Евровизия (Тема 25)

• 65 556
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • addicted
Белгийската песен е наистина приятна.
Словенската меланхолия на мен ми хареса много, не знам какви шансове има на такъв конкурс - може би никакви, което напоследък май е комплимент.

# 391
Тази година ще спечели нормална песен Grinning Сред толкова откачалки само такава би се отличила.

# 392
  • Испания

Крис кани на музикално парти за 19-я си рожден ден 🎉 На 16.03.2019 в Пекин от 16:00 местно време. Всички са поканени 💌 Ще има забавления, изненади, добро настроение 🤗 и много музика 🎶 Очаква се Крис да изпълни на живо за първи път новата си песен 👉 #Prologue, с която ще дебютира на китайския музикален пазар. Това не е за пропускане. Който не може да присъства лично 🙌, ще може да гледа пряко в интернет. Четири музикални платформи с аудитория от стотици милиони са обявили, че ще транслират директно това събитие и то ще може да се гледа на живо- QQ Music, Kuwo Music, KuGou Music and Play Music.

"Прологът е началото на една история. Хайде да я напишем заедно" е написал Крис в профила си във Weibo China. Новата песен, предназначена за китайската аудитория идва съвсем скоро. Очаква се да я чуем за първи път на концерта в Пекин по повод 19-я рожден ден на Кристиан на 16.03.2019 от 16:00 ч. местно време. Ще може да се гледа на живо по TME (Tencent Music Entertainment Group)- QQ music, Kuwo Music and KuGou Music.

Скрит текст:

Крис на корицата на "Men's uno". Това е китайско модно списание за мъже. То се внася от Тайван и се предлага веднъж на всеки два месеца. Всяко списание обхваща новини и тенденции, важни за младите мъже днес, включително мода и аксесоари, фитнес и красота, както и начин на живот и романтика.

# 393
Ехааа, много се радвам за него Heart Eyes

# 394
Холандската.Тя ми хареесва най-много до сега

Сан Марино
Скрит текст:

Швейцария
Скрит текст:

# 395
  • Norge
Да, досега, от това, през което съм минала, единственото, което оставих да се извърти докрай, беше холандската песен.

# 396
И сигурно заради това няма даже да стигне до финал Joy

# 397
  • Norge
Кристииии  Joy

# 398
Дори си я пуснах втори път.Холандската.

JoyJoyJoy
ОМГ ако се случи да е между Португалия и Австралия Joy

Това ще е една толкова забавна Евровизия:scream:

# 399
  • DE
Логично си е, според победителя от миналата година. Некадърно пеене и абсурдна сценография Crazy Mr. Green

# 400
Честно казано, тази година ми е много по-релакс от предишните. Ще си кудкудякаме тук, ще си хейтим на воля и никой няма да може да каже "тия па, завиждат" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 401
  • DE
Ядосах се, че Полина пя любима моя песен и не я направи както трябва Crossing Arms Време и е да си ходи.

Ето така се прави  Heart Eyes

И един прекрасен Кристиян Heart Eyes

Последна редакция: пт, 08 мар 2019, 20:48 от дането

# 402
Дане,може ли да  пуснеш оригинала на Полина Hug

# 403
  • DE
Ох, чакай да я намеря, слушала съм я, но трябва да поровя.
Беше ост на "Wu Xin: The Monster Killer" казвала съм ти за него, аз там си я харесах и после като чух как я пее Джоу Шън  Heart Eyes

# 404
  • DE
Май това е оригинала.

И автора я пее в 3 сезон Grinning

Общи условия

Активация на акаунт