Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 166 959
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 820

Това че познавам не означава че общувам или искам да имам нещо общо с такива. Евтина жена за мен е хубава бяла българка , да отиде да се изчука с цигански "баровец" за някой лев да похарчи в мола. Е по долно и евтино същество няма за мен.

е на тази красотата явно и само външна, а иначе си е класическа меркантилна пачавретина. Не е евтина, а още по-зле

# 2 821
Само бедни и некачествени мъже мрънкат колко меркантилни били жените.

Тоя коментар даже доста по рано го очаквах.

# 2 822
  • София
Ако един мъж държи на мен и му кажа: Дай ми един милион и съм твоя (той ги има разбира се, не ги искам от беднак). Ако ги извади и ми ги даде ще съм сигурна, че съм му по-важна от парите. А самите пари или няма да ги взема или ще ги взема и ще му купя нещо, което знам, че ще го зарадва. За мен готовността да плати с много пари за мен е доказателство за любов, а не начин да се възползвам от него. Не съм използвачка и никога не бих взела нещо от човек, което по никакъв начин не съм заслужила.

Държи, дръжки- купува те за толкова, колкото си поискала, за да си начеше егото и да покаже, че може да го направи.
Нито си дава зор да ги спечели тези пари специално за целта, нито ще си свие стандарта, за да бъде с теб.

А, ти ще затвориш очи и ще отвориш крака, за да си изплатиш милиона.
И не само крака, ще отваряш всичко що имаш и ще правиш всичко, което иска провайдъра.

Колкото до това- какво ти смяташ че си заслужила и какво той смята- парите са най- кофти метод за оценка извън търговията. Simple Smile

# 2 823
"за мен готовността да похарчиш много пари за даден човек и сериозно доказателство, че много държи на теб." - спомням си, че преди време похарчих 2/3 от месечния си бюджет, за да направя изненада на възлюбения. И не е единствения път. Да, права си, готовността да лишиш себе си в името на това, да зарадваш половинът е доказателство за любов, а не празни думи.

# 2 824
Нямам против бедни мъже - не на всеки целта в живота му е да прави пари. Човек може да е полезен за себе си и за света като прави добрини даром. Но не бих препоръчала на такива да създават деца и семейства, защото на майката остава да финансира семейството и няма да има възможност да бъде пълноценна майка при това положение. Та ако ще е мъжът да е много грижовен баща и да прави всичко за бебето, което майката прави (с изключение на кърменето) - то хубаво, ама това лишава майката от естествената и необходимост да бъде близо до децата си и да ги обгрижва както и от необходимостта на бебето да е до майка си. Но пък ако самата тя не държи да е до децата си предпочита да прави пари някъде си докато друг и гледа децата - ОК - значи всичко е наред.

# 2 825
  • София
"за мен готовността да похарчиш много пари за даден човек и сериозно доказателство, че много държи на теб." - спомням си, че преди време похарчих 2/3 от месечния си бюджет, за да направя изненада на възлюбения. И не е единствения път. Да, права си, готовността да лишиш себе си в името на това, да зарадваш половинът е доказателство за любов, а не празни думи.

Ми, не, тя не говори за готовността да лишиш себе си в името на другия, а за готовността да дадеш за него каквото ти е поискал, защото имаш тия пари и не ти представлява трудност, за да го "придобиеш".

# 2 826

аз също бих дала всичките си пари за човек, когото обичам и искам да направя щастлив - без значение дали това е мъжът ми, децата ми или някой друг. За мен хората са по-важни от парите и парите са за това - да служат на хората, а не хората да робуват на пари. Мъже, които смятат, че една жена е с тях заради парите им, са комплексари, с ниско самооценка и самите те не виждат нищо хубаво в себе си, заради което да ги обича една жена, освен портфейла им. Или просто са наясно, че по никакъв начин не са заслужили да бъдат обичани

