Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 273
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 295
Ако и не готвиш, чистиш, переш и имаш деца, няма как да се потиш! 😊За мен просто не става! 😬

# 2 296
Така е..))
Не готвя и не чистя, синът е тийн и се оправя сам чудесно..)

# 2 297
  • София
Така е..))
Не готвя и не чистя, синът е тийн и се оправя сам чудесно..)
И само вееш екстеншъните  Joy

# 2 298
Само така изглежда..Wink)

# 2 299
  • Paris, France
А защо просто не си пуснете косите дълги? Моята коса расте много бързо, а вече ме мързи да я чеша и реша. Като млада ходех с коса до под задника и ставах в 5 сутринта да я мия и реша. Сега пак, за нула време порастнали  до кръста. Майка ми като дойде ще я отрежа. Дълги нокти и коси вече не търпя. Чак се чудя как съм издържала. Удължители (екстеншъни) и пари да ми дават няма да си сложа. Дразни ме. Косата си я нося вързана винаги.

Angel wing, гел-лак пробвала ли си? Седи перфектен 2-3 седмици. Сега има нови, белещи се, които се свалят много лесно и не изискват матиране да ли пилене на естествения нокът. Ако си слагаш редовно масло за нокти кутикулите спират да растат.

кукумицинка, честото миене на косата с препарат е много вредно. Същото важи за непрекъснатото подмиване със сапун. Косата се мие само като усетим скалпа нечист, мазен, а при някои хора това е рядкост. Сега си мия косата 2 пъти седмично, 3 най-много и слагам шампоан само в корените и веднъж. Мазният скалп е болест и почти винаги е свързан със заседнал живот и лошо хранене. И никакъв шампоан и мазилки не помагат.

# 2 300
Невена, на някои не растат много косите и не са много плътни и тн.
Знам за гел-лака, с такъв съм..))
Но и разнасям постоянно тежки кашони и извършвам не много женски труд - та си ги репарирам редовно..Simple Smile

# 2 301
Темата за коси и други подобни не е ли на друго място ?

# 2 302
  • Paris, France

Съвсем по темата си е. Натоканите мацки си намират по-лесно мъже. Факт

# 2 303
  • София
Съвсем по темата си е. Натоканите мацки си намират по-лесно мъже. Факт
Или поне имат по-широк избор. Друг е въпросът какви мъже си намират и за колко време ги задържат.

# 2 304
Ей тва е натокана мацка отвсякъде , без излишни изкуствени ъпгрейди. Която се познае да се обажда. Wink

# 2 305
Не мисля, че е без ъпгрейди. Минимум е с изк. мигли, микроблейдинг на веждите и вероятно поне малко корекция на устни. Може и цялата коса да не е нейна.

# 2 306
Може , но изглежда семпло , стилно и елегантно. И идеята ми беше от главата надолу , тази ясно че е модел някакъв , не знам коя е точно.

# 2 307
На мен ми е твърде офисно и скучно това..Wink

# 2 308
Офисно? Кой ходи с такива обувки в офиса?

# 2 309
Говорехме за натокани мацки , не дали е офисно , парти или друго натокване. Да не смесваме натокване с накурвяне нали ?

Специално за angel : Баш парти ток 6+ мацка.

Последно, дамите които искат да хванат топ каймака на мъжете , умни , красиви , богати и т.н дългите мега списъци.... трябва поне да се постараят да изглеждат айде да не е като последните 2 снимки , ама да каже максимално добре.Толкова от мен по темата.

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 15:28 от NoName_m

Общи условия

Активация на акаунт