Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 166 925
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 895
Дрого, просветли ме какъв е този феномен при мъжете - в 99% от случаите жената "с интелект, за приятна и смислена комуникация,за доброта и човещина" е с 10+ години по-млада.
Почти на 50 още не съм го разбрала  Joy

Ами същият , като термина "финансово красив" на 60+ при жените.

# 2 896
Съветвам Дрого да намери двама-трима араби и да ги разпита как стоят нещата с брака и парите в техните страни )))

# 2 897
Невена , 2к в Париж може и да не ти стигат да. Ако в Бг за сама жена 2к не ти стигат...смятай какъв развей прах си ....

ЕммаТ , ти по добре си намери 2 - 3 араби да те провайдват.

# 2 898
  • Далече, далече
В България ромите също си купуват булки, особено ако са девствени.

# 2 899

За мен доказателство на любовта ми към него е когато е "паднал" /останал без работа примерно/ да му подам ръка и да продължим напред, а не веднага като спре кранчето да заплашвам, че ще се изнеса с детето и да го обиждам че е муньо, защото не се грижи за нас. Очаквам същото от него.

ето - сама си казваш, че когато нямаш достатъчно доходи очакваш да те издържа. Това се случва примерно, когато родиш и трябва да си гледаш децата известно време - нормално е до 3 год възраст щото до тогава имат нужда най-вече от майка си, след това вече търсят себеподобни. Никой не си праща децата на ясла защото там им е по-добре, а защото се налага да работят или пък им е писнало от бебета и искат малко  почивка. Което го разбирам ако си сам с децата без помощ от никъде и нямаш време да си поемеш въздух. Аз така бях. Но обикновено все някоя баба има желаеща да те отмени чат пат.  

Цитат
Не знам защо тълкувате желанието на една жена да работи като някакво наказание. Мен ме кефи да съм успешна в кариерата си.

недоумявам от къде го изтълкува това. Аз съм казала, че искам сигурност и спокойствие да си гледам децата, а не че мразя да работя. То си зависи от работата де - ако ще мия кенефи естествено няма да се бутам да работя, но ако работя нещо приятно ще го бачкам с кеф. Така че не може да са генерализира дали работата е наказание или удоволствие - зависи как си го направиш. Отделно нормален мъж ако има възможност сам да издържа семейство никога не би пратил жена си да чисти кенефи и да и е гадно само и само да не се мине само той да носи пари в къщата. Тоя очевидно не ме обича и го наритвам моментално

Цитат
Да, когато сме двама, може и по лежерно да го карам. Противно ми е да си седя в къщи, докато детето е на градина и едва ли не съм робинята Изаура, защото съм сготвила и пуснала 2 перални...

изобщо не ми противно да си седя в къщи. Идеално си ми е. Освен това не съм вързана - мога да си излизам когато и където си искам, да се наспивам сутрин, да си пия кафето дълго и продължително, да си прегледам новините, да си початя с познати, после да посвърша нещо по къщата на спокойствие, да изненадам мъжа и децата ми с любима манджа, да съм свежа и в добро настроение защото не съм стресирана. В къщи никога не скучая - дори търся начин един ден да си работя от нас.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 16:49 от Skrekkelig

# 2 900
Всеки може да плюе другите, ама най-често баш тея дето плюят са хората, дето нищо не са направили.
Айде със здраве.

То е пълно с такива. Подкрепям , на 23 г ги сложи в малкият си джоб , че 2к+ заплата не са помирисвали , затова им трябва външно финансиране.

