Жените над 40:)

• 17 925
  • 628
  •   1
Отговори
Жените на 40 :Какво ни има? Наскоро познат ми сподели, че за него сме "втора ръка".Та как мислите вие?

# 1
  • Melmak
Хаха, а той на колко е?

# 2
нищо ни няма, идеални сме

# 3
Какви познати имаш... Моментално ми става непознат този!

# 4
  • София
Ако познатият е по-млад, нормално целевата му група да е в друг възрастов диапазон.

# 5
По-скоро е набор, те заглеждат по-младите и не си харесват връстничките. Младоците редовно точат лиги по каките, а една жена на 40 си е в разцвета.

# 6
Ако сме прости мъже, и ние ще мислим като него. Ама не сме.
На колко години е той?

Имах преди много време колега на 25, който ми обясняваше че шефката е красива, но не става защото е престаряла - беше на 30 тя.
Аз като бях на 30, и на 35-36 даже, смятах че 40-годишните мъже са стари и гнусни. То и все още смятам че по-стари от мен с 4-5 плюс години, са ми гнусно стари и не са за мен. Много по-млади пак са ми гнусни Не ги разбирам тия възрастови разлики.

Но ако въпросния е на 40 и той, просто е простак. А ако е на 40 и ходи с 20 годишни е педофил. Не по закон, ама си е.

# 7
За мен като мъж - жените над 40, или по-скоро в диапазона 40-45 са в най-добрата си възраст за жена. И като манталитет, и като характер, и като сексуалност.
Проблема е когато става дума за жена, която е сингъл и търси партньор. Просто свободните свестни мъже не са чак толкова много и ако все пак се намери някой, то е вероятно жената на 40+ да върви заедно с деца. Това е подводен камък за много мъже, никой не иска тинейджърска драма в живота си.

# 8
Не е ли по- важното, ти как се чувстваш, а не мнението на околните? Ако си уверена в себе си, имаш самочувствие, образование, добра работа, опит, приятели, хора, които те ценят, какво значение има мнението на някой си ?
Сега, в очите на някой 25 годишен, сигурно изглеждам антика, но какво точно теб те засяга?

# 9
Жените на 40 :Какво ни има?Наскоро познат ми сподели, че за него сме "втора ръка".Та как мислите вие?

Твоят познат не става дори за познат.
Втора ръка е израз за кола на старо, предмет.

Няма да е по-различно отношението му и към момичета на 20. Ще бъдат "втора ръка" по някакъв друг негов признак - прекалена заобленост примерно, недостатъчно висок социален статус, прекалено висок ръст спрямо неговия. Каквото и да е.
Той се цели в топ класацията. Тази в неговата глава. За някоя обаче той самият може да да се окаже "втора ръка" - все ще има мъже, които са по-интелигентни от него, по-привлекателни и сексуално привличащи, с по-добро обществено положение.

Мъж, който коментира жените пред жена от гледна точка на възрастта им с подобен израз, е меко казано инфантил.

# 10
  • Paris, France
За мен като мъж - жените над 40, или по-скоро в диапазона 40-45 са в най-добрата си възраст за жена. И като манталитет, и като характер, и като сексуалност.

За тебе като мъж на колко години? И като беше на 20г ли ти бяха екстра или ти се виждаха като динозаври?

Повечето мъже харесват много млади жени. Жената е най-привлекателна за мъжете между 15 и 19г и с най-висок репродуктивен потенциал. Не случайно богатите мъже се женят все за млади жени, дори когато те самите минат 70г.

Няма лошо в жените 40-45г, но са минали разцвета си. Не може да се нарекат втора категория всичките, но за мъже от трета и пета категория са екстра, а за десета са недостижими. 

Има мъже, които предпочитат стари жени, защото не се котират с млади или не им се охарчва. Други излизат с такива жени, защото не желаят да вложат много време във връзка и не щат драми. Трети са с такава жена, но са се влюбили в нея като е била много по-млада.

И какво ви пука какво мисли познат или познат на познат?

# 11
  • София
Нищо ви няма и дори не е бивало да се обръща внимание на такава просташка реплика.

# 12
Жена на 40 никога не ми се е виждала като динозавър.
И никога не съм гледал на жена с мисълта за "репродуктивен потенциал". Даже и на 20 съм усещал, че жена на 40 е с много по-голям сексуален потенциал от връстничките ми тогава. Но не са били лъжица за моята уста, защото не съм се виждал като жигули.

# 13
Аз съм чувала подобни определения, но по завоалирано. За жалост, все от български мъже.
Чужбинските си имат доста кусури, но не са толкова разглезундрени.
Аз обикновено, казвам, че "за всеки влак си има пътници".  Което е така.
Има млади мъже, които харесват по-възрастни жени. Grinning
А и кое му е хубавото, мъжете да те зяпат  и постоянно да досаждат? Мен това ме дразни.
Една приятелка викаше до 48 нямах мира, после вече е добре.  Имам още няколко годинки.
Ако някой иска вечна младост, още доколкото знам, няма измислен механизъм.

# 14
Жените на 40 :Какво ни има? Наскоро познат ми сподели, че за него сме "втора ръка".Та как мислите вие?
И какво точно те касае мнението на този познат? Ако ти се чувстваш човек втора ръка, значи си втора ръка.
Ако някой определя по такъв начин другите, това по-скоро показва той какъв е.

Общи условия

Активация на акаунт