Евровизия (Тема 25)

• 65 550
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
Да, Pure, аз регистрирах звученето на името му.  Peace
Ясно е, че не е дошъл през 2015.
Визирах развитието на процентното съотношение.

Чаках да се включиш. Още помня когато ни разказваше от мястото на събитието. Simple Smile

Аз стратегически ще съм за шведската песен тази година. Хубав спомен имам от последната Евровизия в Швеция, която гледах на живо - нашата Поли четвърто място, Лазарев на трето, второ място  за много добрата песен на Австралия (изпълнението на живо беше като на запис, най-чисто изпятата песен), само първото място на Джамала малко ми развали настроението. Laughing

# 436
  • Norge
Малко???  Laughing  Wink

Разбирам те, подобни изживявания като тогавашното се помнят. Аз тогава бях относително активна в норвежкия форум и беше голям възторг по организацията на пътуването, и по всичко останало.
Ти, при това, тази година с чисто сърце можеш да харесваш вашата песен.  Hug

Виви, да знаеш как ми харесва коментарът ти за норвежците и това, че са те взели под внимание.  bouquet

# 437
  • София
Не мен. Simple Smile Петра и Манс и препоръките в ""Love, Love, Peace, Peace". Много ме забавлява това изпълнение и ги гледам от време на време. Simple Smile
Скрит текст:
Шведите направиха страхотно шоу, така че - и аз като Pure - искам да спечелят и пак да са домакини. Simple Smile

# 438
Израелската песен.Скучна и безцветна,но ми казаха,че Нета ми е повлияла зле и не е трябвало да очаквам нещо подобно,а съвсем нормално било този път да представят нещо лирично и спокойно.Обаче е толкова спокойна,че може да подейства като валериан.

Албания
Скрит текст:

Румъния
Скрит текст:

Армения
Скрит текст:

Малта,харесва ми
Скрит текст:

Беларус
Скрит текст:

# 439
  • DE
Леле, какъв разбор на тазгодишните участници Crazy ooooh!
https://www.flagman.bg/article/183071

Tuon, вярно ли хатари - на старо евреиски /арамеиски/ иврит  означава тероризъм newsm78,

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 20:38 от дането

# 440
  • Испания
Цитат
В него нашата страна може и да не участва този път официално, но неофициално България е представена дори много добре. Българският композитор Борислав Миланов, автор на миналогодишната ни песен Bones, е автор на цели две от участващите тази година песни. Негово е изпълнението, с което ще се представя Азербайджан – Truth (изпълнител – Чингиз Мустафаев). Миланов е композирал и песента на Малта – Chameleon (изпълнителка – Микела Пач).

И двете песни ми харесват. Нямаше да гледам, но заради нашето момче ще размисля.

на Борислав Миланов.

# 441
  • Norge
Дане  Hug, и аз го видях това нещо днес.  Mr. Green  Peace

Може би не е редно да приписваме цялото авторство за двете песни на Г-н Миланов. Той е работил в екип, макар и по-малоброен (дует) в случая с Азърбайжджан. Поне според излязлата информация.
Това не е опит да принизя качетвата му!  bouquet

# 442
  • Испания
Разбира се. Редно е да не се зарадваме на някой българин.

Бъдете здрави!

# 443
Малта ми харесва! Нестандартна, но ме грабва.

# 444
Леле, какъв разбор на тазгодишните участници Crazy ooooh!
https://www.flagman.bg/article/183071

Tuon, вярно ли хатари - на старо евреиски /арамеиски/ иврит  означава тероризъм newsm78,

То и на шапката за Евровизия има целувка между двама.
Тел Авив е либерален в това отношение и гей парада е голям,оживен и шарен.
Исландците се правят на интересни,да бяха пратили пак викингите.

Hatari e Atari ST,което е игрова конзола,но са правили и компютри през миналия век.
На съвременен иврит е опастност/риск

# 445
  • Norge
Разбира се. Редно е да не се зарадваме на някой българин.

Бъдете здрави!

На кисели хора трудно може да се помогне.
Дано поне иначе са здрави. Mr. Green

------------------------

Дане, мисля, че преди всичко “Хатари“-то идва то самия глагол „hatar" = мразя. Подобна е думата и в другите северни страни. А ако са намерили и връзка с иврит, толкова по-добре в тазгодишното издание.

# 446
Нещо нищо не ме грабва тая година. Шведската ми похареса, ама не ми е уау....Не знам. Сигурно трябва повечко време да седна и да ги преслушам.
Няма да го дават тая година по тв, нали?

# 447
  • Испания
Честит рожден ден на Крис!

Само на 19 години е, а покорява връх след връх.

Новият ЕР- албум "Prologue" на Кристиан Костов вече е във всички музикални платформи в Китай. "Live It Up" е нова песен на Крис в колаборация с китайската изпълнителка (Tifa Chen | 陳梓童).

Тази песен е в колаборация с китайската изпълнителка 陳梓童 (Tifa Chen) и е продуцирана от Boris-lav Milanov и Symphonics Entertainment и се разпространява от Universal Music China. Тази песен постигна вече първия си ОГРОМЕН успех. Още в първия час от излизането си тя се озова директно на ПЪРВО място в Китай.

# 448
Хареса ми!

# 449
  • Испания
Журналист: Евровизия става политическа сцена, а не музикална

https://nova.bg/news/view/2019/03/15/243793/%D0%B6%D1%83%D1%80%D … 0%BB%D0%BD%D0%B0/

Според мен, отдавна е политическа сцена.

Общи условия

Активация на акаунт