Евровизия (Тема 25)

• 65 566
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
  • Испания
Вече знаете и официално, че Крис не е вече част от 歌手 Singer 2019, но няма място за тъга. Той се представи повече от достойно и ни подари 6 блестящи изпълнения. Спечели сърцата на публиката в Китай и неговият път към Азия вече е отворен. Само за месец и половина той натрупа 350 хиляди нови последователи в китайската социална мрежа. Неговите изпълнения на живо събраха десетки милиони гледания. Той вече е звезда в Китай. За него има стотици милиони постове във Weibo China. Гледаха го милиарди по телевизията. В момента е Номер 1 по гледаемост в най- голямата музикална платформа в Китай- QQ music. Подписа договор с китайски лейбъл и ще има още много участия там. Спечели толкова много приятели и натрупа толкова много опит за толкова кратко време. За Кристиан ще се говори тепърва в Азия и по света. Тази година едва започва и Крис ще може да се фокусира вече по най-важното - музиката. Той е подготвил много неща за нас. Очаква се много нова музика и положителни емоции. Най-доброто тепърва предстои.

Участието на Крис в шоуто още не е завършило. Другия петък той ще излезе отново на тази огромна сцена с едно от изпълненията, с които спечели и нашите български сърца през 2015-та година - #ISeeFire на Ed Sheeran. Освен това се очаква, ако няма промени в регламента на шоуто, в края на март да се завърне за още едно изпълнение, когато ще се бори с другите отпаднали и ако се класира сред първите 4, ще може да отиде и на финала в началото на април. Ще можем да му се радваме още много време и да се наслаждаваме на неговата музика.

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 19:34 от smileys

# 346
Страхотно Heart Eyes

# 347
  • Испания
Сергей Лазарев ще представи Русия в Израел.

# 348
Кристиан Костов се качил под номер 1 в класацията на най-голямата китайска стрийминг платформа QQMusic, след като само за ден над 11 милиона меломани са слушали последното му изпълнение в  Singer 2019.

# 349
  • София
Много се радвам за Сергей Лазарев!
Представи се страхотно предния път.

# 350
  • Испания
Официални промо-снимки на Kristian Kostov за Епизод 7 на 歌手 Singer 2019. Този петък от 16:00 българско време по 芒果TV. Не пропускайте, ще бъде велико. Крис ще пее #ISeeFire на Ed Sheeran.

Скрит текст:

В момента Крис е в България.

# 351
Много добре стоят заедно тези двамцата Heart Eyes Ако са двойка, ще са страхотни!

# 352
Нашенско момче - с ямурлук! Simple Smile))))

# 353
  • Варна
О много се радвам ,че ще видя Лазарев пак на Евровизия! Heart Eyes Heart Eyes
Само не разбрах ,коя е песента с която ще участва?

# 354
  • DE
Направо съм шокирана от цените на билетите за Евровизия.
https://www.monitor.bg/bg/a/view/broim-po-415-za-naj-evtinija-bi … fLGfgS92GFDXt2WU8
Аз си викам повече то 150-200 евро за билет няма да са, но при това положение никога не бих поискала да отида, не че съм се засилила де. Тази година има твърде апетитни за мен концерти та да си пилея време и пари за нещо което и по тв се гледа задоволително Grinning

# 355
  • Испания
О много се радвам ,че ще видя Лазарев пак на Евровизия! Heart Eyes Heart Eyes
Само не разбрах ,коя е песента с която ще участва?

Още не е представена.

Цитат
С какой песней Лазарев отправится на "Евровидение", пока неизвестно. Премьера композиции должна состояться в ближайшее время.

Пока объявлено, что песню Лазарева для "Евровидения" написал Киркоров в соавторстве с греческим композитором Димитрисом Контопулосом.

"Это будет эпическая баллада в сопровождении симфонического оркестра, будет очень масштабное эпическое произведение. Больше пока не могу сказать. В ближайшее время он представит песню", - прокомментировал песню для "Евровидения" продюсер Лазарева.

Читать далее: https://tj.sputniknews.ru/culture/20190213/1028241807/sergey-laz … plenie-video.html   

# 356
В статията има грешка,най-евтините билети са 85 евро за полуфиналите,което е около 350 шекела,а един билет за кино ми е 60 шекела,а глобата за неправилно паркиране е 100,а една Кока Кола е между 3 и 5 ш. в зависимост от мястото.
За тези пари мога да паркирам поне 3-ти извън паркинг,а по време на конкурса ще е лудница.

# 357
  • DE
85 евро си е напълно нормална цена. Защо не си проверяват източниците, а подвеждат  хората  журналята Tired

Добре, че имаме човек от мястото на събитието тази година bouquet

# 358
И аз съм допуснала грешка Blush 85 евро е за репетицията на някой полу финал.Те са най-евтини,принципно.
Помня,защото мислехме да ходим и гледахме цени.

# 359
  • DE
Гледайки китайците установих какво не харесвам на Гагарина  Grinning пее със стиснато гърло  Crazy а аз обичам да се усеща лекота като си пусне гласа.

Обаче е задобряла, изпя песента по-добре от на Евровизията.

Общи условия

Активация на акаунт