Слънцезащита 2018 - II

• 90 183
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Като изключим стряскащата цена на този комплект, слънцезащитния ми изглежда добре като състав. С нови химични филтри е. Има денатуриран алкохол, но...
Серумът е доста боклучав, по мое мнение и не си заслужава.

# 361
Това Австралийско злато, за което говорите като че ли не се предлага в България. Аз от ДМ взех един крем за лице, пак е Австралийско злато, но е бял и ми идва доста тежък. Вие от кой сайт поръчват матиращия флуиди?

# 362
# 363
Благодаря! Ще  поръчам и аз, че всичко ми мазнее. Дано е мат и при мен.

# 364
Пробвай Peace
До сега не съм прочела някой да се е оплакал, че му е мазен. В началото е силиконен малко, но изсъхва бързо но не напълно мат. Оставя един сатенен завършек по-скоро, поне при мен въпреки, че си усещам кожата суха, на вид не изглежда напълно матирана.

# 365
Их значи ама че сте Simple Smile Ще взема да си го купя и аз това злато. 12$ в най-близкия магазин. Поне мога да го върна тука.

# 366
Лосионите на АЗ, които са хем бронзър, хем с фактор, в крайна сметка предпазват ли или само за тен са подходящи?
Имат лосион за тяло с фактор 50, но е лосион бронзър.

# 367
Ма още ли не си го взела? Цената е много по-добра отколкото тук... а и това с връщането е много добра практика. Жалко, че не се прилага в Европа.  Crossing Arms

Самсара, за мен проблемът на ФДТ, бронзъри, ББ, СС и т.н кремове с фактор е, че често е трудно да нанасеш препоръчителното количество, с което се постига факторът описан на опаковката. Стават за върху основния слой срънцезащита, но не я заместват.

# 368
Успяхте Simple Smile Ще се купи още утре Simple Smile

Самсара моя е 15 фактор бронзъра и съм много доволна. Е не се блещя на слънцето де 12 ч. Simple Smile Но под чадър и с него съм със супер тен.

# 369
Момичета, а някой сайт, който доставя Австралийското злато до България?

# 370
  • Prismatica Aerie
Лени, с превозвач от английския сайт.

# 371
Срам не срам, ама не знам как става:blush:

# 372
  • Prismatica Aerie
http://www.bg-mamma.com/?topic=987653
Избираш си превозвач, влизаш в сайта му и следваш инструкциите Hug

# 373
Catalano, благодаря!

# 374
  • София
Седмица море, силен вятър и слънце + каране на сърф.
Отдолу Дневен крем Aroma Intensive Wrinkle Reducer и над него Неострата (подновяване на около 3ч.)
Страшно съм доволна! Хванах едва-едва малко тен на лицето и след целия ветрилник изобщо не ми е изсушена кожата! Слънчевите ми петънца не потъмняха ни най-малко.
За тяло взех Piz Buin 50 за чувствителна кожа. И от него съм доволна, но единият ден бях забравила Неострата в хотела и се наложи да го намажа на лицето за подновяване. Като се изтърсих във водата, направо имах чувството, че ми изгори очите. Мих се с минерална вода и пак продължи да щипе с часове.
Неострата не ми лютеше изобщо (някой питаше назад в темата за водни спортове).

Общи условия

Активация на акаунт