Ох. Не става въпрос за парите. Просто професията ми е също така хоби и не ми тежи да я върша. За протокола, барман съм. Не наливач, а барман, понеже има страшна разлика. И определено не съм тръгнала от 2 бона заплата. И за 200 лева съм работила и не съм поискала от никой, камо ли от мъж.
А ако човека до тебе е качествен и иска нещо сериозно, ще ти помогне без да го молиш, когато си в труден момент. Без да ти го натяква после. Случвало ми се е да ми помагат за кратко, аз също съм помагала.
Ама като ги виждам повечето как мислят, а пък аз като вляза в тоя форум с "кочовете", за да се посмеем групово, направо се хващат за главата.
Ама някои мадами не го осъзнават.
Номера е да си щастлив, да ти стигат паричките и да си си самодостатъчен, щот ако не си и връзката не ти се получава. Другото са само абривиатури. Боли ме дедовия, с извинение на израза, доктор ли си, адвокат ли си или продавачка в моля. Или си човек, или си лайно. Средно положение няма.
И да кажа само, на тея, дето си търсят мъж със стабилни доходи.. Многото пари само развалят. И ви го казва човек, който винаги ги е имал.
Едно дете трябва да бъде научено как да бъде човек. Дори и малко пари стигат, зависи какви са ти разбиранията. Познавам много бедни, но за сметка на това, адски щастливи семейства.
Кажете същото за богатите, моля ви. Или аз не съм нещо в час. Не знам. Ние безотговорните така си правим.

# 2 901
Невена , 2к в Париж може и да не ти стигат да. Ако в Бг за сама жена 2к не ти стигат...смятай какъв развей прах си ....

ЕммаТ , ти по добре си намери 2 - 3 араби да те провайдват.

За какво са ми. Ти се оплакваш, че нямаш жена, че попадаш само на... какви бяха ))) Аз съм си построила личния капитализъм, не хленча по женски форуми как не ми върви с връзките и как ще дойдат арабите и ще видите вие тогава.
Всъщност ти и средностатистическият египтянин, катарец и какъвто и да е там имате еднакви проблеми, затова е хубаво да обмените опит.

Виждам, че и Невена ти го е казала на предвната страница, ама надали ще разбереш.

# 2 902
  • Paris, France
В България ромите също си купуват булки, особено ако са девствени.

При арабите и а махър и без жената да е девствена, макар и по-нисък. Доста арабки изискват шофьор, две филипинки и собствено жилище в хубав квартал. Вече се женят и за чужденци или изобщо не се женят. 2000€ е стипендията на кувейтската студентка, с която излизам по парфюмни къщи. Не и стига.

2000 лева брутна заплата в България не са много и ако се плаща наем и жената пие и пуши ежедневно не стигат за нищо, камо ли дете.

# 2 903
Ти се оплакваш, че нямаш жена, че попадаш само на... какви бяха ))) Аз съм си построила личния капитализъм, не хленча по женски форуми как не ми върви с връзките
.........................
Виждам, че и Невена ти го е казала на предвната страница, ама надали ще разбереш.

Ей мацуран неземен с другия развей прах невена , ай да са съберете двечките и да намери из постовете ми къде точно съм написал това което твърдиш.

уф ще падна вече с на невена постовете...ако пиела ежедневно...ако пие ежедневно толкова бързо ще види вратата отвън че няма да може да си събере гашите.

# 2 904
Ти се оплакваш, че нямаш жена, че попадаш само на... какви бяха ))) Аз съм си построила личния капитализъм, не хленча по женски форуми как не ми върви с връзките
.........................

Ей мацуран неземен с другия развей прах невена , ай да са съберете двечките и да намери из постовете ми къде точно съм написал това което твърдиш.
Като гледам, темата е "да си търсим ли мъж... ", а не "не мога да си намеря жена". Ама мъжката аудитория като влезе в този форум и като започне да чете някой работи, каква им е реакцията... Да не ви разправям.

# 2 905
  • София
Дрого, просветли ме какъв е този феномен при мъжете - в 99% от случаите жената "с интелект, за приятна и смислена комуникация,за доброта и човещина" е с 10+ години по-млада.
Почти на 50 още не съм го разбрала  Joy
Ами същият , като термина "финансово красив" на 60+ при жените.
Напротив, сериозно те убеждават, че само тя ги разбира. Как един не потърси разбираща на своята възраст или малко по-голяма?
"Финансово красив" в какво лъже? Аз не бих имала против да е такъв и на 40, и никоя друга жена не би имала.