# 2 827
той за да ти даде 1 милион, може да има още много. Това за него не е лишаване и не го прави за да те зарадва. Прави го точно за да си отвориш краката и като се насити идва другата по младата. Или евентуално ако е преценил, че иска дете и ставаш да майка да му излюпиш едно.
Това пък да дадеш едни пари за подарък и после да се мизерства също не е ок и говори за ниска финансова култура.
Тя и приятелката ми пуска дълбокомислени профили във фейса, как парите не са важни. Но я седни на едно кафе, какво ли не съм слушала - от смотаната колежка, която се е уредила да взема повече, през перспективния мъж, защото има потенциал за голяма заплата.
Няма защо да лъжа, че парите не са важни, че искам да се задоволявам с минимума, но и не очаквам от мъж да ме финансира.

# 2 828
"Това пък да дадеш едни пари за подарък и после да се мизерства също не е ок и говори за ниска финансова култура. " -
говори за това, че няма да си купиш обувки/фризьор/рокля/няма да ходиш по барове и какво ли още не, но ще НАПРАВИШ нещо за някого, което знаеш, че ще го зарадва без да го поставяш в положение да дава пари "за твоята идея". Защото такива подаръци, които си финансирал след като мъжа ти е дал пари - пълен смях. Говори също, че утре ако остане този мъж без работа, ще плащаш сметките ти и ще ядете хляб и сол, но няма да си тръгнеш.
Но пък може от финансови съображения да не се бръкнеш за нищо, а да ляляш колко много го обичаш и това да е правилното, знам ли....

# 2 829

Няма защо да лъжа, че парите не са важни, че искам да се задоволявам с минимума, но и не очаквам от мъж да ме финансира.

ами щото си евтина и не се цениш сама себе си. Ако съм му родила деца естествено, че очаквам да финансира и мен и тях. За кво ми е мъж ако сама всичко ще си правя а той само ще се възползва от гратис деца, дратис секс, глратис слугинаж и ще си стиска парите.

# 2 830
Много ми е грозна тая дума...финансиране на жена.

# 2 831
Грозно-не грозно, но някои неща в тоя живот не се дават даром и заради едните черни очи. Особено пък деца и съжителство цял живот. Ми много ясно, че ще искам да ми е подплатено и лежерно, не изнервено и да ми се изцедят силите. И разбира се, че ще търся мъж, който може да ми компенсира огромните загуби, които си нанасям, като ставам съпруга и майка.

Сама мога да си живея скромно, дори спартански, ама с деца вече не се оправям с "от нищо нещо", никак даже. Искам ресурс, много.

# 2 832
Наскоро излезнах с мъж ,който  не ми плати сметката на първа среща ,ами втора няма да има. Не е до парие ,а до жеста.

# 2 833
Баси , ко толкова пи ? Дом Перинъон ?

# 2 834
"Това пък да дадеш едни пари за подарък и после да се мизерства също не е ок и говори за ниска финансова култура. " -
говори за това, че няма да си купиш обувки/фризьор/рокля/няма да ходиш по барове и какво ли още не, но ще НАПРАВИШ нещо за някого, което знаеш, че ще го зарадва без да го поставяш в положение да дава пари "за твоята идея". Защото такива подаръци, които си финансирал след като мъжа ти е дал пари - пълен смях. Говори също, че утре ако остане този мъж без работа, ще плащаш сметките ти и ще ядете хляб и сол, но няма да си тръгнеш.
Но пък може от финансови съображения да не се бръкнеш за нищо, а да ляляш колко много го обичаш и това да е правилното, знам ли....

Ставаше дума че ще си дам всичките пари в критична ситуация - ясно че няма да пожертвам децата си да седят гладни и на улицата за някакъв безсмислен кеф на някой си. И естествено че ако мъжът ми утре се разболее, ще повема всичко аз каквото мога - това съм го обещала като съм се женила - че ще съм с него в добро и зло. За мен бракът не е просто подпис и празни обещания - ако съм казала, че ще съм с някой съм с него и това е. Е не ако ме пребива от бой или друг вид мъчения.

Общи условия

Активация на акаунт