Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 55 447
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, бременна съм в 12 г с и днес ми взимаха цитонамазка и леко прокървих даже още кървя. Има ли някаква опасност за бебето и на някой случвало ли му се е.

И аз така си изкарах акъла. След цитонамазка кървене. Мина ми на 2рия ден. АГто каза, че е нормално. Но то беше и много малко, кафеникаво.
.     

На мен си ми течеше кръв и след това почна кафеникаво а сега съвсем леко кафеникаво ми зацапва.  След това нямаше проблем с бебчо нали

Не, но ти все пак си се следи. Ако продължи, ако се засили, ако има болки и т. н. За твое спокойствие Simple Smile

# 646
  • Варна
Как така се е скрил? Какво имаш предвид?
Бяхме си кръстосали краката. Laughing

# 647
Деси Joy Пола и аз разбрах на втората фетална морфология.  А иначе пумпалина за цялата бременност не ѝ видяхме лицето хубаво нито веднъж. Не вярвам и да се покаже докато родя.

# 648
[video][/video]
Здравейте мами. Къде  (за тези които са ходили в София) правихте ФМ.?
Аз първите две ходих при Сигридов,  но повече кракът ми там няма да стъпи.  За третата искам да отида другаде.
Ще съм благодарна да споделите

Д-р Виолета Стратиева преглежда в МЦ Света Петка

# 649
Деси Joy Пола и аз разбрах на втората фетална морфология.  А иначе пумпалина за цялата бременност не ѝ видяхме лицето хубаво нито веднъж. Не вярвам и да се покаже докато родя.

Забрави да вдиш нещо в по-късните седмици. Joy Ние личицето го видяхме последно в края на шестият/началото на седмия месец. Оттогава си застана с гръб и си свря главицата ниско долу и вече не успяват да го снимат. Grinning
Освен ако не се обърне нали, но на този етап да си стои, както си е застанал.

# 650
Аз съм на 800 мг прогестерон на ден. И консултанта ми изрично забранява да се пие особено вече в късните седмици, също и не иска да ровичкам във влагалището, за да се избегне риска от внесени бактерии, затова ми дадоха ректални свещички. Винаги има начин, в днешно време има всякакви форми на лекарствата.

Да така е права си има винаги начин то дозата зависи може би и от много други фактори , но повярвай ми казах го многократно ходя при двама съвпадат мненията и на двама за сега 😃  просто мисля , че ще променят дозата изчакват за да се уравновесят нещата след плацентата .

# 651
  • Варна
Ох,значи не само ние сме срамежливи! Bowtie Аз исках да попитам и още нещичко, желязото от 4 месец ми е 11. и пия ампули- Тотхема. Има ли някой такъв проблем толкова рано и доволни ли сте от ампулите? Thinking

# 652
Деси май я интересува пола и мисля, че на следващия преглед ще ѝ го кажат вече Simple Smile
Аз претръпнах, щом всичко ѝ е наред на моята, да се крие. То и аз не обичам да ме снимат Simple Smile Виж баща ѝ е друга бира Joy

# 653
Деси май я интересува пола и мисля, че на следващия преглед ще ѝ го кажат вече Simple Smile
Аз претръпнах, щом всичко ѝ е наред на моята, да се крие. То и аз не обичам да ме снимат Simple Smile Виж баща ѝ е друга бира Joy

Ами правилно, не се дава ей така голо дупе да се снима. Жена с принципи ще е. Joy

# 654
Гърдите много се променят през бременността и в началото след раждането, така че всичко може да се очаква. Те претърпяват най-голямата промяна от цялото тяло. Освен уголемяването им, зърната също се променят, като целта е бебето да може да ги намери по най-бързия и лесен начин.

# 655
Здравейте на всички мами и тези които им предстоят да раждат!

Аз съм в четвърти месец и искам да попитам какво ви е мнението за продължението да правите секс  с вашия партньор въпреки че ми се струва че няма да си признаете ?До кога продължихте и до кой месец е позволено?

# 656
Защо да не си признаем?

Аз правих почти до последно, но ММ го хвана страх да не тръгна да раждам преди датата на секциото. Значи разбирай до към 37 - 38 г.с.
Точно когато моето желание беше най-силно Blush

# 657
Защо да не си признаем?

Аз правих почти до последно, но ММ го хвана страх да не тръгна да раждам преди датата на секциото. Значи разбирай до към 37 - 38 г.с.
Точно когато моето желание беше най-силно Blush

Защото съм слушала какво ли не че можело аборт да се достигне като се прави редовно лично аз не вярвам причината да е довела до това и ме хвана страх за това реших и тук да питам за вашето мнение Simple Smile

# 658
Ако караш лека бременност и нямаш изрична забрана от следящия те лекар, докрая можеш да си правиш секс без проблем Simple Smile
А и оргазмите влияят добре на човечето Simple Smile

# 659
Да питала съм и лекаря каза че няма проблем не ми е забранил Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт