп ми е нервен, пък си живеем заедно щасливо.

# 1 885
Качили са кадри от последния снимачен ден. За съжаление никак не ми изглеждат щастливи нашите хора. Дано е заблуда.
Доста е кратък кадърът с тях, че да знаем дали са щастливи или не. Няма как да разберем. Ще гледаме следващите епизоди и ще си правим заключенията лека полека. Все пак знаем от промото, че ще има затопляне на отношенията им и то точно Зорница ще направи крачката.
И аз смятам, че говореше за Албена, няма за кой друг да е.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 21:20 от yanitsa.s

# 1 886

# 1 887
Аз ви предлагам един разумен вариант Марио да е нервен. Със Зорница са заедно и са си щастливи, а той нервничи, защото се е забъркал в драмите на приятеля му доктор Тасев. Нали и на него някой трябва да му спасява дупето от Фотев. Ако не са се събрали със Зорница какво ще търси пред кабинета и в работно време, когато той не е на работа. И за мен точно драмата на Ина и Боби ще е за последния момент, а досега имаше хиляда знака, че нашите любимци ще се набъркат там. Понеже сега ще са заети с Тони това ще стане точно за екшъна на финала.

# 1 888
С Албена би следвало триъгълника да се разруши, а не да става четириъгълник. Ще видим...

# 1 889
С Албена би следвало триъгълника да се разруши, а не да става четириъгълник. Ще видим...
Може да е имал предвид, че вече са по двойки... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт