Жените над 40:)

• 18 241
  • 628
  •   1
Отговори
# 45
Този е простак. Или наскоро някоя лелка от нашия възрастов диапазон не му е пуснала и се е газирал, или авторката не му пуска и иска да я накълве. Човек с повече от две мозъчни клетки не би говорил такива генерализиращи тъпотии.

# 46
Важно е да се уточни дали за еднократен секс говорим, или за сериозни връзки. Защото ако е само секс и двете страни са съгласни, драма няма. Обаче за връзка е по-различно. Защото ако някой си мечтае да се хване с 25 годишна, но накрая свършва с 40 годишна такава, защото изглежда като и се поддържа като, това няма как да завърши добре. Защото социалните мрежи ни изкривиха представите жестоко, и в момента се приема, че една жена на 40 трябва да изглежда като на 25, а на 50 като на 30. Но биологията още не сме измислили как да я измамим, няма и да измислим. И зад фасадата на "сериозната" връзка всъщност стои една самоизмама. Жената си мисли, че годинките не ѝ личат. Мъжът мисли, че не е толкова прецакан, понеже жената до него не изглежда престаряла и той още може да се хвали каква плячка е уловил. Но това равновесно положение може да се поддържа само няколко години.

# 47
  • Paris, France
Направете си прост експеримент - влезте в чат анонимна с ник Жена_19 и после Жена_42 и  елате ми кажете на коя накацаха повече кандидати.

Естествено, че на дъртата. 19 годишната има високи изисквания и иска романтика, wining and dining, а и вероятно няма терен. Дъртата я търсят за секс, идеално бърз, безплатен и без обвързване. 19 годишната би харесала 1-2% от мъжете в сайта, но би излязла с 0.0005%.

40+ годишната има прекрасни шансове за секс и гаджета ако не иска брак, деца, някой да я настанява, издържа, да я води по Малдивите. Също е добре да не намесва малки деца.

Ако на пазара доматите са по 5 лева и на щанд предложат леко спаружени, тук-там загниващи домати по 0.50 лева килото, на щанда със спаружените може и опашка да се завие, но това няма да ги направи по-хубави или желани от тези по 5 лева.

# 48
За каквото и да говорим, дали мъж, или жена на 40+ все ще е някаква ръка - втора, трета. На тая възраст вече всеки има някаква амортизация и носи багаж - кой деца, кой кредити.  Не става въпрос за тунинг за външен вид, което е кауза пердута, никой не е надвил гравитацията, а за чисто обективни показатели.
Мъжете на 40+ обикновено също са втора ръка, иначе ще е някой самотник, живееш с майка си, което не знам дали е по-добрият вариант. Или пък някой женкар, незавъдил ни дете ни котЕ.

# 49
Тези домати от пет лева са желани, ама ако нямаш пари да си ги купиш и те ще стоят на серията, докато се спаружат и ги шитнат по 50 стотинки. Или докато някой с пет лева в джоба мине и ги купи. И в двата случая нашият лиричен герой остава с киселото грозде.

# 50
Аз на 40+ усещам, че съм се превърнала във вещица. Не ме интересуват вече нито мъже, нито секс. Не се каня да раждам. Втора, пета, десета ръка, какво значение има.

# 51
Че те доматите може пък да искат да станат на доматен сок и си намерят една водка за разкош Joy

# 52
@Nevena, много педофилска история с момичетата, които описа като най - желани. Не живеем в ОАЕ и подобни все пак.
Имам познати мъже сингъли в диапазона 40+. Ни един не е тръгнал да търси 19 - годишни девойчета, хем някои са без деца и фертилността ги интересува. Повечето търсят завършили висше образование, добре обезпечени жени с перспектива до към началото/средата на 30.
Единият беше излизал известно време със студентка - споделил, че са на милион години като светоусещане и само защото била със супер тяло са изкарали и толкова.

