Жените над 40:)

• 20 451
  • 628
  •   1
Отговори
# 15
Оф, Боже като почнат тия см0тани определения за годините и разни дървени професори да се опитват да изразяват мисли... чак пък "втора ръка хора", Божичко. То сигурно тоя индивид на 40 ще е пълен дроб или ще е чудо какво би могъл да предложи на една жена като чета за какъв капацитет става дума.

# 16
  • София
Направо трета ръка...
То щото мъжете над 40 са цъфнали и вързали, нали...

# 17
  • Далечният изток
Той какво мисли 20-годишният няма никакво значение за жена на 40... Все едно да ме интересува какво мислят наборите на сина ми за мен. Ми като майките им съм, толкова.
Не ме интересува и наборите ми какво мислят за мен или за всички жени на 40+. Вече ако ми каже, че съм втора ръка, заминава в десета глуха и толкова.

# 18
  • София
Комплексар, който иска да внуши на жените, че не стават, ега най-накрая някоя се примири с неговото ниско качество.

# 19
  • Paris, France
Оф, Боже като почнат тия см0тани определения за годините и разни дървени професори да се опитват да изразяват мисли... чак пък "втора ръка хора", Божичко. То сигурно тоя индивид на 40 ще е пълен дроб или ще е чудо какво би могъл да предложи на една жена като чета за какъв капацитет става дума.

Е, чак пък пълен дроб! Пълен джоб, може би.

Човекът е изразил лични предпочитания и в това няма нищо лошо. Жените редовно показваме, че мъже с деца при тях, мъже на 40+, живеещи с родители, без собствени жилища, ниско образовани или зле платени, хронично болни мъже, инвалиди, и даже плешиви или с наднормено тегло са ни бляк и в никаква категория не се побират. Защо мъжете да не могат да имат предпочитания и да не категоризират?

# 20
То е мнение, но не съм видяла някоя жена да ги определя като втора ръка хора.

# 21
Наскоро чух подобна реплика, но беше "като минат 25 жените не стават за нищо".
Та, какво ли става за над 40, оле мале.
Направо си се изсмях.

# 22
Е, той е искал да я засегне. Може да го прави с всички жени около тази възраст, може само с нея. Авторката сигурно е готина мацка, иначе той не би си правил тоя труд.

# 23
  • Paris, France
То е мнение, но не съм видяла някоя жена да ги определя като втора ръка хора.

Бг-мама не четеш ли? Не си видяла, защото са определяни като максимум 4та минус категория.

# 24

Е, чак пък пълен дроб! Пълен джоб, може би.

Човекът е изразил лични предпочитания и в това няма нищо лошо. Жените редовно показваме, че мъже с деца при тях, мъже на 40+, живеещи с родители, без собствени жилища, ниско образовани или зле платени, хронично болни мъже, инвалиди, и даже плешиви или с наднормено тегло са ни бляк и в никаква категория не се побират. Защо мъжете да не могат да имат предпочитания и да не категоризират?

Защото ако беше обратната ситуация, той да пита, авторката нямаше да му каже, че е дърт пръч, втора ръка или нещо от този род.
Уважение към възрастта, Невена и най-вече бон тон 😉

# 25
  • Русе
Почти винаги съм си изкарвал по-добре в компанията на жени 40+,въпреки че съм малко по-млад.Според мен да кажеш на човек,че е втора ръка е липса на възпитание.

Дори кучето ми ще се обиди (хо-хо-хо)!

# 26
40+ наистина е малко смотана възраст за жените. От една страна дедовците пред местния магазин те задяват и настояват "сладурано, ела да те черпя един сладолед". От друга страна някакви пъпчиви девственици от околността ти пращат покани за приятелство в социалните мрежи, като си мислят, че на тази преклонна възраст си много опитна сексуално и силно зажадняла за секс, дори и да си имаш мъж (понеже всички знаят, че 40-те мъже вече не вдигат самолета) и най-голямата ти мечта е да ги обучиш сексуално, като майката на Стифлър

# 27
Слабо ми дреме какви мисли и казва някакво ограничено човече.
И аз не харесвам змии, но те си съществуват. Не им дреме за мен.

# 28
Според мен е имал предвид буквално, че жена над 40 е обикновено разведена (с бивш брак, или съжителство) евентуално и с дете, тоест - втора ръка.

То и по-добре да е така на тая възраст. А той сигурно търси недокосната мома.

# 29
Еееммм то и за мен плиткоумните са дъно, ама не ходя да им го казвам в очите, щото не ме вълнуват.
Тва би ми била репликата и после "познатия" става "непознат" по бързата процедура.

Общи условия

Активация на акаунт