Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 166 911
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 150
Темата ми е много интересна ...

Престанете, моля ви, с тая външност.Тя е относително понятие - всеки гледа нея на пръв поглед, но не тя е важна.
Считам се за хубава, не симпатична, а съм сама. Що ли?
...

Всяка сутрин заставай пред огледлото и си казвай " Днес съм Красива, Щастлива и Успешна и днес позволявам да ми се случат чудеса!" Повтаряй си го всеки ден, докато не го повярваш. А повярваш ли го - ще се случи! 💜

# 151
Темата ми е много интересна ...

Престанете, моля ви, с тая външност.Тя е относително понятие - всеки гледа нея на пръв поглед, но не тя е важна.
Считам се за хубава, не симпатична, а съм сама. Що ли?
...

Щото си луда. Grinning Grinning Grinning

Ааа не е това! И аз съм луда..и май това най привлича мъжете! 😊

# 152
Е, то това, че съм луда е ясно. Даже и в ника ми го пише ...
Това ми е един от прякорите. Другия е Секси. И пак съм сама. Що ли?

щото не си попаднала на точния. Или не си му дала шанс. Или прекалено много подбираш,

Никога не ми се е налагало да си търся мъж. Но нещо ми куца логиката на въпроса, едва ли не, излиза, че по-грозничките са обречени да са сами. Познавам доста жени, които не са с перфектен външен вид, но си имат партньори в живота. Това търсене малко като отчаяние ми звучи, нещо като да не изтървеш последния влак. От друга страна с годините социалните контакти доста се свиват и не е лесно, аз като бях сама, сме говорили с приятелки, че почти всички свестни мъже са или женени, или гейове. Ако има търсене, то трябва да е ненатрапчиво, не на втората среща и вече да си представяш сватбени камбани, а да се оставят нещата да следват естествения си ход.

Ами виж - нормално е по-грозничките да имат и повече затруднения. За целта трябва да вложат повече усилия. И под търсене нямам предвид да се пробваш с всеки срещнат, а да си дадеш шанс да се срещаш с максимално много мъже и да си избереш (или да попаднеш) на точния. Бяхме по едно време на дискотека с приятелки. Две от тях бяха хубавки и едната беше свикнала непрекъснато някой да я сваля. Да ама пък другата беше още по-хубава и буквално засенчи всички. Та тя само си седеше и при нея непрекъснато идваха пичове да я канят на танц. При другата никой не идва. Чак се разрева момичето - не разбираше Как така не и върви с мъжете изведнъж. Себе си изобщо няма нужда да коментирам (всъщнст аз си бях с мъжа ми и бременна ама това не променя много положението). Това имах предвид - че ако си атрактивен просто не ти се налага да полагаш усилия. Ако не си и искаш мъж трябва да намериш начин да ги привлечеш иначе ще си седиш сама - това е - несправедливо, но факт. Същото е и като търсиш работа - назначават по-добрите от теб.

# 153

Всяка сутрин заставай пред огледлото и си казвай " Днес съм Красива, Щастлива и Успешна и днес позволявам да ми се случат чудеса!" Повтаряй си го всеки ден, докато не го повярваш. А повярваш ли го - ще се случи! 💜

Мани майтап ама има нещо вярно - ако сам си вярваш, че си нещо и другите почват да го вярват, защото се държиш убедително. Като лъжеш и сам си вярваш имаш по-голям шанс за успех отколкото ако лъжеш и знаеш че лъжеш - винаги се издаваш с поведението си.  Другото което е трябва да си реалист - да виждаш това, което ти показва оледалото, да знаеш какво харесват мъжете и това да промениш в себе си. Примерно да си направиш подходящ грим, който те разкрасява, а не загрозява. За маскираш грозните си черти и да подчертаеш хубавите. Да се облечеш не скъпо и модерно, а с дрехи, които ти отиват и ти стоят добре. Да се държиш приятно, да се шегуваш, усмихваш. Ако обаче имаш грозна усмивка с грозни зъби да ги оправиш преди това (мен специално едни зъби могат много да ме отблъснат ако са изгнили, липсващи или много криви). Има си начини да се подобриш, но просто трябва да положиш повече усилия за разлика от тези с натуралната красота Simple Smile

# 154
И защо да е нормално по-грозничките да имат повече затруднения? моите впечатления изобщо не са такива. По-грозничките първи се омъжват. На красавиците им е голям зор да се женят, нямат си друга работа.

Най-често проблеми с мъжете имат  красавици, особено немлади, защото са свикнали да ги свалят агресивно и когато напливът намалее и се очаква проява на човешки качества/чар флирт и прочее, те нямат такива умения.
Като цяло за мен човек с добри социални умения и житейски опит, житейска мъдрост,  няма как да остане сам, освен ако не иска.  Най-успешни със срещуположния са чаровните интелигентни хора и от двата пола.

