Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 56 426
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Ами аз съм 172 и преди коледните празници си бях слаба 56кг ама кво ми стана почнах да си гуцам и в 1 месец бях 60 , записаха ме последно че тежа 63кг като бях края на 3 месец. Нямам кантар в нас , ще се претегля при лекарката.

Към 5-6ти месец вече бях 7 кг отгоре.Сега съм 8ми и съм 10 кг общо отгоре. При всеки е индивидуално. Предвид, че си нормални килограми, тоест не си започнала бременността прекалено слаба или с наднормено тегло, в този случай 10-15 кг за цялата бременност е границата по книгите, които съм чела.

# 271
Най-много качих в 5ти и 6ти месец, но това го видях на кантара, иначе не ги виждах (освен на корема). Все пак се постреснах и намалих тестата, за да не стане фал. Сега си ям, ама то пък ми е тежко и не ми се яде особено. Дори последно бях отслабнала едно кило.

# 272
Индивидуално е. Аз до 6ти месец не бях качила кг.

# 273
  • Варна
Ама много индивидуално е ! Аз съм 32гс и съм + 4кг.
Аз се притеснявам, че почти не съм качила килограми, а лекарите ми казват да се радвам, особенно щом бебето е добре !
Онуй с тъпченето за двама да не съм го чула повече Wink

# 274
Абсолютно индивидуално е. Аз до 5ти месец качвах най-много по кг на месец и след това като дойдоха коледните празници... В края на бременността бях +22...

# 275
Да индивидуално е, а и особено ако ти съвпаднат последните месеци в разгара на лятото, жега, слънце и ти се ядат леки неща като салатки и плодчета и няма да станеш буца, а зимата се изкушаваме повече да си хапнем месце, питка, баничка, тиквеник 😀.

# 276
Стига де, направо ви завиждам Joy
От друга страна пък ще ви е още по-топло лятото с големия корем Grin

# 277
Аз началото почти не качвах кг. До 4 месец ми се повдигаше и карах само на салата от маруля. Също и сладко до 7 месец не хапвах, че ми ставсше зле. Та до 8 месец бях +6кг и в 8 и 9 месец качих още 4 кг. Та при всеки е индивидуално.

# 278
  • София
За разстройство на мен ми помага и активен въглен.

# 279
Изкушението е най големия враг, ако ми сложи пред очите някой шоколад, сладкиш, пастичка, не мога да не ги изям, но иначе няма да се сетя, че да ходя да си купя специално. Разни плодове и далатки ме привличат доста, и за сега, както се изрази лекарката съм с +9,5 в 32гс, което било точно в норма, ама си тежат де. Бих спортувала повече, но като почна някоя гимнастика ме стяга корема и спрях отдавна, та само разходки... Целулит има малко в повече. Но все пак важното е че бебето е добре и на фетлната споменаха, че добре го харня, та съм спокойна, инче не съм особено ящна Grinning

# 280
Аннабел, ако ти се спортува опитай йога. Макар, че не е точно спорт ще ти е доста полезно за раждането и за разтягащия се таз.

# 281
Мен йогата ме изнервяше Joy

# 282
Възможно ли е всеки ден да се сменят симптомите на бремеността? Един ден ниско кръвно, на другия гадене, на третия виене на свят?Леко се притеснявам дали всичко е наред, че в началото на 5 г.с. имах 2 дни кафеникаво процапване.

# 283
  • София
МЕрси за съветите момичета, пих оцет, оризова вода, смекта, компот от Дренки и само сухари та закрепих нещата. Днес ще ходя за лимон, да пробвам и другото и ще пия още една смекта и се надявам да мине съвсем Simple Smile
Относно килограмите, аз влизам в 5 месец + 2 кг, ама с това лежане в болницата може и да съм върнала накой. Ще видя на следващия преглед. Иначе всички казват, че бебчо бил много хубав, та се успокоих, че не го моря от глад 😁

# 284
Верче, много зависи от студиото, на което попаднеш. Аз съм била в три различни, докато нацеля какво търся. В първото повече говореха щуротии, отколкото да се правят разтягания, във второто пък никакви разтягания не правихме. Аз търсех нещо, след което да се чувствам, че хем съм тренирала нещо, хем да съм отпочинала духовно Grinning
Ако искате пишете на лични да ви кажа кое студио беше (в София).

Общи условия

Активация на акаунт