Слънцезащита 2018 - II

• 89 738
  • 744
  •   1
Отговори
# 135

За защитните ДРЕХИ някой купувал ли е от Бг магазин? Или да е поръчвал до Б-я? Бихте ли споделили сайтове? Интересуват ме И дрехи като за града, не само за плаж- из южните части на света са доста разпространени (австралия на пример), но 1во цените из техните сайтове са ми неприятни Satisfied , 2ро въпросът с доставката е...сложен. 

Аз за детето взимам от Некст бански. За града не съм взимала до сега нищо, но и този въпрос идва на дневен ред.

# 136
  • На остров
Аз харесвам финландската фирма Reima и купувам основно от там дрехи с Ув защита. Имат за плаж но има и нормални дрехи.

# 137
Figs - на детето миналата година поръчах от Некст. Гащеризон с ръкави до лакътя и крачол до коляното струваше около 50-тина лева. Имат и отделно блузи. Имаше и за възрастни, но не помня цените. В ХМ също имаше детски бански с СПФ.  В Декатлон миналата седмица бяха започнали да изваждат и детски и за възрастни.

# 138
  • Стара Загора
Някой с мнение за този крем http://www.marvi.bg/svr-sun-secure-blur-slancezashtiten-krem-s-f … -50-ml-14916.html, има ли цвят, лъщи ли лицето от него?

# 139
  • Варна
Изтървах ви в новата тема. Имам нужда от съвет за смяна на крема на детето (няма 3 години). Мажа с минералния на Юриаж, но кожата му много изсъхна, има чак белещи се участъци. При батко му с този крем няма проблем.
От Ла рош баткото ми се е обривал, не съм им почитател.
За себе си търся за тялото (за лицето съм с Neostrata) хем защита, хем да хвана тен, предпочитам да е нещо хидратиращо, а не мазно или много плътно. Гледах сайта на Australian gold.bg, но не можах много да се ориентирам. Оттам ли поръчвате марката или от верига аптеки? В Лили цялата гама ли поддържат или е беден избора? Коя марка бихте препоръчали Piz buin или Australian gold (и кои конкретни продукти)?

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 17:02 от Blue Turquoise

# 140
  • На остров
Блу аз тази година за пръв път ползвам Пиз Буин и съм доволна.
Ако има в бг Еви технолоджи може да ги птобваш за детето, от тях също съм много доволна.

# 141
  • Prismatica Aerie
Дрехи с УВ защита за децата - от Декатлон. Преди години ходеха с обикновени тениски на плаж, но никога не са били само по бански.

Гледах сайта на Australian gold.bg, но не можах много да се ориентирам. Оттам ли поръчвате марката или от верига аптеки?
Аз лично поръчвам от английския сайт на марката. В момента има 25% намаление, код BANKHOLIDAY.

# 142
# 143
Много благадаря на всички за споденото инфо относно дрехи с УВ защита bouquet ще прегледам дали ще намеря търсеното в сайтовете Simple Smile Ако някой се сети и за други, да не се срами, а да ги сподели (+ако не го домързи Hug )

# 144
  • Варна
Catalano, благодаря! Харесах семейния комплект, но не виждам къде мога да впиша код. Не ми излиза такова поле. Само в десктоп версия ли го има?
Edit: Видях къде, но не го приема, нито welcome кода. newsm78

Последна редакция: пн, 28 май 2018, 10:01 от Blue Turquoise

# 145
  • Варна
Скрит текст:
Гледах сайта на Australian gold.bg, но не можах много да се ориентирам. Оттам ли поръчвате марката или от верига аптеки?
Аз лично поръчвам от английския сайт на марката. В момента има 25% намаление, код BANKHOLIDAY.
Аз също не мога да поръчам онлайн, в сайтовете няма цени, нито опция да купиш продукт. А като цяло добри ли са продуктите им?

# 146
Аз също не мога да поръчам онлайн, в сайтовете няма цени, нито опция да купиш продукт. А като цяло добри ли са продуктите им?
Catalano говори за английския сайт australiangold.co.uk

Аз до сега съм ползвала само Botanical SPF 50 Tinted Face Lotion. Супер е, въпреки, че на мен ми суши и задължително трябва да слагам кремове отдолу. Цвят, консистенция, покритие (съвсем леко и нежно колкото да оеднакви тона на лицето). Много повече ми харесва от Неострата.

# 147
# 148
  • Варна
Разбрах какъв е проблемът. Странна политика има UK сайта. На семейния комплект не ми разрешава ползване на код за намаление. Ако сложа 2-3 продукта поотделно в кошницата за над 30 евро (за безплатна доставка), кодовете са приложими, но БД не е, въпреки по-високата стойност от 30 евро след намаление. Дефакто можеш да ползваш или код, или БД, двете заедно-не. Не ми се беше случвало такова нещо.  

# 149
  • софия
В Лили са заредили всички продукти на australiangold. Не мога да коментирам цените, защото не помня  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт