И не че търсиш хора с пари, просто с другите нямаш допирни точки и е трудно да се засрещнете. А и имаш някакви все пак норми за способностите и професията на мъжа, което обикновено върви и с някакво ниво на изкарване на пари.
Лекарите не са особено заможни в Европа. Някои адвокати се замогват, но други не. В такова семейство и среди съм изтастла и за лекар не бих се оженила. Не, че са лоши хора, ами, някак си, където и да идат все ги нападат болни, сакати, дефектни, като някои идват с цели папки изследвания, сред които на анален секрет или посткоитален тест, например. Едно време мислех, че такава простотия съществува само в България, Близкия изток и Африка, но се оказа, че и в Англия го има. Аз в личния си живот болни, чужди хора и мизериите им не ща. Адвокатите са супер готини.
Аз пък точно с мъжете с пари нямам допирни точки. Не говоря за адвокати и лекари, а за наистина богати мултимилионери с имоти по централен Лондон и Париж, образование от Итън и Хароу до Оксбридж и Айви лигата. Харесвала съм няколко, но си умрях от скука, а те от срам с мене. Първата седмица е весело и после доскучава.
Връзките с огромни културни разлики и очаквания не вървят. Не си представям да си тикна децата в студен интернат на 7-8 години и оттам нататък да ги виждам за по 2-3 месеца годишно. А децата на богатите точно така живеят.
Сирената, кой нормален мъж говори за футбол с жена си? Баба ми и майка ми си умират за футбол и гледаха мачове с кеф, но повечето жени скучаем.
Пропуснах и третата кухня, която сме превърнали във винарна. Абе много са, трудно ги броя както виждаш. Хората като ми идват на гости се оплакват, че ще се изгубят