Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 55 897
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Какво правите при главоболие?
От вчера не издържам, вчера пих един парацетамол но днес няма как да взема пак. В почти 15-та седмица съм. На фона на всичко се и разболявам та съвсем.
Кафе пия, откакто съм забременяла съм с ниско кръвно, но сега чак ме боли главата толкова гадно Sad

# 466
Няма да те убие един парацетамол на ден, естествено, че ще взимаш, щом се налага. И върви на лекар, щом се разболяваш. Не лекуването е по-опасно от лекуването, въпреки митовете и легендите.

# 467
Абсолютно същото важи и за секциото Joy Грам не ми пука вече кой и как ме гледа, а преди това супер много се притеснявах и аз...

# 468
Абсолютно същото важи и за секциото Joy Грам не ми пука вече кой и как ме гледа, а преди това супер много се притеснявах и аз...

Като цяло да за раждането, понеже ще ми е за първи път ии голям срам....

# 469
  • София

Няма срам. Това е чудото на света. Пред доктор и адвокат, няма срам. 🤗

# 470

Едва ли се срамуваш, защото ще ти е за първи път. Просто явно си от по-срамежливите. Но и аз като другите, ще ти кажа, че започнат ли те контракциите, изобщо няма да мислиш за срам, а в един момент - няма и да мислиш. Болката замъглява съзнанието. Аз бях като в транс, даже някои моменти ми се губят.

Момичета, да не взема да ви изплаша. Раждането минава и заминава, после ставаме по-калени. Леко раждане на всички момичета. Hug

# 471
Здравейте мили дами .На скоро се случи нещо неприятно . Получих отлепване на плацентата и силен кръвоизлив.За щастие всичко е наред ,но имам още кафяво зацапване лежа вече 2 седмици о съм на фралсипарин превантивно и 6 таблети утрогестан 3x2 както и нош па 3x1 В четвърти месец съм и зацапването се получава само сутрин и започна преди седмица дали.ще отмине и дали не е от някой от медикаментите т.к. Е само сутрин

# 472
Повечето лекари спират НМХ и аспирин, до два напълно чисти дни - без зацапване, посъветвай се с твоя или с друг. И виж да нямаш някоя инфекция, в тия седмици и те правят такива отлепвания и неприятности.

# 473
Здравейте. В 8гс + 4 дни съм. Тъй като не ям риба, трябва да започна Омега 3. Но кога??? Всеки лекар казва различно.

# 474
Ами много благодаря за отговора на 27 ще ми вземат цитонамаска понеже слагах утрогестана вагинално до преди няколко дни понеже перорално е ужас замайване гадене подуване и т.н. такова парене няма та като се замисля може напълно да си права благодаря много

# 475
Омега 3 може да се започне още преди забременяване и да не се спира изобщо.

Bebolina88 - има прогестерон, който се слага и ректално. Не знам защо не го изписват на жените, които гъбясват от вагиналния и имат странични ефекти, когато го пията. Попитай за такива свещички. Да не говорим за мизерията, която прави вагиналния ...

# 476
Главоболието може да е и от завишаване на хормоните което до някаква степен е нормално поне при мен беше така

# 477
  • гр.Божурище
Здравейте на всички за пръв път се включвам при вас бременна съм в 19с+5дни и имам две въпросчета към вас защото на мен ми е супер притеснено нищо ,че утре съм на контролен ама се пак на някоя до сега случвало ли ви е се да се чувстватв се едно не сте бременна ... нали като изключим че отпред стърчи коремчето пред вас. Нямам никакви усещания смисъл от време на време като пробождания около пъпа и нищо повече
моля споделете ако и вие сте имали такива моменти 😕😕😕

# 478
А, как мислиш, че трябва да се чувстваш, като бременна, но не се случва и се чувстваш, като все едно не си?

# 479
  • гр.Божурище
А другото ми въпросче е от две седмици ме боли един зъб ,ноо най загадъчното е че през деня не ме боли въобще ,ноо вечер легна ли си и почва една адска болка и като се изправя отминава и после като легна пак я има ... какво мога евентуално да пиина за отпускане на тази болка ?? 😋

Общи условия

Активация на акаунт