Евровизия (Тема 25)

• 65 526
  • 728
  •   3
Отговори
# 525
Напълно заслужено ще е ако спечели.
Холандците не са имали толкова хубава песен.

# 526
А дано, значи за него ще стискаме палци.

# 527
  • Norge
И аз съм с Холандия, обаче душата ми е в азерската песен.  Heart Eyes

Тази вечер е една нормална ESC-вечер, не прилича на предния семи.  bouquet

# 528
Ако няма да спечели Холандия,поне да са азерите.
Дам,това е по-силния финал,жалко,че можех да гласувам в първия.

# 529
  • Испания

Радвам се, че и двете песни на Борислав се класираха за финала. Талантливо съкровище е той!

# 530
  • Norge
Туон, нали! Съгласна съм с теб.  Hug

# 531
Обновиха залозите. Холандия се изкачи (в проценти, не е мърдала от първото място откакто излезе), Швеция и Австралия се въртят за второто място, а на дъното са Сан Марино и Германия.

# 532
  • España
Аз сега започвам да гледам, евентуално да си оправя вкуса от първия полуфинал 😉.

# 533
  • DE
Чудя се, какво правят на финала Македония и Албания newsm78
Албанката ми е втора Джамала Rolling Eyes

Какво ли се чудя, Сан Марино ooooh!

# 534
  • Norge
Дане, точно в десятката за Албания.  ooooh! Ужас! Филъри и фалшиво.
Македонската песен за мен беше една добре изпята балада, с малко или много типичен за конкурса стил.
Честно казано, не виждам руската да я превъзхожда особено, но шансовете пред двамата, разбираемо, са различни.

Дива, вярвам, че ще останеш с по-добро усещане от онова от предната вечер.
За мен единственият кошмар днес беше Албания.

# 535
  • DE
Македонката пя добре, но песента и е обикновена, слушали сме хиляди такива. Аз през цялото време гледах ужасната и рокля ooooh! Grinning
На руснака ми хареса само сценографията, е и пя човека, но нищо специално. Очаквано ще е в топ 10.

# 536
На мен и Норвегия много ми допада Grinning

# 537
  • Norge
Кристи, вярно, че не е лоша норвежката. Че и разнообразна. Ех, онези саме-припеви...но виждам, че залата точно на тях реагира с възторг.

Дане, роклята.  Blush А песента си е точно стандартна, права си. Лично аз обаче все пак предпочитам нещо стандартно, което преминава край мен без да ме дразни, пред, примерно, Португалия и кой ли още не от предната вечер.  Confused

# 538
Туон, нали! Съгласна съм с теб.  Hug
Heart Eyes
На мен ми допада и шведската песен.Ако се абстрахирам от изпълнителя и френската.
Испанската - също и от снощи - датската.

Какво ли се чудя, Сан Марино ooooh!
За да си пеем - на,на,на,на,на Notes

# 539
  • Norge
Абе факт е, че на-на-на-то се запомня. Аз срещу припева (на-на-на-то) нямам нищо против, но останалата част не им се е отдала твърде. От единственото чуване онази вечер не можах да преценя дали причината е в композитора или в изпълнението.

Шведската, за жалост, ми звучи като бягане с препятствия. Няколко равни такта няма, голямо спиране и тръгване. Супер припев; жалко, че не са намерили малко по-плавни преходи или че не са намалили бройката „ефекти“.
Това обаче е обичайна конструкция, песните без подобен елемент са голямо изключение във формАта.

Датската и на мен ми харесва.

Чета, че норвежецът е объркал текста на първия куплет. Знам как се измисля текст в движение... Mr. Green

Коментар за Холандия: Nederland sender en favoritt som har brukt hele oppveksten på å konsumere Coldplay-plater. Det mestrer Laurence så perfekt at Chris Martin kan ta fri resten av yrkeslivet om han vil.
Недерланд изпраща един фаворит, който е използвал цялото си юношество за консумиране на Колдплей-плочи. Лоранс прави това така перфектно, че Крис Мартин може да си вземе отпуска до живот, ако би искал.

Ирландката има един толкова интересен начин на пеене, приятен за ухото в подходящите моменти.

Общи условия

Активация на акаунт