Но съдби всякакви. Познавам една женица, която беше съсипана от живота след смърт на единственото й дете. Добра, нещастна, нехубава жена, на средна възраст, много мила, не е била засукана или нещо такова. Познавах я като дете, и тогава нямаше енергия в нея, едвам говореше, толкова беше разсипана. Разведе се заради мъката, която със съпруга си не можаха да преодолеят. След години се беше омъжила за много богат човек. Надявам се е намерила щастие.

Изобщо любовта е творчески процес и елементарни формули и шаблони няма как да помогнат тук.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 09:46 от ett2812

# 155
Грозните първи се омъжват защото знаят, че шансовете за разходка до олтара са малко.

# 156
Нормално е - ако не си от готините мадами с купчина ухажори се хващаш за първия проявил интерес и не пускаш щото знаеш че нямаш много избор. Ако имаш избор си избираш и времето си минава. Мисля че не си разбрала идеята на темата.

# 157
  • София
Нормално е - ако не си от готините мадами с купчина ухажори се хващаш за първия проявил интерес и не пускаш щото знаеш че нямаш много избор. Ако имаш избор си избираш и времето си минава. Мисля че не си разбрала идеята на темата.

глупости
айде сега минахме и на грозни и отчаяни с ниски очаквания
стегнете се малко
жената, ако и е цел в живота да се омъжи го прави
по един или друг начин
ако и е цел в живота да си родидете, го прави
в краен случай осиновява
ако са и други целите, не се зори да търси мъже, да си нагажда критериите по тях и тн.
независимо хубава или грозна е
а с мъже взимащи си кухи красиви кукли е пълно
направо да се чудиш какво виждат в тях, ама е на...
пълно е и с такива, задомяващи се с разума си, а не с очите
познавам и такива, не е романтично, но пък е предпоставка за стабилен брак
ако това е целта на занятието

не съм красива, както казах
имам достатъчно кандидати, двама са готови да ме вземат съсе кучета, котки, капризи и всичко и да ме гледат като принцеса
ми не искам, не са моите хора просто
и не говоря за външност, а за усещане
човек е редно да си знае ограниченията и да познава себе си, поне донякъде
за какво ми е да ставам сутрин и да си казвам че съм красива, умна, прекрасна, забавна, сексапилна, привлекателна и най-вече скромна, след като си го знам
а щастлива и успешна със сигурност съм
и пак няма да се омъжа, защото искам да продължа да съм щастлива и успешна

а ако един прекрасен ден срещна моя човек, то нещата ще се наредят отсамосебе си
или няма
и не ме разбирайте погрешно, заради работата и контактите, направо заради начина си на живот срещам много хора, част от тях мъже

# 158
Грозните първи се омъжват защото знаят, че шансовете за разходка до олтара са малко.

Първи и по-щастливо ... защото не започват веднага да се държат като прецакани принцеси или да се оглеждат за нещо друго ... да не са се минали. А и не налитат на непрестанни свалки с всякакви на всякъде.
Аз познавам дами с претенцията за красавици и смятат за голяма работа да покажат на мъжа до себе си какво впечатление правят на околните.

# 159
  • Linz
Брака въобще не опира до външност. Външността има значение само за свалките с цел кратка авантюра. Други неща се гледат при избор на партньор в живота.

# 160
Аз все свързвам желаните и красиви интересни жени с неособено желание да се обвързват и небрежно отношение, а мъжете напъват да ги обвързват. Изобщо, в харесваните хора има някаква небрежност  Wink 

Според мен, постижението е да имаш хубав и хармоничен брак, в който и двамата души са щастливи и се развиват. А не да се омъжиш/ожениш. Все пак трудното почва след встъпването в брак, малко са хубавите щастливи бракове.

# 161
Брака въобще не опира до външност. Външността има значение само за свалките с цел кратка авантюра. Други неща се гледат при избор на партньор в живота.

Шегуваш се, нали?

# 162

Шегуваш се, нали?

Не се шегува разбира се. 

# 163
Не е само до външност, а и до характер и личност. Когато след теб не търчат тълпи от оплезени мъже се налага дори да развиеш някакъв характер.Stuck Out Tongue Winking Eye

Около мен чак някакви супер красавици никога не е имало, а хубавите момичета имаха същите проблеми, каквито и не толкова хубавите... нещастни несподелени влюбвания най-често, или използвана и захвърлена, някое и друго лошо момче. Най-много трудности имаха заразените с романтизъм, неизлекувани след 25-30.

# 164
При мен красаваците и популярните момичета  първи се омъжиха.
Аз - последна. 😅

Общи условия

Активация на акаунт