Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 75 772
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 950
Марио и Зорница ще имат хепи енд още преди сватбата, гаранция. Така че на тоя репортаж вероятно Марио минава да я пита да купи ли кюфтета за вечеря Joy
те, като едни съвършени същества,  би трябвало да са вегетарианци 😎
Ми тя Зорница в предния сезон все едни салати побутваше в чиниите си Grinning

# 1 951
Хъмбъл, Донков да, развява се с разгърдена риза, но Велислав  е класа, той такива неща не показва. Остави ни само да си представяме. Добре, че беше Дон Жужу, че да му смъкне панталона до коленете и половината зала изпоприпадна.
представям си, ако му бе смъкнал и гащичките.  Щяха да хвърчат линейки и пожарни към Народния 😁😂

# 1 952
Леле как ще ви подигравам като си стигнем до романтичното сдобряване за всички черногледи и песимистични мисли дето съм изчела..

А аз ужасно ще се смея на фенките на Банков във фейса, ако той не се появи, понеже много си вярват милите. Да ги видим тогава и тия дето не искат Марио и Зорница да са заедно, щото тя носела нещастие. Joy

Хаххахаххаххаг а може да я пита ти най-сетне мусака няма ли да направиш или пак да пържа филии?
Тя ще му каже "мани тая мусака, друго ще ти направя после Wink, опържи филиите първо" Joy

# 1 953
Нещо пощръкляхте   Joy hahaha

# 1 954
Бъркаш се! Grin

# 1 955
Те във фейса винаги имат резервен вариант. Ако не се върне сега това значи сто процента другия сезон, а Марио и Зорница ще са щасливи заедно, защото и двамата са развалени и развратни. Зорница не заслужава доцента, а Марио бледнее по красота пред него. И има смелост да удря само шкафчета, като спокойно можеше да я ошамари.

# 1 956
  • Там,където се събуждам щастлива.
Публиката само от жени ли беше? Wink

# 1 957
Аааа, не бе, само малко лудница стана тука. Joy
Ейй, едвам ме навихте и мен за "Отплата", ще си го пусна и аз, да не се цепя от колектива ахахаха.

# 1 958
Публиката само от жени ли беше? Wink
при този актьорски състав каква друга да е 😁е, имало е и мъже предполагам. На които също им е станало горещо при вида на голото дупе на Деян и сините прашки на Батко😁

# 1 959
Ето ви за охлаждане нещо за  "каката"  на Батко /в живота/
https://www.capital.bg/light/lica/2007/10/25/390964_juliana_saiska/

За "Отплата" не знам дали ще пуснем тема , но май за Велислав  ще ни трябва Yum

# 1 960
Ето ви за охлаждане нещо за  "каката"  на Батко /в живота/
https://www.capital.bg/light/lica/2007/10/25/390964_juliana_saiska/

не ми се отваря. Копни го тук на скрит текст, плс😊

# 1 961
Абе двамата грешници(М.+З.) да се взимат по-бързо, за да може останлите чистите и праведни души да са в безопасност Grinning Вече искам много много да видим моментите на щастие и любов между тези двамата джафкащи се смотльовци Heart Eyes Heart

ПС: Не знам за вас, но мен аз яхнах романтичната вълна...

# 1 962
В една от сцените Захариев казва на жена си (гинеколожката, все й забравям името): "От толкова години сме заедно"...Аз нещо се обърках. От колко години всъщност са заедно? Защото в този сериал времето тече различно за различните герои - Мазови чакаха бебе "доста години" от Захариевите... Simple Smile )))

# 1 963
  • Там,където се събуждам щастлива.
Те във фейса винаги имат резервен вариант. Ако не се върне сега това значи сто процента другия сезон, а Марио и Зорница ще са щасливи заедно, защото и двамата са развалени и развратни. Зорница не заслужава доцента, а Марио бледнее по красота пред него. И има смелост да удря само шкафчета, като спокойно можеше да я ошамари.

И Зорница е паднала жена,....
Добре, че тези жени не взимат участие в групата за книги, която следя, че простотията ще ми дойде доста....Няма спасение!

# 1 964
В една от сцените Захариев казва на жена си "Толкова години сме заедно"...Аз нещо се обърках. От колко години всъщност са заедно? Защото в този сериал времето тече различно за различните герои - Мазови чакаха бебе "доста години" от Захариевите... Simple Smile )))

Ако трябва да съдим по това, че детето им ходи на детска градина, както неведнъж се е изказвала Галя, значи поне от 3-4 години би трябвало да са заедно.

Общи условия

Активация на акаунт