Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 166 899
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 2 925
А не - ето я нашата гратис масичка - оказва се че съм си спестила почти 2000 лв. Ама досущ същата и същия размер:

https://www.chairpro.bg/mebeli/ofis-byura/bjuro-s-reguliruema-vi … niz-140x80-m.html

# 2 926
  • София
2 бона за няма и кв.м. пдч и 6 тръби Laughing

Понеже все пак сме в темата за мъжете, ето какво трябва да може да сглоби за 2 часа един нормален мъж.

# 2 927
Бяха изхвърлили 7 такива и 2 бяха още по-големи. Ако можех щях да ги отнеса всичките и да ги продам в сайт за втора употреба. Още по-доволни щяха да останат от мен. И шкафове и кво ли не изхвърляха. Мале ма глупави хора. Ама то държавни пари лесно се прахосват. Явно са обещали да им купят нови, а те новите ще си бъдат подобни на тия, няма как да са много по-различни.

# 2 928
  • Paris, France
Скрек, това нещо става ли на чин? В смисъл дали може да се наклони плоскостта? Супер изглеждат.

Имам приятелка, оборудвана изцяло с втора ръка мебели и кухненска техника и у тях е прекрасно. Даже ми е предлагала да ми намери и на мене, но ММ не иска. Не виждам лошо в дрехите втора ръка, но не ми се занимава. Тук има един сайт, в който нови, не употребява и неща се продават за жълти стотинки или се даряват, но човек трябва да иде на място. Така се сдобих с два мечтани парфюма, които отдавна не се произвеждат. Жената ги намерила сред вещите на починалата прабаба и ме питаше за какво са ми. Единият го продадох за 280€. Другият си го запазих, защото ми е любим.

Любимата ми ютия, която все още работи перфектно я намерих в коридора на блока, в който живеех преди 30г.

Електроуреди, дрехи, обувки не са проблем на запад..Тук са скъпи услугите.

Май никой не цени това, което има в излишък

# 2 929
2 бона за няма и кв.м. пдч и 6 тръби Laughing

Понеже все пак сме в темата за мъжете, ето какво трябва да може да сглоби за 2 часа един нормален мъж.
Ако дойде разглобена в кашон, мъж ще я сглоби и за под 2 часа. Но с подръчни материали да направи такава - няма шанс.

# 2 930
И барманите ли започнаха да се величаят над другите? Нищо лично, но тук има хора, изкарващи по 2-3 бона, но с акъла си.
Излишно е да казвам кои уважавам повече и защо подобни хвалби ги намирам за смехотворни.
Кой се хвали, че е барман, че изпуснах нещо Grinning
Иначе барманите са първи приятели на Skrekkelig, щото само алкохол и е в главата Simple Smile

# 2 931
  • София
То ако дойде в кашон, и аз ще я сглобя за под 2 часа Laughing
Подръчни не значи да си ги намериш в хладилника. Може да се наложи да си купиш няколко неща. Но е лесен проект.

# 2 932
То ако дойде в кашон, и аз ще я сглобя за под 2 часа Laughing
Подръчни не значи да си ги намериш в хладилника. Може да се наложи да си купиш няколко неща. Но е лесен проект.
Нали осъзнавате, че има ел. механизъм за промяна на височината?

# 2 933
  • Paris, France
Иначе барманите са първи приятели на Skrekkelig, щото само алкохол и е в главата Simple Smile

Алкохолът е в избата, тенджерата и главата, но не и влиза в устата. Чукча писател.

R dna, осъзнаваме. Прочетохме, че са синхронизирани моторите, което е жалко. Щеше да е добре да може да се вдига само от едната страна, така че ненужните бумаги сами да се закарват в коша за отпадъци.

# 2 934
Ето ви същото бюро за 1300 лв.

https://m.emag.bg/bjuro-ased-smart-lift-desk-s-3-povdigashti-seg … 10b/pd/D94JGKBBM/

Ако замените електрическото регулиране с ръчно , такова бюро струва вече само 300 лв. .

# 2 935
Не, не се накланя. Но можеш да работиш прав което е голямо предимство.
DonJon, не четеш внимателно - аз почти не пия. Казвам почти защото реално всеки ден по 3 пъти пия по половин глътка ракия. Но е защото съм си направила клеева тинктура с дом ракия и я пия че ме боли гърло. Вино обичам ама пиенето ми е има нема 80 мл и то рядко щото алкохолът ми разаля и без това лошия сън, а отделно пия лекарства за хроничен проблем, които не трябва да се мешат с алкохол. Но на мен и 80 мл ми стигат да се замая.

