Жените над 40:)

• 20 449
  • 628
  •   1
Отговори
# 30
Жените на 40 :Какво ни има? Наскоро познат ми сподели, че за него сме "втора ръка".Та как мислите вие?
Много му здраве на този,  да не ни мисли, а да си гледа неговите работи...

# 31
Наскоро чух подобна реплика, но беше "като минат 25 жените не стават за нищо".
Та, какво ли става за над 40, оле мале.
Направо си се изсмях.
Еми то и Леонардо Дикаприо така мисли, та що да ни изненада че Ганьо смята така… 🤣🤣🤣

# 32
Само дето на Ганьо липсва фамилното име ДиКаприо.

# 33
  • Down south
Жените на 40 :Какво ни има? Наскоро познат ми сподели, че за него сме "втора ръка".Та как мислите вие?
Жените на 40 сме в чудесна възраст.
А ти как се възприемаш? Ако искаш да се чувстваш втора-трета-пета ръка, никой не би могъл да ти попречи.

ПП Не мога да си представя, че приятел, а камо ли познат, би казал подобно нещо. Предполагам въпрос на среда.
Дано този е само единичен случай в обкръжението.

# 34
Може ли и аз, другия месец ставам на 37, така че почти се класирам. Ясно ми е, че 25 годишните гледат на мен като на антика, но това не ме засяга, защото и аз не гледам на тях като на потенциални партньори. Имам колеги във възрастовия диапазон 25-30 и съжалявам, но за мен те са още деца.

А за жените над 40 не знам, но е пълно с мъже 40-50, които имат някакви нереални представи и  нереално висока самооценка. Връстничките им им изглеждат като втора ръка, позастаряващи и непривлекателни, те искат с 25 годишна. Но не се сещат, че дъртаците, които хапват агнешко, имат пари или някакво влияние. Щом на тях не им пречи, че половинките им стоят с тях не от чувства, а от някаква изгода, ок, това си е тяхно право.

# 35
Според мен мъжете на 40 и 50, много добре знаят какво представляват, дори жените много повече, не си дават сметка.  Обаче, да си на диета, не означава, че не може да се облизваш.

# 36
  • София
Оф, Боже като почнат тия см0тани определения за годините и разни дървени професори да се опитват да изразяват мисли... чак пък "втора ръка хора", Божичко. То сигурно тоя индивид на 40 ще е пълен дроб или ще е чудо какво би могъл да предложи на една жена като чета за какъв капацитет става дума.

Е, чак пък пълен дроб! Пълен джоб, може би.

Човекът е изразил лични предпочитания и в това няма нищо лошо. Жените редовно показваме, че мъже с деца при тях, мъже на 40+, живеещи с родители, без собствени жилища, ниско образовани или зле платени, хронично болни мъже, инвалиди, и даже плешиви или с наднормено тегло са ни бляк и в никаква категория не се побират. Защо мъжете да не могат да имат предпочитания и да не категоризират?

Това са малко по-различни критерии, които имат пряко отношение към качеството на връзката с дадения партньор. Възрастта може да е фактор що се отнася до възрастта на другия (много по-млад), или фертилността. Но поантата на тези, които ръсят такива изказвания е друга. Те искат да мачкат самочувствието на жените за да ги контролират. Обикновено става дума за жалки индивиди, които нямат умения на които да стъпят и разчитат на емоционален натиск.

# 37
На мен пък едно време един мъж ми каза "който подбира, мастурбира", тук сигурно също е така. Blush

# 38
  • София
40 и над 40....Оооо, това е прекрасна възраст! Животът е пред теб и знаеш какво точно искаш от него!

# 39
  • На Марс
Само дето на Ганьо липсва фамилното име ДиКаприо.

то и на Дикаприо му липсва големия сочен винаги готов Ганьов ...

# 40
То и който не подбира, още повече мастурбира. Защото го прави на хора, с които не е или не може да бъде.

# 41
  • Paris, France
На мен пък едно време един мъж ми каза "който подбира, мастурбира", тук сигурно също е така. Blush

И по-добре, че иначе го скъсват от ходене по съдилища, а и може да лепне нещо неприятно. Младите жени не са имали много време да акумулират 100 вида вируси.

40 и над 40....Оооо, това е прекрасна възраст! Животът е пред теб и знаеш какво точно искаш от него!

О, да. Ако живееш пред Малашевските и излезеш на балкона. След 40г малко хора имат нереализирани мечти.

# 42
Това е много субективно!
Има жени, които на 40+ изглеждат много по-добре от 25-годишни.
По-скоро в излъчването се крие магнетизмът!

А този, който ти го е казал това, според мен е бил отритнат от такава жена и избива комплекси!

# 43
Ох, като почнат да ми обясняват как мъжете умирали за момичета на 19. Така - гледаш застаряващи плейбои, които искат да си докажат, че още има живот в тях и гонят моделки и си мислиш- "Това са мъжете"! Стигааа де! Точно такива мъже ли ви интересуват?

Направете си прост експеримент - влезте в чат анонимна с ник Жена_19 и после Жена_42 и  елате ми кажете на коя накацаха повече кандидати.
Хайде оставете статистиките и жълтите вестници и направете експеримента. После проста статистика колко от мъжете, които веднага ви накачулиха са около 20, 30 и нагоре. И какво се оказва - 40 годишните жени имат повече кандидати от младите, като поне половината мъжлета са на годините на синовете им.

Отказвам да ми обясняваткак мъжете са нещо извадено от гнусни статийки и презадоволени сбърканяци. Искам да видя как умен и нормален мъж на 50, който има дъщеря на 28 се сваля с "плодовито" 19 годишно момиче без да му се включи бащиния инстинкт... Обидно е към мъжете все едно са ходещи натопорчени пениси, реагиращи само на месо и силикон. Представете си в моя свят се интересуват и от това умна ли е жената, зававна ли е, свястна ли е, домакиня ли е, добра ли е, общи цели и интереси, има ли за какво да си говорят с нея, защото тези 50 годишни мъже не могат да държат една жена нон стоп с краката нагоре.

# 44
  • Далечният изток
Не бе, този просто е някакъв селски бек. Простак. Каквото и да кажеш на жена, за да я засегнеш, значи си идиот.

Общи условия

Активация на акаунт