При нас времето е разкошно- слънчево и топло. С Дана рядко се задържаме вкъщи- или сме в градината пред нас, или в парка или на разходка!

Мили, честито Ти разкрасяване и да изкараш добре на въпросното събитие. И утре дано да се похвалиш с нов гардероб! Страшен е нашият малък Андрея с това "би- , би" ме разби. Разцелувай го от нас!

Пимпа, желая Ти бързо оправяне на главобола. Ти да нямаш мигрена, нали преди няколко месеца пак примираше от глава?

Пиленце-74, успех с точената баница Ти желая! А каква беше питката, яйчице сложи ли?
Тя, Иренката ни е голямата кулинарка тук- манджи всякакви, питки, торти и банички върти, може да помогне със съвет. А и какви "вкусни" снимчици прави на манджите си, та ние си облизваме пръстите само. 
Лек и хубав нов ден Ви желая! И дано Ади и Мамарени се включат с хубави новини за оздравяли Мишо и Ванката!

Ти направо ме изумяваш, как умело съчетаваш родителство и домакинство. Аз не мога така. Ако съм добра домакиня, съм лоша майка и обратното. Засега ги редувам двете роли, ама ми е мъчно, когато трябва да съм лоша майка
Ама какво да правя като адски се вбесявам някой да ми пречи като чистя. Оня ден тъкмо миех пода и Симона, естествено, се залепила зад мене боса и два пъти се подхлъзна и падна, а аз вместо да я успокоя, взех че й се развиках, ступах я по пампата и я пъхнах в кошарата... После цяла вечер ми беше кофти...
А за готвене въобще не стига времето - перхвърлила тази отговорност на тати.
Криза на средната възраст 
Само сутрин мама пишка на "голямото" гърне, а Андрея - на малкото. Но вече и на това не ми се връзва
Целувки на Симонка
Сигурно му е много топло и това го разхлажда най-добре
Целувки на Даничка
Прекрасна мацка си и с тоя бански на хубавия правешки басейн ще избиеш рибата 

....
Вчера и другата работа свършихме вътре
Двамата са неудържими и каквото прави единя и другия задължително да не остане назад и той се включва