Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 012
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 595
Нарцисизъм е обратното на емпатия )))

# 2 596
  • BG
Егоцентрици не мога да търпя. Бившият ми беше с нарцистично личностно разстройство , стига ми два живота подобно "отношение". Не случайно е казано: "не с пари, с хора се живее".  Егоцентризъм, манипулативност, високомерие, липса на емпатия  са качества несъвместиви с дълготрайни интимни отношения. 
И преди съм писала- човекът трябва да е съвестен. Това е.
Като е съвестен, ще драпа за по- висока заплата, за да осигури семейството си. Няма да поставя само своите нужди над чуждите. Ще иска и ще се старае нещата да работят. Няма да оставя жена си в дълбокото и т.н. И най- важното- самокритичността и съвестта автоматично изключват цитираните от rosi81 персонажи.

" Егоцентризъм, манипулативност, високомерие, липса на емпатия  са качества, несъвместими с дълготрайни интимни отношения. " - да не е моето говедо? Simple Smile сетих се 2 случая - през деня стана голям скандал в работата и аз го отнесох - понижиха ме и тн. Аз съм разстроена вечерта, място не мога да си намеря. Той: "е хубаво де, разбрах за проблема, ма ти не мисли сега това, нали сме двамата, хайде да  "ме удоволстваш". Другото ми любимо (той към мен) -  "аз пък да ти кажа, все още съм перспективен мъж и поне на 2 сега ако се обадя, веднага ще си съберат багажа и дойдат да живеят у нас", а по-сериозните проблеми бяха други. Мерси, предпочитам сингъл!
Мдааа, колко познато.... Въпреки че БНД беше много подмолен и беше твърде късно като разбрах какъв е, затова сега шит тестове ( ака Сирената)  до дупка Wink А и полезен съвет-напийте го. Защото някои мъже са уж кротки, но като се напият стават агресивни или злобни. По-добре навреме да усетите нещата, когато може да се отървете без проблеми.

# 2 597
Невена, не става дума за това кой какво изисква, а какви са нуждите на двама души и могат ли да ги задоволят взаимно. По повод това ''Ако е така, дъщеря ми и аз основно това правим. Повечето жени сме такива.", без да звучи заядливо - излизам преди време с моята приятелка от преди 3 поста и нейни 3 другарки. Бяхме около 2ч и половина. Разговора беше кой хирург за цици/носове/ботокс/мигли/токчета. Аз не обелих и дума. Тя ме попита - "нали са много готини приятелките ми". Аз казах, "без да се обиждаш, но вие нямате ли потребност да обсъдите книга/филм/екскурзия и т н." Тя - "ами това е непринуден разговор, не разбирам как това ти е досадно". Аз рядко се оглеждам, рядко се гримирам, не харесвам хора, които ме съдят по външния вид(щото зад опаковката е по-важно и  искам последната причина, поради която някой  е с мен,  да е щото съм красива).

# 2 598
  • Paris, France
Скрек, какво му е на тристайния? То зависи и колко е голям, се, като квадратура. Ние живеем в такъв, с две големи, разнополови деца и ни стига. Не бих отказала една-две стаи в повече и допълнителна баня, но не ме бърка площта. Важното е всяко дете да има собствена стая. Нямам собствена стая. С ММ имаме обща спалня, но сме се разбрали по нощите никой да не прави нещо, което буди другия. Голяма гледка сме - аз с моите лампи и такъми за нокти по цялата маса в хола, а той пред телевизора.

Аз съм родена и отгледана в апартаменти и винаги съм живяла на централно място, в топло, добре изолирано жилище, с много съседи и туристи наоколо, магазини, клиники, лаборатории, аптеки и не бих заменила удобствата на оживен квартал за къща на глухо място. В къща умирам от студ, скука. Да живеем в голям град и оживен квартал беше условие да създам семейство.

летящата, няма как да обсъждам филми, защото филми не гледам. Пътувала съм много, но не бих обсъждала екскурзии. Книги чета непрекъснато, но си имам с кого да ги обсъждам. SMAS лифтинги, липотрансфери и U абдоминопластики също има с кого да обсъждам. Искам като изляза да потанцуваме, примерно. Всеки трябва да си намери подходяща среда. Явно не си суетна и нарцис.

# 2 599
Извън темата, според последните статистики само 30% от хората взимат заплата над средната за страната. Не софийската, а за страната, която е около 40-50% по-ниска.

-  "аз пък да ти кажа, все още съм перспективен мъж и поне на 2 сега ако се обадя, веднага ще си съберат багажа и дойдат да живеят у нас", а по-сериозните проблеми бяха други.
От съжителството с такъв боклук рядко има по-големи проблеми. Обикновено проблемите произтичат от това, чв той е боклук. Ти какво му отговори? Аз щях да си събера багажа на другия ден, докато е на работа, и да изчезна. Или пък да остана 10 дни, без да пипна домакинството, да видим как ще посрещне тези 2 госпожици и дали още ще им се вижда перспективен.

шит тестове ( ака Сирената)  до дупка Wink А и полезен съвет-напийте го.
Шит тестовете никак не ги умея, но интуиция имам, надушвам боклуците. А пък пияндетата сами се разкриват.

Разговора беше кой хирург за цици/носове/ботокс/мигли/токчета. Аз не обелих и дума. Тя ме попита - "нали са много готини приятелките ми". Аз казах, "без да се обиждаш, но вие нямате ли потребност да обсъдите книга/филм/екскурзия и т н." Тя - "ами това е непринуден разговор, не разбирам как това ти е досадно".
Това ли е непринуденият разговор? Майко мила... Извинявяй, но тази твоя приятелка сигурна ли си, че е читав характер?
Аз мога и по двете теми да говоря. Вярно, по първата предимно неразбиращо и укорително 😁
Като споменахте теми за разговор, важно ми е да мога да мълча с човека или да му кажа, че не разбирам от някоя негова тема, без да се чувствам тъпа или неловко.

# 2 600
  • BG
Нямах предвид мъжът да е пиянде. Има някои-пият много рядко и малко, но стават много злобни и агресивни. С такъв докато не го "сгащиш" пийнал не можеш разбра какъв е. Затова писах да го напиеш за да блеснат някои характеропатии.
И повярвай-никаква интуиция не може да те спаси от социопат, решил да се прави на нормален.

# 2 601
хаха, Гал, аз вече си бях била камшика(то това бил проблема - всички преди мен ходели на пръсти и търпели всичко с надеждата, че един ден ще се промени/ощастливи или каквото там е, щото бил перспективен-в което понятие явно аз и той сме влагали различен смисъл, пък аз перспектива видях единствено да си късам нервите  и "благородно" и без бой отстъпих така желаната позиция на следващите). Но (още влюбена тъпа идиотка) се виждах с него и той уж ме убеждаваше как при този шанс птиците ще запеят и розите ще разцъфтят. Та, така се изсмях, че той се изчерви. След това му казах, че щом в 10ч вечерта има на кого да се обади и той да дойде значи, че са достатъчно близки и не виждам за какво ми се моли на мен.
Шит тестовете и аз не ги знам, но много искам да се науча.
Приятелката ми е много готин човек, но неудовлетворението и в личен план избива в тази посока(мен ме е яд, щото знам, че може повече). За последните ти думи също съм съгласна, но не виждам защо да се чувствам неловко - аз не мога да разбирам от всичко. Обаче много ми е важно да мога да говоря с човекЪ до мен по темите, които ме вълнуват и същите да вълнуват и него.
 А Невена не я разбрах ми се струва.
Скрит текст:
ПС - сега провеждам експеримент. Почнала съм да "се суетня" и да "кифлея" малко повече. Значи, интереса наистина се покачва неимоверно много и аз се ядосвам, че високия ток и кокошото дупе реално имат такова влияние над мъжа. И въпреки това, трудно ми е да повярвам, че този, който би ми паснал, ще ме види в асансьора/бара/киното  и ще каже - "леле, тая каква засукана маНдама е, бързо да я влача към гражданското"

# 2 602
  • София
Хората са го казали:
"По дрехите посрещат, по акъла изпращат" Simple Smile

Колкото и да ти е чудно, първото впечатление е от визията и "кокошето дупе", а не от пипето под екстеншъните...

