Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 005
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 790
Наистина ли има жени, които биха правили секс, ако не са се къпали(най-късно сутринта)?Питам, защото често се споменава по темите за чистоплътност. Евтин да си според мен значи също не дрехи и придобивки, а поведение - да нямаш принципи, или да ги прегазваш за едната кола/почивка, да тъчеш на няколко стана, да си готов за трансфер в първия момент, в който мъжа има проблеми. Красива жена за всеки е различно, но мъжете имат по-малко изисквания към визията сякаш, от колкото жените смятат.

# 2 791
Впрочем еманципацията напредва. Доста са вече жените паралийки, които си търсят хубави (и надарени) мъже Grinning. Тъй че и мъжете да си правят сметката, няма само ние да сме в ролята на кобили на пазара.

# 2 792

Не съм тествала мъже.  Е виждам смисъл и не обичам игрички. На мене би ми станало обидно някой да ми каже, че иска да ме тества. Арабите тук са такива. Все нещо подозират и тестват. Не, мерси. Предпочитам да ми кажат в прав текст какво очакват и желаят. Ако видя, че не мога да го предложа се оттеглям.

Я си представи, че си влюбена и планираш брак. И решиш да си тестваш мъжа. Влизаш в някоя мрежа с нов ник, с чужда снимка и го заговаряш. И ти съобщава, че няма връзка, търси си приятелка и предлага да се срещнете. Ще се ожениш ли за тоя? Щото аз НЕ

# 2 793
Под евтина имам предвид без много претенции, икономична и ако може да излиза на плюс, като се самоиздържа и носи още пари, като не пипа заплатата на мъжа.

# 2 794
Жени с визия на Топ модели се женят за 80 - 90 г милиардери. Това мъж с визия на топ модел за жена милиардерка ...няма да го направи ..посмъртно , поне аз не съм чувал/чел за такива случаи. Това какво говори ?
Изключвам разни секс фетиши и отклонения на мъже да чукат баби на по 60 - 70г.

Сирен , аз такива жени не познавам. Цитирам "без много претенции, икономична и ако може да излиза на плюс като не пипа заплатата на мъжа." , такива може да са останали единици някъде в Родопите.

# 2 795
Под евтина имам предвид без много претенции, икономична и ако може да излиза на плюс, като се самоиздържа и носи още пари, като не пипа заплатата на мъжа.
така описано ми се струва, че познавам такива. НО трябва да се уточни какво е много претенции, щото нали тук се съветваме, че многото претенции водят до...ръчна работа.
Кал Дрого, я виж Мадона, Селин Дион, Хайди Клум, Ивана Тръмп. Ако се разровя, и други ще намеря. Вярно, не са били женени, но според мен защото жената(която е с парите) не е искала

# 2 796

Сега ако една жена ми се съблече и ме удари в носа аромат щото не се е къпала 3 дни , колкото и да е хубава ...бие на евтино. Може да се прежалят с такава мъже ама докато е млада. Ако и след една възраст е пак так........и милион да си дрехите...все тая.

епа ще я изкъпеш или ще я пратиш в банята - колко му е. Това няма нищо общо със скъпа или евтина. Просто си е мърлява или не те уважава като човек. Евтина жена е тази, която дава и не иска нищо в замяна. И не става дума за пари и материални неща, а най-вече не държи да я уважаваш, да я обгрижваш, да я цениш и т.под. Ако я тъпчеш и си седи кротко, ако я държиш на студено и не настоява да стоплиш къщата, ако отбиваш номера с боклуци за подарък на рожд и ден и Коледа и тя не се засяга, ако няма никакви претенции за нищо ..  и т.н. - е тази е евтина.

# 2 797
Жени с визия на Топ модели се женят за 80 - 90 г милиардери. Това мъж с визия на топ модел за жена милиардерка ...няма да го направи ..посмъртно , поне аз не съм чувал/чел за такива случаи. Това какво говори ?
Скрит текст:
Изключвам разни секс фетиши и отклонения на мъже да чукат баби на по 60 - 70г.

Сирен , аз такива жени не познавам. Цитирам "без много претенции, икономична и ако може да излиза на плюс като не пипа заплатата на мъжа." , такива може да са останали единици някъде в Родопите.

Говори, че жените не са натиснали за брак, вероятно понеже така и така ползват младежите по договор.
Виж Селин Дион и сегашният неин младеж.