# 53
Какви са тези изказвания!
Една осъзната жена с повече житейски опит е в пъти по-забавна, по-интересна, по- привлекателна компания за мъжете - подчертавам мъжете!
Вместо със спаружен домат, бих я сравнила с отлежалото вино, което е в пъти по-добро.

# 54
Хайде, хайде Невена! 19 годишно можеш да го излъжеш с много неща! Имало изисквания? Сериозно? Детето дето мечтае за "истинската любов" някой да го слуша и разбира. Изисквания имаш, когато знаеш какво искаш. На 19 почти нищо не знаеш.

Ти какво ги изкара тези 40 годишни жени, като зейнали дупки за секс и нищо повече? Защо смяташ, че те не искат романтика, не искат ухажване, нямат подбор и дъвчат всичко което им размахат? От къде въобще ти хрумна, че те са спаружена стока?

Дали съм втора ръка? Поече от втора ръка съм, защото съм имала повече от 2 връзки в живота. За някой мъж, който няма какво да предложи и не може да спечели жена сън амортизирана. Аз обаче му викам ОПИТ. Знам какво искам, как го искам, с кого го искам и колко компромиси мога да направя. Не се лъжа лесно и по лъскавичко не налитам. Да втора ръка съм - не съм за всеки, който иска нещо бързо, глупаво и лесно, което да изчука и да си мисли,че е мачо!   
А и още нещо - когато си втора ръка знаеш какво е "голям", някой по обясними причини това ги притеснява ... Wink

# 55
  • София
Обикновено тези, които говорят за употреби, са такива, които никой не желае дори да разопакова Laughing

# 56
  • Paris, France
@Nevena, много педофилска история с момичетата, които описа като най - желани. Не живеем в ОАЕ и подобни все пак.
Имам познати мъже сингъли в диапазона 40+. Ни един не е тръгнал да търси 19 - годишни девойчета, хем някои са без деца и фертилността ги интересува. Повечето търсят завършили висше образование, добре обезпечени жени с перспектива до към началото/средата на 30.
Единият беше излизал известно време със студентка - споделил, че са на милион години като светоусещане и само защото била със супер тяло са изкарали и толкова.

Е, чак педофилска.

Твоите познати явно имат доста високи изисквания и за възраст. Ако на 19 и 24г можех да изляза с 42 или 44г мъж за известно време, в късните 20г започнах да гледам на 35г мъже като на динозаври и харесвах връстници (+/- 3г)

Добре, ясно е, че ако искат семейство, ще трябва да се ориентират към минала 25г, защото в днешно време никоя под 25г не мисли за деца.

Не ми оборваш тезата, а я потвърждаваш. За 42 годишния 27 или 28 годишната е доста по-млада. И 30-35г също е много по-млада. Приятелките ми на 30-35г искаха връстник или по-млад, особено обезпечените със жилища и с хубава кариера и доходи. Тук същото са го писали жени на подобна възраст. За Нарциса се сещам. За какво и е на някоя осигурена и с перспектива мъж с 1002 претенции, който нищо не и носи и я успее да и направи дете, я не?

Дорис, 19 годишната лесно може да я излъже някой 25 или 30 годишен. Минал 40г не.

# 57
Абе не че няма и изключения, ама ми идват стари. Сега ако си търся жена трудно бих се спрял на наборка. Добре че жена ми е по-млада и като цяло е по-младолика, така че всичко е точно. Има си и готини 40-45 годишни, които ми харесват, но като че ли на доста повече вече им личат години или направо си изглеждат на лели, ми не ме кефи тва.

# 58
То пък щото на мъжете не ви личат годините! Българският мъж е страшно неподдържан като масовка. След между 40 и 59 не можеш да разбереш кой на колко е, но не в добрия смисъл!

# 59
Преди година и половина един продавач на матраци (сейлсмен) каза на жена ми, че ми е дъщеря.
Жената още се надува. Трябва да му пратя едно шише ракия.

Общи условия

Активация на акаунт