Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 75 789
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 890
Абе казвам ви аз, че нашите хора няма да завършат сезона обикаляйки болницата, хванати за ръка 😢😢😢

# 1 891
Перличке и аз мисля като теб, просто към Марио, Зорница и Тони се добави и Албена. За мен сдобряването и демонстрирането на връзката им пред всички ще го видим преди финала, затова няма да завърши с това как обикалят болницата, ще свърши с някаква бъркотия дето са се навряли покрай другите, но не и в техните взаимоотношения.

# 1 892
  • Ню Йорк
С Албена би следвало триъгълника да се разруши, а не да става четириъгълник. Ще видим...
Може да е имал предвид, че вече са по двойки... Thinking

Е ако са по двойки това не е вече четириъгълник.

# 1 893
https://play.nova.bg/programi/na-fokus/949408?autostart=true Любовният триъгълник всъщност щял да стане четириъгълник

# 1 894
Принцесо, вероятно Велислав не се е замислил много как ще прозвучи Grinning

# 1 895
Преди на една снимка, където Васко е арестуван на сватбата. казахте, че е от Инстраграма на някой, където имало снимка и на Фотеви.
Може ли линк към акаунта или снимката, че съм я пропуснала ?

# 1 896
https://play.nova.bg/programi/na-fokus/949408?autostart=true Любовният триъгълник всъщност щял да стане четириъгълник

Според мен е имал предвид Зорница+Марио и Албена+Тони. Съмнявам се да говори директно, защото в противен случай издава цялата работа. Пък монтажистите хубаво за подбрали кадрите така че да вкарат интрига. Иначе кой друг би се включил в триъгълника освен Албена? Или вероятно Банков? Но Банков вече го обсъдихме многократно...

# 1 897
Ванилия, заповядай!

https://www.instagram.com/p/Bi4WbktB8Gi/?taken-by=ytopiaa

Момичета, мисля, че излишно се филмираме с този четириъгълник.

# 1 898
И не само. Grinning Пуснаха ни един кратък кадър от начало на сцена със Зорница и Марио и откачихме хаха. Веднага ги оставихме разделени. Joy

# 1 899
Идвам да давам отзиви за постановката и гледам вие сте пощурели Joy споко беее, какво се филмирахте, за Албена говори, набързо видях клипа, всичко е точно Simple Smile

А постановката!!!! Издухаха ме, разбирате ли? Велислав е прекрасен, ужасно талантлив, а с Донков са страхотен тандем! Ужасно много се вълнувам, докато пиша това и сигурно ще изпляскам един тон простотии! Онези, които обясняват, че фъфли и няма дикция, да отидат да го гледат - нищо общо със сериала, ама нищо. А как играе, как пресъздава емоциите и как играе с лицето си! Още на антракта бях в шок някакъв. Този човек има такова въздействие на живо, още от първите му изречения  просто застанах на едно място, стиснах ръката на приятелката ми и не я пуснах дъъълго време Joy
Смешното беше, че имаше няколко момента, където ми напомни на Марио, само че с ретро дрехи Joy В една сцена крещи - Кой си ти? Кой си ти? - и си представих сцената със Зорница. В няколко сцени така се държеше с Донков и се вайкаше, докато му ходи по петите, че все едно го виждах с Тони Joy
А накрая сложи един дъъъъълъг шлифер тип Нео от Матрицата....еми мноооооого хот!! Ама много!
Спирам, че дс не досадя. Който може, да ходи да го гледа.
Ох, още не може да ми дойде сърце на място....

А, и постановката е супер аххаххахахха Joy Joy Определено е трябвало да я гледам на по-дърти години, за да я харесам

# 1 900
Дона, удари едно малко и ела на себе си. Joy Завиждам ти благородно. Wink Снимка чакам, къде е ?

# 1 901
Много емоционално бе, Дона, радвам се, че си преживяла такава емоция!

# 1 902
 Искам ги заедно щастливи, усмихнати, позитивни, готини, обичащи се !!!!! Heart

И не само. Grinning Пуснаха ни един кратък кадър от начало на сцена със Зорница и Марио и откачихме хаха. Веднага ги оставихме разделени. Joy

# 1 903
Много емоционално бе, Дона, радвам се, че си преживяла такава емоция!

Много...просто...много. На мен по принцип много ми въздейства театъра, но това беше....фиуууу!

Дона, удари едно малко и ела на себе си. Joy Завиждам ти благородно. Wink Снимка чакам, къде е ?

Снимка...от мен не, ако другите са решили да го чакат пред изхода.... не посмях да отида, макар че просто бих го спряла да му кажа колко го бива. Много тъпо, знам Cry Cry Освен това бях така отвята, че сигурно изглеждам неадекватна сега Joy
Чакам сега Димитрова, Росита и Мел да си дадат техните рецензии и снимки

И не се филмирайте. Пускат 2 секунди и вие вече апокалипсис. Спокойно, не мисля, че е това, което си мислите. За Албена говори.
Както виждате, Тонката даже не го дадоха, ама не съм тръгнала да рева....засега...Joy

# 1 904
Доне , ако можех ,щях да ти нафукам  десетина лайка Hands Plus1
Е са вече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ще пукна  от /приятелска / завист !
Аз  понеже още бачкам , си починах с еп. 1 на "Отплата" - ще се гледа това нещо с кеф !
Скрит текст:
Като чух и гласа на Джоко Росич , щях да пукна от кеф , той ми беше от любимците  PeaceДано
 след изгряването на Велислав , да направят втори сезон  Praynig
Някой ще пусне ли тема /аз не съм го правила до сега/ или ще спамим тук , чакайки новия сезон  Blush

....Както виждате, Тонката даже не го дадоха, ама не съм тръгнала да рева....засега...Joy  

Как ще ревеш , като си надрусана с опиата Батко Joy

Общи условия

Активация на акаунт