# 2 906
Skreekelig,  не знам как пък реши, че съм безотговорна. На всеки се случва да забравя такива неща. И не е окей половинката да ти мрънка за подобни глупости.

ми аз ти казах как съм го решила, прочети пак поста ми. Безотговорна си към околната среда и това, което ще осатвиш на децата си един ден. Самата ти каза, че съзнателно харчиш ресурси без да пестиш защото имаш финансовата възможност да ги плащаш и не ти дреме. А не щото си забравила крушката. Както не забравяш да идеш на работа така не трябва и да забравяш за се грижиш за дома си (не буквално, а нашият общ дом - Земята)

Цитат
Но всеки си има различни разбирания за думата "отговорност".
Щото мога да ти кажа само, че безотговорно е жена да прави деца, без да има възможност да си ги гледа сама, а вечно да лежи на мъж. Безотговорно е да отглеждаш децата си в чудовищна семейна обстановка, понеже зависиш емоционално, психически или материално от мъж.

безотговорно е да правиш деца на мъж, който не може да ги изхранва при положение, че и смата ти не можеш. Аз когато бях сама и нямах възможност да отгледам дете не съм раждала. Родих, когато се ожених и вече двамата имахме финансите да си ги позволим. И то не съм се оженила за мъж на квартира назначен някъде си на службица без гаранция до кога ще го държат. Омъжих се за мъж със собствен дом, собствен бизнес и стабилни доходи. Така че съм си направила сметката перфектно. Дори сега да ме изгони пак ще ми плаща издръжка и пак няма да сме гладни на улицата.

Цитат

Безотговорно е да караш на сила мъж да се омъжи за теб или да ти направи дете. Или да искаш от него да ти плаща маникюра, цигарите и такива ти ми глупости.

ти верно не си добре и не си в час - какъв маникюр и цигари - нито пуша, а на маникюр никога през живота си не съм ходила. Но ако искам винаги мога да ида и сама да си го платя със собствените си доходи, защото мъжът ми пари за лична употреба  не ми дава - не му се налага щото си имам.

Цитат
Щото, извинявай, ама с моята "безотговорност", плащам квартири и сметки от 17 годишна. Сама. Защото не исках да се възполвзам от парите на родителите си. И представи си. На 23 изкарвам по 2-3 бона на месец, защото бачкам по 14 часа ВСЕКИ ДЕН. И да ми се появи някой като тебе накрая, да ми прави проблеми за една забравена крушка, извинявай.

Ами явно си отговорна, но егоистично - само към себе си. А за тия 2-3 бона дали родителите ти нямат пръст? Може да са те уредили на работа или по друг начин да са ти помогнали. Квото и да е щом сте толкова заможни със сигурност не ти се е налагало да се свираш с още 4 човека в мизерно общежитие, да нqмаш никакви условия ни за сън, ни за учене и да се чудиш кво да ядеш днес за да ти стигнат парите до края на месеца. Ти явно си от късметлиите, към които съдбата е била благосклонна. Лошо няма. Но не се хвали толкова защото както казах абс съм убедена, че това което имаш не е само и единствено твоя заслуга. Все някой от някъде някак си ти е помогнал, па ако ще и съдбата да е.

# 2 907
трия - видях че е барманка

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 16:51 от Skrekkelig

# 2 908
..за интелект, за приятна и смислена комуникация,за доброта и човещина...
Ей тва ако го има , другото така да се каже се "тунингова" къде с пари , къде с търпение .......ама проста , злобна и с ограничен мироглед жена с никакви пари и търпение не можеш да я "тунинговаш".

еми тогава не се чуди, че провайдер ме е избрал - защото  притежавам всичко горе изброено Wink

# 2 909
И що пък да не може наистина да го разбира ?

Skrekkelig уником си...както искаш така ме разбирай.

Общи условия

Активация на акаунт