# 2 603
Хората са го казали:
"По дрехите посрещат, по акъла изпращат" Simple Smile

Колкото и да ти е чудно, първото впечатление е от визията и "кокошето дупе", а не от пипето под екстеншъните...
Вярно е.
Затова и ще става все по-масово хората, които не са натокани кифли и нацепени батки, да си намират някого в интернет, където пак има батки и кифли, но и се коментират книги и филми.

# 2 604
И повярвай-никаква интуиция не може да те спаси от социопат, решил да се прави на нормален.
Съгласна съм. Доста се прикриват и то добре. Така стигаме до момента с едно/две деца и смотльо на дивана. Че и като си отвориш устата, стават агресивни. Просто в един момент спират да полагат усилия. Дали ще е си е заминала любовта/страста или ще има друга жена, или пък вече си мисли, че няма къде да ходиш.

# 2 605
  • Paris, France
Затова и ще става все по-масово хората, които не са натокани кифли и нацепени батки, да си намират някого в интернет, където пак има батки и кифли, но и се коментират книги и филми.

Вярно е. И понеже вече не е никакъв проблем да намираме събеседници, с които да си говорим за книги, филми, история, пътешествия или каквото ни интересува, че спираме да изпитваме потребност от такъв вид общуване в реалния живот. Поне при мене е така откакто пипнах интернет преди 25 години. Защо да се пълна да излизам, да бия път за да си говоря за книги с оплешивял, интелигентен чичко ако мога да свърша същото за половин час чатене в нета и после да ида да танцувам и да се забавлявам с нацепени батко и натокани кифли.

Към мене е имало интерес от мъже, с които съм си пасвала по-добре културно, били са по-богати и успели от сегашния ми мъж, но връзка не се е получила, защото не са ме привличали физически или не съм искала да вложат толкова време в обсъждане на книги или история , колкото те са искали. Някои са ми се видели стари, болнави или просто подсъзнателно съм преценила, че няма да създадат и отгледат здраво потомство.

# 2 606
е добре, но Абсурд,  бъркам ли като смятам, че "кифла стайл" ще привлече нацепена батка/паралия, който да ми казва "клякай за свирка", а нормалния мъж просто ще ме подмине преценявайки, че зад тази визия вероятно е кухо или имам прекалени изисквания и т н?
Оплешивелия интелигентен чичко ми е по-симпатичен от това да танцувам с нацепена батка. Батката приемам само в Х вечер в Х хотел в Х часа(когато ми е удобно сиреч) с/у Х лв да ме удоволства.

# 2 607
е добре, но Абсурд,  бъркам ли като смятам, че "кифла стайл" ще привлече нацепена батка/паралия, който да ми казва "клякай за свирка", а нормалния мъж просто ще ме подмине преценявайки, че зад тази визия вероятно е кухо или имам прекалени изисквания и т н?
Оплешивелия интелигентен чичко ми е по-симпатичен от това да танцувам с нацепена батка. Батката приемам само в Х вечер в Х хотел в Х часа(когато ми е удобно сиреч) с/у Х лв да ме удоволства.
Ти ли му плащаш, или той на теб?

# 2 608
аз, на него. Защо - за да ме удоволства както на мен ми роди главата без да се пъна за неговия кеф.

# 2 609
аз, на него. Защо - за да ме удоволства както на мен ми роди главата без да се пъна за неговия кеф.
Дано да не ги оставяш недовършени мъжете....
Имах преди години една приятелка, която ми казваше: "Първо искам аз да свърша, а после прави с мен каквото ти искаш" Simple Smile Готино беше.

Общи условия

Активация на акаунт