# 2 798
Наистина ли има жени, които биха правили секс, ако не са се къпали(най-късно сутринта)?Питам, защото често се споменава по темите за чистоплътност. Евтин да си според мен значи също не дрехи и придобивки, а поведение - да нямаш принципи, или да ги прегазваш за едната кола/почивка, да тъчеш на няколко стана, да си готов за трансфер в първия момент, в който мъжа има проблеми. Красива жена за всеки е различно, но мъжете имат по-малко изисквания към визията сякаш, от колкото жените смятат.

Това което си описала не е евтина жена, а  кучка.
Не генерализирай - за много мъже външният вид е приоритет. Познавам лично такъв, който беше много влюбен, заживя с една жена, защото беше решил и и беше обещал да се ожени за нея, но като я видя рошава по домашни дрехи се отказа от нея и я разкара.

# 2 799

Това което си описала не е евтина жена, а  кучка.
Не генерализирай - за много мъже външният вид е приоритет. Познавам лично такъв, който беше много влюбен, заживя с една жена, защото беше решил и и беше обещал да се ожени за нея, но като я видя рошава по домашни дрехи се отказа от нея и я разкара.
Леле, ми тя като го види подсмърчащ и неизбръснат?! Луда работа...заради такава глупост да се разделиш... Имах предвид, че ние много се втилясваме - да нямаме изпуснат косъм, сакън ако се появи целулит/стрии/пъпка; изобщо ако не си 90/60/90 докато мъже са ми казвали, че трябва да я харесват, но не да е перфектна( напр. че корем с плочки не е така сексапилен )

# 2 800
Евтина жена е тази, която дава и не иска нищо в замяна. И не става дума за пари и материални неща, а най-вече не държи да я уважаваш, да я обгрижваш, да я цениш и т.под. Ако я тъпчеш и си седи кротко, ако я държиш на студено и не настоява да стоплиш къщата, ако отбиваш номера с боклуци за подарък на рожд и ден и Коледа и тя не се засяга, ако няма никакви претенции за нищо ..  и т.н. - е тази е евтина.

Да, точно това е. Кофтито е, че след много малко години ще стане кахърна лелка.

# 2 801
Чак сега виждам това.

Да, и около мен има доста примери за дългогодишни връзки - над 10 г., - без развитие, понеже той никога не е готов, и светкавичен брак или забременяване при следващата връзка.
Ти добре ги развиваш връзките казваш...

Няма какво да подскачаш. Съвсем нормално е на десетата година всеки да си направи сметката къде е, къде иска да бъде и какво бъдеще има с досегашния си партньор. И дали има смисъл да продължава да чака на другия да му се наредят звездите.
Това за тези, които са чакали десет години де.

# 2 802
  • Бургас
Евтина жена е тази, която дава и не иска нищо в замяна. И не става дума за пари и материални неща, а най-вече не държи да я уважаваш, да я обгрижваш, да я цениш и т.под. Ако я тъпчеш и си седи кротко, ако я държиш на студено и не настоява да стоплиш къщата, ако отбиваш номера с боклуци за подарък на рожд и ден и Коледа и тя не се засяга, ако няма никакви претенции за нищо ..  и т.н. - е тази е евтина.
Да, точно това е. Кофтито е, че след много малко години ще стане кахърна лелка.
Аз пък под евтина жена, разбирам жена с "евтино" поведение - долнопробно, просташко...или когато кифлата е прост кроасан, ама от най-простите  Laughing  Такава жена няма претенции към самата себе си /да не се разбира капризи към другите/,  а към мъжете, с които е  някакъв подобен принцип на това, да е мачо с татуси и пари.

# 2 803

Аз пък под евтина жена, разбирам жена с "евтино" поведение - долнопробно, просташко...или когато кифлата е прост кроасан, ама от най-простите  Laughing  Такава жена няма претенции към самата себе си /да не се разбира капризи към другите/,  а към мъжете, с които е  някакъв подобен принцип на това, да е мачо с татуси и пари.

абе щом си търси мъж с пари не е да е евтина. Но протакеса определено е.

# 2 804
Имаме коренно различни разбирания за евтино...по принцип. И като се има в предвид , че евтиното излиза ...тройно по скъпо от скъпото...извода е ясен.

Общи условия

Активация на акаунт