Слънцезащита 2018 - II

• 89 675
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
На uriage може ли да  ме ориентирате към продукт за лице с 50 фактор некомедонен и с лека консистенция с 50 фактор

# 481
Някой знае ли къде мога да разгледам цялата серия Australian Gold – Botanical? Нещо не мога да се ориентирам из сайтовете... Rolling Eyes
Тук? http://www.australiangold.bg/catalog.php?

# 482
  • Prismatica Aerie
Blаck Cat, ето.

# 483
  • Sofia
Момичета, благодаря за препратките, но аз точно с тези сайтове не можах да се оправя.

В първия изобщо не я намирам тази серия, аз ли не знам къде да гледам?

Във втория ми се струва, че са налични само част от продуктите от въпросната линия.

# 484
  • Prismatica Aerie
Защото за различните държави предлагат различни продукти , вкл. от серията Botanical. От нея съществува още детски слънцезащитен лосион, който например се предлага в канадския сайт на марката.
В първия сайт има горе вдясно знамена, там са каталозите за различните държави.

Писах преди време на българският представител, питах защо не се внася серията в Бг, но не ми отговориха.

# 485
  • Sofia
Благодаря, Catalano! Hug

Знам го детския вариант. Аз търсих това или това, но в английския сайт на марката, доколкото видях, присъства само оцветеният вариант за лице, SPF 50.

# 486
Някой използвал ли е този флиуд
https://sanita.bg/kozmetika/uriage-3633/sl-ncheva-zashtita/p,193 … ge.html/?limit=15

колебая се между него и тонираните кремове, но ме притеснява да не омазняват кожата.

# 487
https://australiangold.co.uk/search?q=BOTANICAL+

Както с повечето продукти и компании, в различните държави се предлагат различни продукти или един и същ продукт като име, с различен състав.

# 488
Здравейте от много години ползвам на биодерма слънцезащитата за лице, но имам пигментирани участъци на лицето (хлоазма и лятото става кошмар). Искам да сменя биодермата с друга по-ефективна козметика, тъй като не виждам ефективно предпазване. Другата причина е многото запушени пори, с които тряба да се боря напоследък. Какво бихте препоръчали с най-висока защита.
Кларинс или Uriage.Единствено от тези дъм доволна.

Може ли да ми препоръчаш продукт на uriage

# 489
https://remedium.bg/sun-protection/uriage-bariesun-dry-oil-sensi … -spf50-200ml.html
Мнение за сухото олио на Юриаж? Бързо ли попива в коажата или си е олио и мазнее? Доста е намалено в Ремедиум и му се чудя.

# 490
Здравейте ! С бяла кожа съм и имам нужда от вашата помощ в избора за слънчезащитен продукт.
Та ще отида 3 пъти поне на солариум преди морето  ,но се чудя дали да взема 50 или 25 фактор на eucerin sun allergy cream-gel ? Искам да почернея ,но искам да избегна изгарянето . Ако взема 50 фактор на Юсерин и се мажа 2 дни с него ,а после примерно нещо на Нивеа 25 фактор ? Как мислите и какво бихте ми препоръчали до към 20 лв. да взема с по-нисък фактор?

# 491
Под 20 лв. аз съм много доволна на спрейчетата на Нивеа от серията protect and bronze. Simple Smile

# 492
здравейте и от мен  Hug
Почетох темата , но не намерих информация за слънцезащитните пудри за лице.
Ползвате ли такива?Може ли да се разчита на тях за ежедневието?Харесах една на Клиник ,но още не съм сигурна,че си струва. Препоръки за някоя?
Взех си и едно олио от супера,но при първи допир с кожата мирише на спирт?Това нормално ли е?Дали да гo хвърля? Thinking

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 21:16 от скитниче

# 493
  • Варна
Взех си Eucerin face sun gel- creme oil control  50+ пробвах го от мостра и е много лек, не лепне и матира кожата. Надявам се и да предпазва добре.

# 494
tedi133, предпазва. Аз съм с него от 2 месеца. Използвам го всеки ден. Бях на море, на планина, на вятър, на всичко. Grinning
И аз се заинтригувах от водата на Гарние. Мисля, че беше намалена в Лили или ДМ този месец, сигурно ще си я взема.

Общи условия

Активация на акаунт