# 2 936
  • Paris, France
Ау, как се е минал на Скрек мъжа и! Трябва да финансира по 80мл вино на ден, милия. А ДонДжон за такова провинение би изгонил.

Български мъже, молете се някой скандинавец да не прочете, че има жени, които минават с по 80-100мл вино на ден, че кьорава мома няма да остане в България.

Имам за съсед един швед, който все хвали французойките колко са фини и женствени и колко малко пият. Така хлътнал, че дошъл да живее тук човека. Един ден го засякох с изгората в един ресторант. По жилестите и ръце имаше повече мускули от мъжа ми, в гръб изглеждаше като американски войник и за нула време омете два пастиса (френска мастика) докато дойде виното.

# 2 937
Ау, как се е минал на Скрек мъжа и! Трябва да финансира по 80мл вино на ден, милия. А ДонДжон за такова провинение би изгонил.

Български мъже, молете се някой скандинавец да не прочете, че има жени, които минават с по 80-100мл вино на ден, че кьорава мома няма да остане в България.

Имам за съсед един швед, който все хвали французойките колко са фини и женствени и колко малко пият. Така хлътнал, че дошъл да живее тук човека. Един ден го засякох с изгората в един ресторант. По жилестите и ръце имаше повече мускули от мъжа ми, в гръб изглеждаше като американски войник и за нула време омете два пастиса (френска мастика) докато дойде виното.
Да бе, скандинавците ще дойдат да отмъкнат всички жени. Имам 2 шкафа с алкохол, да го финансирам нямам проблем, ти мен не ме мисли.
Онзи по морето швед ли беше, където тегли един шут на чистачката в главата и я препарира... ей така от нищото.... взимайте си и шведи и чудеса Simple Smile А ти не описа жена ами травестит... с гръб на американски войник Grinning

# 2 938
На два различни езика се пише в темата. "Женски" и "мъжки". Всеки във връзката й додава по нещо свое. Дава го на другия и за другия. Въпросът е дали искаш онова, което другият дава, дали неговите възможности, във всеки смисъл, ти прилягат.
Какво се сучва тук, че и в живота!?
Вижда се само онова, което ти искат, щото ти е по-ценно от другия.  Не цениш другия, нито даването му. Приемаш го за нищо или пък нещо, което ти се полага...
Тънки сметки, нищо насреща в повече. И безмерна глупост, ама безмерна.

# 2 939
  • Насред хаоса
Иначе аз ви напускам , малко в повече ми идват глупостите ви. В реала иначе сте котета , ама тука ..питбули...нищо ...трябва се избива напрежението някъде. По добре тук.
Щото ако жена ми , има такова мислене като вас....се е прибрала при майка си доста бързо.Спестете си разсъжденията. Няма смисъл , видях ви акъла ...по точно не го видях. Само алчност и злоба. Ебаси и кухите лейки.
Ама да сте здрави ви пожелавам , та дано към 100 годишнината намерите мечтаният от вас мъж...по описанията тук. Ако случайно го намерите...лично ще го застрелям...та дано се свършат тъпанарите дето се връзват на такива като вас.
Трябва всеки мъж да решил да се жени да мине през този раздел , да има предвид какво го чака. Уникални сте ....и не е в добрия смисъл на думата.
Сега ще си разплетем жилетките, задето ни напускаш. Да се очаква от мъж да може да издържа семейството си не е алчност, а основната му функция, след като го е създал. Ако това не можете, къде сте тръгнали? Преди време е било срамно мъж да не може да осигурява семейството си, сега подскачате от това, което всъщност ви е работата. "Тъпанарите" си гледат семействата, тях не ги мислете. Доста са пО мъже от тия, които смятат, че трябва само да получават и към тях да няма никакви очаквания и изисквания. Пък и в крайна сметка вече няма ергенски данък, та не е задължително всеки да се жени, ако не иска и не смята, че семейството означава и отговорност, и раздаване и от двете страни.
Тънки сметки, нищо насреща в повече. И безмерна глупост, ама безмерна.
И много често тия сметки са от страна на мъжете, макар да не го признават. После жените били такива и онакива.

Общи условия

Активация на акаунт