Фирми за дограма Пловдив

• 1 295
  • 6
  •   1
Отговори
  • Шотландия
Не е ли правил дограми някой скоро в Пловдив? Може и на лични препоръките, аз ще правя смяна на старо остъкляване на балкон и изграждане отдолу с итонг.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 04:20 от AnMary

# 1
  • до най-прекрасния мъж
Потвърждавам препоръката си от преди 6 години. Дограмата не е мръднала вече 11 години. На вилата сложихме КВЕ отново от тях преди 2 години, също сме много доволни. Само че КВЕ прозорците ги работи голяма софийска фирма, при тях идват готови, те ги окомплектоват, транспортират и монтират.

# 2
Потвърждавам препоръката си от преди 6 години. Дограмата не е мръднала вече 11 години. На вилата сложихме КВЕ отново от тях преди 2 години, също сме много доволни. Само че КВЕ прозорците ги работи голяма софийска фирма, при тях идват готови, те ги окомплектоват, транспортират и монтират.

И кои са те?

# 3
Като фирми Стил пласт и Неон.Най- важното е каква дограма и стъкла ще избереш и какъв монтаж ще ти направят.Двете фирми са сравнително големи имат си собствени бази и си вървят с гаранцията.Съвета ми е да купиш колкото се може по-добра дограма ,защото това не е нещо от което да спестиш.Успех не се доверявай на фирми еднодневки за 50 лв по-малко.

# 4
  • до най-прекрасния мъж

И кои са те?
Два поста преди питането на момичето бях писала Simple Smile. Явно модератор е позачистил.
Алустар е фирмата, намират се до пожарната в Тракия. При тях правихме дограма Рехау преди 11 години за апартамента, а преди 2 КВЕ за вилата.

# 5
Не е ли правил дограми някой скоро в Пловдив? Може и на лични препоръките, аз ще правя смяна на старо остъкляване на балкон и изграждане отдолу с итонг.
А вие ли ще махате старото остъкляване, защото и на нас ни предстои такава "операция" и ни казаха, че трябва сами да го сваляме?

# 6
  • Шотландия
А вие ли ще махате старото остъкляване, защото и на нас ни предстои такава "операция" и ни казаха, че трябва сами да го сваляме?

Да. Някои фирми предлагат и сваляне и градеж с итонг отдолу,  ние се разбрахме със зидаря и един от нашите мъже, че ще го свалят, правили са го преди.

Общи условия

Активация на акаунт